• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar. Mahvoldum sabahtan beri yaa. Ustalar vardı. Heryeri mahvettiler.. Daha geçen hafta temizlik yapmıştım. :mad: camlardan soğuk geliyordu oraları boşalttılar doldurdular falan. Yine dip bucak yapmam lazım camlar da.silinecek mecbur :KK43:
Hepimiz gelip bi el Atalım kaptancım düşündüğün şeye bak senin canın sagolsun:KK68:

merhaba gençler nasılsınız, nihayet evime gelebildim, benim diyet programımda 2 gün arınma idi, 2 gündür de kararlılık dönemindeyim ( 2 kg gitti bile kalan 21,5 :)))) ), kararlılık dönemim 14 gün sürecek. bu dönemde yorucu faaliyet ve spor yasak olduğu için ben aktivite paylaşamıyorum, 14 gün sonra 50 dakikalık spor eklenecek hayatıma :KK49:

Teşekkür ederim kuralları okudum ..2-3 sene kadar önce yarışmıştım bir takımda ..tabi hamilelik Doğum falan kilo aldık :KK43:
72-73 arasıyım yarın tartılırım tekrar ..hedefim 58 olmak inşallah ..

Takım işe yarıyor demek bu :super:

Öyle öyle azaltacaksın inşallah canım :KK9:

Ama akşamki muzu yemesen mi acaba
Mandalina portakal suyu yeter sanki
Eğer kendin yapıyorsan bi portakal bi mandalina ve bir de muZ fazla gelebilir
Tamam olur muzu yemem o zaman :super:

Meyve suyu olmaz canım. Sıvı şeker grubuna girdiği için direk yağ olarak kalıyor.

Ben sıkıcaktım ama öyleyse dilimler yerim teşekkür ederim :KK68:

Kendimi kısaca tanıtayım o zaman ..
3 çocuğum var ..sonuncudan sonra kilom yerleşti sanki ..3 versem 4 alıyorum ..bu yüzden diyetisyen desteğiyle zayıflayayım dedim ..bu sefer sağlıklı olsun dedim ..tatlıya maalesef düşkünüm bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah bu sefer başarırım

3 çocuğum var ..sonuncudan sonra kilom yerleşti sanki ..3 versem 4 alıyorum ..bu yüzden diyetisyen desteğiyle zayıflayayım dedim ..bu sefer sağlıklı olsun dedim ..tatlıya maalesef düşkünüm bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah bu sefer başarırım
başarılar:)

ben motivasyon olarak kendime hediye sözü verdim:)))) başlangıçta kararlılık simgesi olarak fil simgeli bir bileklik aldım, canım bir şey çektiğinde ona bakıyorum, 10 kilo verdiğimde çok beğendiğim bir kolye var onu alacağım, 23 kg mı verdiğimde eşimden hediye yüzük istedim:)))))

ben motivasyon olarak kendime hediye sözü verdim:)))) başlangıçta kararlılık simgesi olarak fil simgeli bir bileklik aldım, canım bir şey çektiğinde ona bakıyorum, 10 kilo verdiğimde çok beğendiğim bir kolye var onu alacağım, 23 kg mı verdiğimde eşimden hediye yüzük istedim:)))))
Güzel fikirmiş :KK66: aşama aşama güzel olur gerçekten
Bana da cazip geldi bu fikir hadi inşallah

Ayyyyy hangimiz değiliz ki o tatlı zehirlere:KK68:
Ama artık yeter yediğimiz değil mi
Ben de buraya başlamadan önce onlarsız yapamayacağımı düşünüyordum ama artık saçmaladığımı farkettim ..
eğer imkanınız varsa bi insülin direncinize baktırın belki yüksektir o yüzden oluyordur.
Onun dışında çubuk tarçınlı su öneriyorum
Bir lt suyun içine çubuk tarçın atın ve akşama kadar onu için ..
Tekrar aramıza hoşgeldiniz
Buralardan uzaklaşmazsanız Emin'im veririz kiloları

Back
X