• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de şınav çekmeye başlayacağım bugün. Yürüyüşten bacaklarım hamladı 2 günde. Kollara çare olur inşallah.

Birde Anka Anka dün bir arkadaş geldi aramıza katılmak istiyordu. Siz yoktunuz takımda bizde birşey demedik şimdi kullanıcı adını unuttum. Kendini tanıttı menülere menüsünüde yazdı ab.. diye başlıyor
Tamam canım. Gelenleri yerleştirin siz yerimiz boş odamız var. :))

Özel günlerinden sadece doğum günü kutluyoruz biz. Ama öyle parti falan degil. Çocuklar pasta istiyor o ayrı da, güzel dileklerimizi söyleyip, birbirimize sevdiğimiz yiyecekleri alıp yapıp ikram edip beraber vakit geçiriyoruz. Evlilik yıldönümü 1 kere kutladık, bebeğimizi evde bıraktık diye bir şey anlamamistik. Eve zor artık kendimizi o gün.
Ee bebisi de alsaydiniz canim yaniniza. Biz de kizim oldugundan beri onunla gidebilecek yerleri seciyoruz hep. Eskiden sakin romantik yerlerdi simdi cocuklari bol olan yerler ;) sikayetci degilim ama boyle de guzel hatta boyle daha cok egleniyoruz. Senin de eminim cocuklarinla cok eglenceli geciyordur zaman. Rabbim bozmasin agzinizin tadini

Ee bebisi de alsaydiniz canim yaniniza. Biz de kizim oldugundan beri onunla gidebilecek yerleri seciyoruz hep. Eskiden sakin romantik yerlerdi simdi cocuklari bol olan yerler :KK66: sikayetci degilim ama boyle de guzel hatta boyle daha cok egleniyoruz. Senin de eminim cocuklarinla cok eglenceli geciyordur zaman. Rabbim bozmasin agzinizin tadini
Biz hiç romantik değilizdir. Bebiş 3 aylıktı o vakit ve sürekli kusuyordu, halasina bıraktık mecburen.

Biz hiç romantik değilizdir. Bebiş 3 aylıktı o vakit ve sürekli kusuyordu, halasina bıraktık mecburen.
Sizin birakacak birisi varmis bizim burda esimin ailesi uzak benimkiler zaten Turkiyede. O yuzdrn alistik her yere beraber gitmeye.
Oyy kuzum benim surekli kusunca zor olmustur tabi.

Ee bebisi de alsaydiniz canim yaniniza. Biz de kizim oldugundan beri onunla gidebilecek yerleri seciyoruz hep. Eskiden sakin romantik yerlerdi simdi cocuklari bol olan yerler :KK66: sikayetci degilim ama boyle de guzel hatta boyle daha cok egleniyoruz. Senin de eminim cocuklarinla cok eglenceli geciyordur zaman. Rabbim bozmasin agzinizin tadini
Bence bu grupta çok fazla çocuklardan konuşuluyor. Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın ama çok yazmayalım.. sözüm sana değil canım da aklıma gelmişken herkese yazmak istedim.

Bu üyelik ucretı ne kadar acep

Tlcdeki programda kadın direkten sarkan iki halata tutunup kendini eğik tutup kol çalışıyordu. Evde düşündük eşimle ama kapı taşır mı bilemedik. Ben en iyisi sınav çekeyim dedim
Benim kollara da lazım aslında bişeyler.
Bana iğneleri de vurdurma dediler holter varken. Boynum acıyor şimdi :işsiz:

Tlcdeki programda kadın direkten sarkan iki halata tutunup kendini eğik tutup kol çalışıyordu. Evde düşündük eşimle ama kapı taşır mı bilemedik. Ben en iyisi sınav çekeyim dedim
Onu bende yapmak istiyorum.
Salondaki hocalara bakip.
Bende yapacaaammm bekle beni diyorum☺

Bahcwde bır yere yapsan hem acık havada daha güzel olur

Back
X