herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
herkese selam yine ben geldim konumu takip edenler bilir evlendim 13 gün oldu eşim 2 ,3 ay çocuk istemediğini korunmak istediğini söyledi az önce tartıştık döndü arkasını yattı benimde uykum kaçtı buraya geldim, ben çok istiyorum o neden istemiyor bu evlilikten eminmi değil ne olacağını mı anlamaya çalışıyo ilerde yani kötü ihtimalmi düşünüyo yoksa beni sevdiğinden eminmi değil:gitmefff... ne erken geldim bu bölümesenağlama
Bugun 15 gün oldu maalesef,tühh... kaydirigubbakcemile3
evet seda yok piyasada :jeyyar:Belki adam sonunda ikna olmuştur :CüvCüv::CüvCüv::roflol::roflol::roflol:
26 yaşındayım:kedi:eşim yattı yine küstük amaaaan sabah barışırız nasıl olsa...bi arkadaşım bugün bi akıl verdi bana biraz hileli bişey eşim korunuyo ya yapsammıkikaydirigubbakcemile3ay Allahım kendime gelmem lazım:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?