• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok evde yemek yok sabahlari sefertasi yapayim.
Buradaki kültür tamamen sandvic üzerine 😣
Ama haklisin ben öglen yemegini tümden keseyim. Elma, kahve ve kuruyemise döneyim
O zaman sabah kahvaltısını karatay gibi sağlam yap. 2 yumurta 1 kk peynir, ceviz fındık mevsim sebzeleri falan. Ya da yemek deyince hemen sıcak yemek geliyor aklımıza. Salata yap akşamdan yanına ton balığı al. Orda aç karıştır. Bakalım ben unutmazsam çocuklar uyuyunca araştırayım seçenekleri sen sana kolay geleni uygularsın istersen;)

İyi akşamlar kızlar ilk defa bu hafta sonu diyeti bozdum hafta içi sıkı tutmam lazım
Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta
10 adet patates kızartması

Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

İki gündür toparlayamadım kendimi yarın sıkı bir menü ile tekrar adapte olmam lazım kızlar.
Spor 8000 adım 120 puan @aslihancngz

@Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize:halay:

Mor Vampirella Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım :halay:

@wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum :halay:

mavimli mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam :halay:

Su perisi86 Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin :halay:

G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacak :halay: her lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma :-)

cemrenil cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum. :halay:

@madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım :halay:

Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver :halay:

@Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize :halay:

@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana :halay:

suukaa suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin :halay:

@gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin :halay:

Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek :D

@ada81 ve @zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım :36:

B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9 :D
İnşallah bu hedefi tuttururum. Benim boyum 1.73 benim ölçümlerime göre. Profesyonel ölçümlere göre170. Kilom ve boyum arasında fark 11 oldu kilo vermem yavaşladı o yüzden. Ama hedefim farkı 15 yapmak doğumlardan önceki kilom 😍 inşallah artık 61,5 olurum bence de ❤️

İyi akşamlar kızlar ilk defa bu hafta sonu diyeti bozdum hafta içi sıkı tutmam lazım
Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta

Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

İki gündür toparlayamadım kendimi yarın sıkı bir menü ile tekrar adapte olmam lazım kızlar.
87.080 numaralı mesajdaki sabıkalı listesine seni de ekledim o zaman :KK53:

Sabah 7
1 kase mercimek çorba
1 yk pekmez

Hastanede 9
1/4 simit + 1 küçük elma

Öğle 13
1/2 kase yayla çorba
Arnavut ciğeri 4 kaşık
Salata

Ara 15
1 muz

Akşam 18,30
6 yk tavuk sote
1/2 kase yoğurt

Su 1,5 lt
Spor 45 dk yürüyüş -> 45 puan
G gunesli gunler
AFiyet olsun canım. 1/4 simite gerek yokmuş aslında acıktın mı 🙄

İnşallah bu hedefi tuttururum. Benim boyum 1.73 benim ölçümlerime göre. Profesyonel ölçümlere göre170. Kilom ve boyum arasında fark 11 oldu kilo vermem yavaşladı o yüzden. Ama hedefim farkı 15 yapmak doğumlardan önceki kilom 😍 inşallah artık 61,5 olurum bence de ❤
Hımm senin hedefine kaç yazdık ki bi bakayım 🤔

Uyuyup dinlendiysen o daha güzel boş ver. Uykusuzluk psikolojik olarak da bedensel olarak da çok yıpratıyor. :uykucu:
dinlendim iyi oldu. Kafamı kaldıramıyordum yoksa.
@Elifcig93 geçen hafta artı geldin normalde aldığını ve vermen gereken hedefi koymam lazımdı ama insaflı davranıyorum aldığın artıyı temizle ve en azından 100 gr eksiyle beraber 60,5 getir bize:halay:

Mor Vampirella Mor Vampirella bu hafta gündüz çalışman büyük avantaj canım. Spor ve menülerinde disiplinli olursan çok rahat verirsin sana 66,3 yazdım :halay:

@wendy ilk haftan dikkatli olursan çok daha fazla gider ama ben senden en az 1 kilo bekliyorum ve 80,5 yazıyorum :halay:

mavimli mavimli ahhh şu öğle yemeklerindeki sandviçi çözebilsek baya yol alacağız aslında. Sana da 77,6 yazdım hadi bakalım yürüyüşlere devam :halay:

Su perisi86 Su perisi86 disiplinine azmine hayran olduğum cannn senden 78,2 bekliyorum ama sen hep fazla veriyorsun bunu da deler geçersin :halay:

G gunesli gunler sana nazar oldu nazar bi okut kendini :) sana 63 yazdımm düz küsuratsız. Akşam yemeklerini geçen haftakilerden 2-3 kaşık az yersen olacak :halay: her lokmada çatalı bırak ve yutana kadar alma :-)

cemrenil cemrenil sen de iyi gidiyordun niye 100 gr oldu bu hafta senden 61,5 bekliyorum. :halay:

@madamhd rakibinle sana aynı yazıyorum 80,5 yaparsın sen çok güzel gidiyorsun hadi bakalım :halay:

Z zeyas bak madamhd seni solldı geçti geride kaldın hadi atağa geç bu hafta 83 en az beklediğim fazlasını da verebilirsen ver :halay:

@Sarayca hadi küsuratları at 71 getir bize :halay:

@asliayet sen de az dikkat edince çok güzel veriyorsun bak bu avantajlı günleri kaçırma 72 yazıyorum sana :halay:

suukaa suukaa takımın diğer disiplin ve azim kraliçesi senden de şüphem yok 85,7 getirirsin fazlasını bile verirsin :halay:

@gulenyuzumsunsen sana da 79 dedim ama senin mütemadiyen 78 hedefin biliyorum 78 de getirirsin :halay:

Kendime de 69,9 dedim gelecek bu hafta yaa kesin gelecek :D

@ada81 ve @zeyneppk sizin kilonuzu excelde not almamışım bakıp size de hedef koyacağım :36:

B Baharyagmuru35 sana da 69,9 biz bunu görene kadar hedefimiz 69,9 :D
bu doğum günü kaçamağını nasıl halledeceğimi çok merak ediyorum. İnşallah görücem 85leri. Birde bi karar aldım. Cuma’ya kadar tartılmayacağım. İnşallah güzel olur sonu.
Az sonra menüm geliyor😍

8 Aralık
9.00
2 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin domates salatalık
Ceviz yer fıstığı fındık (1 çb)

12.30
1 bardak kefir

14.00
1 tane tahinli cennet hurması

17.30
250 gr hamsi
Salata
Biraz şekersiz balkabağı tatlısı.(tadı inanılmaz oldu)
2 lt su
35 dk 3 mil Leslie 140
60 mekik 10
3000 adım 45
Toplam 195 G gunesli gunler

O zaman sabah kahvaltısını karatay gibi sağlam yap. 2 yumurta 1 kk peynir, ceviz fındık mevsim sebzeleri falan. Ya da yemek deyince hemen sıcak yemek geliyor aklımıza. Salata yap akşamdan yanına ton balığı al. Orda aç karıştır. Bakalım ben unutmazsam çocuklar uyuyunca araştırayım seçenekleri sen sana kolay geleni uygularsın istersen;)
Bencede kahvaltı Karatay gibi olursa öğleni kuruyemiş ve süt kefir şeylerle atlatabilirsin. Acayip tok tutuyor

Sabah11.00
1,5 krep
4 çatal sucuklu yumurta

Akşam 17.00
5 adet köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

Kesinlikle toparlayamıyorsun. Bende Cuma günü bozdum ya hala aranıyorum bazen. Ama çok şükür haftanın başında boZmuşuz. Cuma’ya hallederiz

Back
X