• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah 11.00
2yk ciğer
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
2çatal çökelek
2ksçi peyniri
2küçük salatalık
3küçük fincan çay

14.00
2 kaşıkçık falan dondurma

18.30
3tk dövme 1avuç nohutla yoğurt karıştırdım buğday aşımı diyolar neyse işte

19.00
Azcıktan biraz fazla dondurma ):
dondurmayı haftada bir veya 2 yesen daha iyi olur.2 kere yedin sanki bu hafta tut kendini.2 ile sınırlandırmış olursun kendini

Böyle bir menüyle değil tabii sen emziriyorsun bir öğün protein yemem şart böyle sütün kalitesi de bozulur canım dikkat et. Protein salata mutlaka olsun:KK36:
Çoğu zaman geçiştirmeye çalışıyorum. İki cocuk olunca büyük kizim da yememe problemi var. Genelde onun yedikleri sevdikleribu yapmaya çalışıyorum sırf o yesin dir. boğazından bireyler geçsin die. Kızım malesef baklagil yemiyor et turudu yemiyor. Kiymayı biraz yiyor . teşekkür ederim dikkate alacağım.

Çoğu zaman geçiştirmeye çalışıyorum. İki cocuk olunca büyük kizim da yememe problemi var. Genelde onun yedikleri sevdikleribu yapmaya çalışıyorum sırf o yesin dir. boğazından bireyler geçsin die. Kızım malesef baklagil yemiyor et turudu yemiyor. Kiymayı biraz yiyor . teşekkür ederim dikkate alacağım.
Benim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.
Köfteleri yap buzluğa at çıkarıp kızartırsın.
Salatayı yıka kurut doğra saklama kabına koy. Çıkarıp hemen bi salatalık domates doğrayıp koyarsın masaya.

Bizde bahane yok çare var :53:

Yemekleri de 6-8 arası hızlı hızlı yapıyorum. Fissler ve tupperware sağolsun. Benim hayatımı kolaylaştırıyorlar.

Ay svet bende spordan önce içmeye çalışıyorum daha etkili oluyor canım akşımda bulunsun. Ay ben bile hiçbirşey bilmiyorum güya 9aydıe diyet yapıyorum :KK70:

Öğreneceğiz hepsini ;) spor hocamız dedi sabah aç karına şekersiz Türk kahvesi için diye uygulamaya çalışıyorum. Birde suyu limonlu tarçınlı içiyorum. Ama her diyet başkasına uymuyor ben 2 hafta akşam ekmek yemeği kestim gram veremedim. Şimdi akşamları 2 dilimle gayet rahat veriyorum;) deneme yanılma yoluyla insan kendini tanıyor

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
11 zeytin
Sekersiz cay
Öğlen
Köri soslu tavuklu ve misirli pilav
Yaninda Büyük ayran

Ara1

Orta türk kahvesi

Karamelli dondurma

Akşam
Şehriye corbasi
Nohut
Pilav
Yogurt

Ara2
Şekersiz türk kahvesi
Frambuazli cheesecake

10bin adım

Bugün diyetim biraz kötü gitti iştahlıydım ne yapayim:kızgın:

Afiyet olsun baya iştahlısın valla.

Gelsin hedefler kızlar. Bu hafta hedefleri tutturmak için daha çok uğraşıyoruz hadi bakalım :halay: onunculuğu mu hakediyoruz biz :halay:

bulutungokyuzu bulutungokyuzu 64
@compeng 64,7
karamelli_turta karamelli_turta 54
tomrs tomrs 70,5
bi-zuzu bi-zuzu 65
N naznaz16 69
cilekgibi cilekgibi sabah sen de tartıl sana da hedef verelim
asya_01 asya_01 77

Haydi herkes hedefeeeee :KK71: :KK71: yaz geliyor fazlalıkları atıp tiril tiril gezme zamanı :KK71:
Ay bu haftaki hedef 69 mu ya çok iyi inşallah düşeriz hedefe de yaklaşırız ;)

Benim 3 çocuğum var babayla oğlana ayrı, bebeğe ayrı kıza ayrı kendime ayrı yapıyorum canım. Bi gün çokca kuru fasulye yap sıcakken kavanozlara kat ağzını sıkıca kapat ters çevir soğuyunca buzdolabına kaldır. 2-3 ay duruyor yemek yapamadığınd çıkarır ısıtır yersin.aynı şekilde nohut, mercimek ,taze fasulye vb yemekleri yapabilirsin.
Köfteleri yap buzluğa at çıkarıp kızartırsın.
Salatayı yıka kurut doğra saklama kabına koy. Çıkarıp hemen bi salatalık domates doğrayıp koyarsın masaya.

Bizde bahane yok çare var :KK53:
kesinlikle bende yapacam:KK28:

evetttt bencede ya yaın tiril tiril giyip gezmek varken dimi:KK36:
Evetttt ya kıyafetlerden pörtleyen fazlalıklarımızı saklamaya çalışacağız pişik olup acı çekeceğiz. Ya da fazlalıklarımızdan kurtulup efil efil gezeceğiz. :halay:
Geçen sene 1 saat çarşıda gezsem bacak aram pişik oluyordu :53:
Pantolonlarım yırtılıp duruyordu arasından.

Evetttt ya kıyafetlerden pörtleyen fazlalıklarımızı saklamaya çalışacağız pişik olup acı çekeceğiz. Ya da fazlalıklarımızdan kurtulup efil efil gezeceğiz. :halay:
Geçen sene 1 saat çarşıda gezsem bacak aram pişik oluyordu :KK53:
Pantolonlarım yırtılıp duruyordu arasından.
off yaa benimde pantolonlarım hep bacak arasından gider:olamaz:benim en nefret ettiğim otururken sürekli göbeğimi kapatma eğiliminde oluyorum.berbat bir duyguu:işsiz:

Back
X