- 5 Ağustos 2017
- 432
- 1.146
- 28
- 27
Bugün midemden çok rahatsızdim o yüzden böyle olducokmu az banamı öyle geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün midemden çok rahatsızdim o yüzden böyle olducokmu az banamı öyle geldi![]()
Bugün midemden çok rahatsızdim o yüzden böyle oldu
gecmiş olsun cnm ben ictigim suya nane ve limon koyuyorum mideye iyi geliyor tavsiye ederimBugün midemden çok rahatsızdim o yüzden böyle oldu
Hayır canım ama kahvaltıyı atlamışsın. Kahvaltı en önemli öğün. Karbonhidratta az fazla olmuş hem oğlan bulgur hem akşam dolma. Sabah erken kalkıp güzel kahvaltı yaparsan akşam da biraz protein ağırlıklı yersen direnci kırarsın bence.Bugünki menüm
12'de 4 yemek kaşığı mercimekli bulgur pilavı , 1 bardak ayran
15'te 1 şeftali
20'de 1 patlıcan dolması, 3 tane yaprak sarması, 2 kaşık süzme yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Şimdi de 2 bardak kayısı çayı
Su: 1.5 lt, detoks suyu: 0.75 lt
Spor: 45 dk leslie 35 dk zumba
Anka çok mu yemişim kaptanım?
Geçmiş olsun canım.Bugün midemden çok rahatsızdim o yüzden böyle oldu
Maalesef 6 ayın dolması gerekiyor o zaman canım.Anka canim ben 508.etapta ayrilmisim takimdan.(3_10mart)
Daha 6 ay dolmamis.simdi ben takima girebilirmiyim yoksa 6 ayin dolmasi mi lazim
Ama zaten deneme suren bitene kadar 6 ay da dolmuş olacak sanırım. Takıl sen yine de gitme bi yere. Suruden ayrılmak yaramıyor sanaAnka canim ben 508.etapta ayrilmisim takimdan.(3_10mart)
Daha 6 ay dolmamis.simdi ben takima girebilirmiyim yoksa 6 ayin dolmasi mi lazim
Tamam tatlım ne zaman istersen gelebilirsin kapımız açık. Ben de gelirim 1. takıma.Anka kaptanim 1.takimi tekrar canlandırmak için beril kaptanim ve aus kaptanim seferber oldular sagolsunlar... Buraya da yazmıştım ama ben takımı tekrar canlandırma çabalarına yardımcı olsam eğer bir değişiklik olmazsa öyle gelsem olur mu kusura bakmayın... Burası çok aktif burda olmayı çok isterim.... Ama ben yine ara ara yazarım tabii siz de kabul ederseniz...
Teşekkür ederim... Beklerim 1.takima daTamam tatlım ne zaman istersen gelebilirsin kapımız açık. Ben de gelirim 1. takıma.
Hayır canım ama kahvaltıyı atlamışsın. Kahvaltı en önemli öğün. Karbonhidratta az fazla olmuş hem oğlan bulgur hem akşam dolma. Sabah erken kalkıp güzel kahvaltı yaparsan akşam da biraz protein ağırlıklı yersen direnci kırarsın bence.![]()
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Sağol kuzum. Peki taze nane migecmiş olsun cnm ben ictigim suya nane ve limon koyuyorum mideye iyi geliyor tavsiye ederim
Sağol tatlimGeçmiş olsun canım.
Aynen öyleAma zaten deneme suren bitene kadar 6 ay da dolmuş olacak sanırım. Takıl sen yine de gitme bi yere. Suruden ayrılmak yaramıyor sana![]()