Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka Anka canim ben 508.etapta ayrilmisim takimdan.(3_10mart)
Daha 6 ay dolmamis.simdi ben takima girebilirmiyim yoksa 6 ayin dolmasi mi lazim

Anka Anka kaptanim 1.takimi tekrar canlandırmak için beril kaptanim ve aus kaptanim seferber oldular sagolsunlar... Buraya da yazmıştım ama ben takımı tekrar canlandırma çabalarına yardımcı olsam eğer bir değişiklik olmazsa öyle gelsem olur mu kusura bakmayın... Burası çok aktif burda olmayı çok isterim.... Ama ben yine ara ara yazarım tabii siz de kabul ederseniz...

Bugünki menüm

12'de 4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı , 1 bardak ayran

15'te 1 şeftali

20'de 1 patlıcan dolması, 3 tane yaprak sarması, 2 kaşık süzme yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği

Şimdi de 2 bardak kayısı çayı

Su: 1.5 lt, detoks suyu: 0.75 lt
Spor: 45 dk leslie 35 dk zumba

Anka Anka çok mu yemişim kaptanım?
Hayır canım ama kahvaltıyı atlamışsın. Kahvaltı en önemli öğün. Karbonhidratta az fazla olmuş hem oğlan bulgur hem akşam dolma. Sabah erken kalkıp güzel kahvaltı yaparsan akşam da biraz protein ağırlıklı yersen direnci kırarsın bence. :36:

Anka Anka kaptanim 1.takimi tekrar canlandırmak için beril kaptanim ve aus kaptanim seferber oldular sagolsunlar... Buraya da yazmıştım ama ben takımı tekrar canlandırma çabalarına yardımcı olsam eğer bir değişiklik olmazsa öyle gelsem olur mu kusura bakmayın... Burası çok aktif burda olmayı çok isterim.... Ama ben yine ara ara yazarım tabii siz de kabul ederseniz...
Tamam tatlım ne zaman istersen gelebilirsin kapımız açık. Ben de gelirim 1. takıma.

Herkese selam bugunde bitmek uzere . Sabah kahvalti, bir yumurta ,8, siyah zeytin bir kase yogurt kucuk birer domates ve salatalik iki parca peynir ekmeksiz. Ogden Iki kasik yogurtlu bulgur, Aksam ciger Kavurma bulgur pilav I salata . Saat yedi olmadan yarim seftali. Ve Mekik aletiyle 50 mekik.

Hayır canım ama kahvaltıyı atlamışsın. Kahvaltı en önemli öğün. Karbonhidratta az fazla olmuş hem oğlan bulgur hem akşam dolma. Sabah erken kalkıp güzel kahvaltı yaparsan akşam da biraz protein ağırlıklı yersen direnci kırarsın bence. :KK36:

Geç uyanıyorum genelde. Tatildeyim diye uyku düzenim bozuldu biraz. Ama daha erken kalkmayı deneyeceğim bundan sonra. :super::KK15:

Back
X