- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Valla bilmiyom duraklamaya girdiğim dakka listeyi terk ederim de arka planda çabalamaya devamSenin hedef bu gidişle 65 e de düşer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyom duraklamaya girdiğim dakka listeyi terk ederim de arka planda çabalamaya devamSenin hedef bu gidişle 65 e de düşer
:)Geç kaldın niloya bugün artılı uyandım![]()
Yaa oda kötü oluyor sanki açlıktan ölüyormuşsun biYüzüm kemikli şimdiden gören daha verme diyor
Zayıflık yüzüme hiç yakışmıyor
![]()
Aynen canım hastamısın dedi arkadaş geçen uff bin tane bahane söylüyorumYaa oda kötü oluyor sanki açlıktan ölüyormuşsun bi![]()
Allah iyiliğini versin kız beni güldürdünYaa oda kötü oluyor sanki açlıktan ölüyormuşsun bi![]()
Senin ayağın taşa takılınca ben de kulaklarımı tıkayacağım
O amaçla yapmadım canım sonuç kötü sanırım diye üzüldüm okudum şimdi mesajları ama mavi patiklin kurtarsın seniSenin ayağın taşa takılınca ben de kulaklarımı tıkayacağım
Neyse ki mavi patiklim kurtaracak beni![]()
İnşallah bakalım...O amaçla yapmadım canım sonuç kötü sanırım diye üzüldüm okudum şimdi mesajları ama mavi patiklin kurtarsın seni![]()
nasıl altın hesabı oluyor anlatsana ben de işe başlayınca birikim yapayım diyorum
Sen burda benim kaptanım sınKaptana dil ha![]()
![]()
Nasıl altın hesabı canım anlamadım ne açıdan yaninasıl altın hesabı oluyor anlatsana ben de işe başlayınca birikim yapayım diyorum