13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

Bi dur evliliğini yaşa bi tadını çıkar ne acelesi varki anlayamadım arkadaşım kusura bakma..Eşin haklı bencede..Sanki yıllar geçti ya da hiç istemiyorum diye konuşmuş....Bence eşine de saygı duymalısın..Naçizane benim fikrim butabii...

henüz çok yeni evlisin.bence seninde hemen çocuk istemen doğru değil..bu ne acele? sende bi yaşa evliliğini..bence eşinde önce bi evliliği idrak etmeye çalışıyodur..sonrasında tabiki oda isteyecektir

Acelen ne canım bekle biraz alış evliliğine ondan sonra zaten bebek olur.

Ararsın sonra bu günlerini evliliğinin tadını çıkarmaya bak sen.

başlığı okuyunca hiç çocuk istemiyor sandım ve üzüldüm
ama 2-3 ay istemediğini söylemiş
sence bu cidden bir sorun mu
yoksa üzülecek bişi mi arıyosun
yoksa dikkat mi çekmeye çalışıyosun

dakka bir gol bir ,daha bismillah 13 gün olmuş evleneli adam hiç istemiyorum dememiş ki ,2 3 ay sonra demiş ne var bunda anlamadım..ne bu acelen..

Daha yeni evlisin cicim aylarının tadını çıkaracağına hemen çoluk çocuğa karışmak istiyorsun.ılginçsin valla arkadaşım

:1shok: 2-3 ay bile az bence. güvensizlikle ya da başka şeyle bağdaştırmayın. sizin ısrarcı olmanız akla başka şeyleri getirir.
bu konuda kadınların daha iyi düşünmesi lazım. evlilik yürümezse olan kadına olur.
aceleniz ne?
çocuk ister istemez kısıtlamalar getirecek size. evliliğin tadını çıkarın biraz.

noldu kıı, düşündüğün hileleri yapabildin mi sedakaydirigubbakcemile3

bence abartmışsın canım biraz..
2-3 ay nedir ki?
hem evleneli 13 gün olmuş daha.. çocuk için tartışmaya girmeniz biraz erken değil miydi?cicim aylarındasınız daha.. :)

canım yanlış anlama ama kocan haklı bence.çünkü bebek yapmak için bence biraz zaman geçmeli.biz iki buçuk yıllık bi evlilik sonunda karar verdik bebeğe.bebek için evlilik oturmalı bence.ilk zamanlar birbirinizi tanıyarak geçiyo zaten.ben hemen hemen üç yıllık evliyim ama bazen aaaaaaa ben kocamı tanıyamamışım diyorum.en güzeli sende gözden geçir bu isteği.yani ilk günden yapmak yerine biraz zaman versen bu isteğe daha iyi olmazmı.bu arada evet bebek çok güzel bişey ama zaman vermek daha iyi olur bence

hahahaha prezervatifimi deleceksin :)))))))))))))))))

Canim 2/3 ay dedigin gozunu kirpmadan gecer, deger mi bu 2/3 ayi da bu konuyla tartismakla gecirmek,
sanki bir omur bekle demis biraz da bekleyin ne olacak ki
ha evliliginizden 9 ay sonra bebeniz olmus ha 1 sene sonra fark nedir anlayamadim. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…