• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

13 aralık spor su listesi

1.smy11
1000 ip=200 puan
400 bölgesel hareket=80 puan
Toplam= 280 puan

1 lt su:duduk:

2.gulenyuzumsunsen
500 bacak hareketi =100 puan
500 Side leg lift = 100 puan
500 ip atlama =100 puan
100 bridge=20 puan
100 bölgesel=20 puan
100 donkey kick=20puan
40 squat=40 puan
500 twister=100 puan
Toplam =500 puan

3.Gülümse25
200 ip atlama =40

4.lemonade17
350 ip 70 puan
300 bölgesel 60 puan
Toplam 130 puan

3 lt su

5.Hamzakifzulal
10 dk koşu 30 puan
100 squat 100 puan
500 twister 100 puan
300 bacak 60 puan
100 mekik 20 puan
Toplam 310 puan
Su 2,5 lt
Bitki çayı yarım lt

6.bulutungokyuzu
450 bölgesel 90 puan
45mekik 45 puan
500 ip atlama 100 puan
20dk yürüyüş 20 puan
15dk eliptik 45 puan
5dk bisiklet 10 puan
Toplam 310
1.5 lt su

7.Niloyabebe
15 dk leslie 15 puan
50 mekik 10 puan
60 dk yürüyüş 60 puan
500 twister 100 puan
100 bölgesel 20 puan

1lt su
Toplam 205 puan

Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
Günaydın canım yol ne kadar sürecek normalde ise başladın diyelim sabah ve aksam. Bence ona göre kararını ver sonuçta İstanbul da kendi tarafında da çalışan minimum 1 saat yol çekeceksin. Sadece bugun görüşmeye gidemiyorsun diye iptal etme bence.

Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
Canım mesleğin neydi. Bu iş konusunda çok sıkıştırıyorsun 2 çocukla ara veremezmisin

Çok hastayım hala. Hatta bugün dahada arttı. Gece boğaz ağrısından uyanıp durdum. Heryanım ağrıyo oturuyorum yatıyorum kalkıyorum ağrıdan napacağımı bilemiyorum. Hasta olmadan önce spordan kas ağrılarım vardı zaten şimdi iyice arttı. Ağrı kesicide aldım ama faydaa etmedi

Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedim :olamaz:sonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe

Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedim :olamaz:sonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
A aaa olurmu öyle şey hiç ya .
Yediysen yedin napalım
Ertesi gün aynen devam etmelisin
Çoğumuz çocuklu tombişleriz ama ben bunun kilo vermeye etkisi tam olarak ne anlamadım..
Tam anlamıyla karar verirsen hiç bişicikler olmaz kilo vermen için burdan uzaklaşmaman lazım tatlım

Back
X