- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 35
Felç gibiDoğru diyosun canım eşinde haklı ufak bebek anne ister. Annen felçmi şimdi düzelmeyecekmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Felç gibiDoğru diyosun canım eşinde haklı ufak bebek anne ister. Annen felçmi şimdi düzelmeyecekmi
Hemde ne terbiyesizlik...hak veriyorum eşime doğru söylüyor ee ablam hasta ayağına yatıyor psikolojik sorunları varmış.Yigenim avmde görmüş yemek yerken bir kahkaha atiyormus şok oldum teyze diyo.dün annemin ziyaret ine 10 dk geldi. Esimde herkes üstüne düşeni yapacak sende sefil oluyorsun o çocuk ayrı diyor.bende bir şey demek istemiyorum numaradan sinir krizine sokacak kendini sonra üstüme kalacakBence yapmıyor, hakkını savun demek istiyordur. Ne olursa olsun herkes taşın altına elini sokacak. Ablanı arıyorsun şimdi, kaç gün kaldiysan her biri o kadar süre kalıyor. Bir insana bu kadar yuklenilmez. Ufak çocuğun olmasa neyse. Gerekirse ziyarete geldiğinde birak kaç, emrivaki yap. Onun yaptığı büyük terbiyesizlik..
Yaaa gerçekten mi öyle mi görünüyor:))) vallahi tek tek bütün yazılanları okuyorumKız sen nerdesin lemonade hiç sohbete katılmıyon menü spor verip kaçıyon gel azıcıkta senle uğraşalım gel
Ben mezun olursam sen ne dağıtırsın dE bakıyım![]()
Yok doğrudur okuyorsun dA yaz yaz sohbete dal hemenYaaa gerçekten mi öyle mi görünüyor:))) vallahi tek tek bütün yazılanları okuyorumbenle de uğraşın azcik da vereyim kilolari
Ben kesin herkese diyet birşeyler dağıtırım:)
Yok canım ne bikmasi estağfurullah :)) bı an önce kilo verelim hepimiz ama hep burada kalalımYok doğrudur okuyorsun dA yaz yaz sohbete dal hemen
A aaaaaa
Bu dA benden bıkmış anacım![]()
Canım aklıma geldikçe sana dua ediyorum Allah annene şifalar sana sabırlar versin inşallahHemde ne terbiyesizlik...hak veriyorum eşime doğru söylüyor ee ablam hasta ayağına yatıyor psikolojik sorunları varmış.Yigenim avmde görmüş yemek yerken bir kahkaha atiyormus şok oldum teyze diyo.dün annemin ziyaret ine 10 dk geldi. Esimde herkes üstüne düşeni yapacak sende sefil oluyorsun o çocuk ayrı diyor.bende bir şey demek istemiyorum numaradan sinir krizine sokacak kendini sonra üstüme kalacak
İnşallah vereceğiz canım hepimizYok canım ne bikmasi estağfurullah :)) bı an önce kilo verelim hepimiz ama hep burada kalalım![]()
Oooo teşekkür ederimGünaydın nadide takım arkadaşım![]()
Ay hadi inşallah canımCanlar günaydın. Bugün diyetisyen günüm kalktım sabahtan tartıldım. 59.7 gördümbu hafta cumaya %1 çıkarabilirim
![]()
Oh maşallah canım nazar değmesinCanlar günaydın. Bugün diyetisyen günüm kalktım sabahtan tartıldım. 59.7 gördümbu hafta cumaya %1 çıkarabilirim
![]()
Günaydın innukk
Bugün nasılsın canım![]()
Bende çok şükür iyiyim kahvaltı yaptık işlere bakıyorum evden mi kaçsaaam kalksam yapsam mı diye ama çocuklar bırakmıyor ikisine deAyyy canimm yaaaa.
Iyi diyelim iyi olalim nasil olsun iste.
Sabah yürüyüşümü yaptim geldim.
Kahvalti yapip ise girisecegim.
Sen nasilsin?
A aaaa menün olmamış canımcım12 aralik menu
Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
8 ad zeytin
1 salatalık
Akşam
1 kase çorba
1 ad. Elma
20:00
1 fincan sütlü kahve
Sen gel benim işlere bakBende çok şükür iyiyim kahvaltı yaptık işlere bakıyorum evden mi kaçsaaam kalksam yapsam mı diye ama çocuklar bırakmıyor ikisine de![]()
Süpersin canim yaa :)) bende istiyorummmCanlar günaydın. Bugün diyetisyen günüm kalktım sabahtan tartıldım. 59.7 gördümbu hafta cumaya %1 çıkarabilirim
![]()