• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şimcik yatak yüzü gördüm belim koptu yorgunluktan. 1 senedir yoğurt mayamı değiştirmemiştim 2 gün önce anneannemin verdiği yerli köy nohutunu bulmuşken taze sütte vardı hemen yeni yoğurt mayası elde ettim. Bu akşamda ikkez mayayı kullanıp yoğurt çaldım bakalım inşallah tatlı olur. Aslında ayda 1 yeni yoğurt mayası yapmak lazımmış mayayı yenilemek lazımmış ama bazen tutturamıyorum bazen zor geliyo bazen unutuyorum ama bu sefer söz verdim çocuklar için en azından 2 ayda bir mayayı yeniden üretip yenileyeceğim
Canim nohuttan nasıl elde ediyorsun mayayi? Bende evde kendim mayaliyorum yoğurt bazen mayam olmuyorda denerim nohutla yapmayı da ;)

İki haftaya 70 lerden kurtulsam keşke :işsiz:bugün şu hareketlere bakacağım ..bana uygun olanlara başarım az az ..başlangıç olarak hiç formda değilim 10 tane mi yapsam bilemedim ..ev fena temizlik beni bekler bebek durursa ..aralarda buralardayım inşallah

İki haftaya 70 lerden kurtulsam keşke :işsiz:bugün şu hareketlere bakacağım ..bana uygun olanlara başarım az az ..başlangıç olarak hiç formda değilim 10 tane mi yapsam bilemedim ..ev fena temizlik beni bekler bebek durursa ..aralarda buralardayım inşallah
Leslie var biliyormusun canım
Leslie 1 olanı da yapabilirsin bebişten 15 dk fırsat olursa

Pazartesi kontrol tartısı

florence_N (71.1
gulenyuzumsunsen (75
İnnuk(63.6
Niloya bebe (78.0
Elmira2017 (59.9
smy11 (60.3
Gulumse25(87.1
lemonade17 (71
hamzakifzulal (72,1