- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydiiin. Bakalım nasıl olacak bugün?Günaydın
günaydın
Günaydııııın
Yeni hafta hepimize sağlık huzur mutluluklar veeeee bol eksiler getirsin inşallah canlarım...
Herşey gönlünüze göre olsun
![]()
Bakalım bakalımGünaydiiin. Bakalım nasıl olacak bugün?
Anlamadım canım :)Sen bu sabah neredeydin kahvaltı hep pastan usulü olmuş kızçe
Canim nohuttan nasıl elde ediyorsun mayayi? Bende evde kendim mayaliyorum yoğurt bazen mayam olmuyorda denerim nohutla yapmayı daŞimcik yatak yüzü gördüm belim koptu yorgunluktan. 1 senedir yoğurt mayamı değiştirmemiştim 2 gün önce anneannemin verdiği yerli köy nohutunu bulmuşken taze sütte vardı hemen yeni yoğurt mayası elde ettim. Bu akşamda ikkez mayayı kullanıp yoğurt çaldım bakalım inşallah tatlı olur. Aslında ayda 1 yeni yoğurt mayası yapmak lazımmış mayayı yenilemek lazımmış ama bazen tutturamıyorum bazen zor geliyo bazen unutuyorum ama bu sefer söz verdim çocuklar için en azından 2 ayda bir mayayı yeniden üretip yenileyeceğim
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelikGünaydınn![]()
Aynen bende ama bugün dE durgun buralarGünaydınlar herkese :) bende dün çok giremedim ozlemisim :))
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
Şimdi ben sabah bi liste paylaştım canım onu kopyala ve isminin yanına kilonu yaz olurmuEvet az önce tartıldım başlangıç kilo 72,4 kızlar
Allah tamamına erdirsin canımÇok şükür güzel gidiyor. Arada biraz biraz bulantılarım oluyor tabi ama ağır bir aşermem yok Allah'a şükür![]()
Leslie var biliyormusun canımİki haftaya 70 lerden kurtulsam keşkebugün şu hareketlere bakacağım ..bana uygun olanlara başarım az az ..başlangıç olarak hiç formda değilim 10 tane mi yapsam bilemedim ..ev fena temizlik beni bekler bebek durursa ..aralarda buralardayım inşallah
Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canımÇok şükür güzel gidiyor. Arada biraz biraz bulantılarım oluyor tabi ama ağır bir aşermem yok Allah'a şükür![]()
Allah tamamına erdirsin canım