13 Günlük Evliyim,Eşim Çocuk İstemiyormuş..

bence üzme tatli canini
daha cok erken canim benim
biz evlenmeden önce yasimiz itiobariyle en az 5yil diyoduk
2yildan sonra otomatik ikimizde bebek istedik karsilikli yani
planlayarak cokda olmaz bu isler bence

9 sayfayı okumadım belirteyim..
belki senin tadına varmak istiyor olabilir;konu hala aynı yerde ise..
birde benim eşimde bende istemiyorduk ilk zamanlar..bu çok normal bir süreç..:a.s.:

ya arkadaşım belkide çocuğa hazır değildir..sizin hiç mi borcunuz yok..belki de biraz evlilik hayatını yaşamak istiyor..sende öyle bir yazmışsın ki duyan da 10 yılllık evlisiniz ve eşin hala çocuk istemiyor falana sanacak..hem bu ne acele..herkes sever çocukları da başkasının çocuğunu sevmek başka ilgilenmek başka ,kendi çoocuğunu sevmek ilgilenmek başka..çocuk işini kolay bişi mi sanıyorsunuz...

ben 4 sene sonra istiyorum eşim annesi kızar diye 2 olsun dedi, 3 de anlaştık. Tabi Allah uygun görürse :ecrin_bebek: nedir bu acele ya? Bence başbaşa kalın biraz zemuszemus

bu ne acele kuzummmmm
benim eşimde 3-4 yıl bebek istemedi ama 1 yıl dolunca bebeğk istedik tabi benim zorlamamla ama keşke eşimi dinleseymişim çünkü o yıllara bir daha dönüş yokkkk!!!!!!!!!!!!!!!!

bende ilk başlarda çok istedim eşim istemiyordu 3 yıl sonra diyordu ama 1.5 yıl sonra tamam dedik iyi ki beklemişiz.insan ne kadatr nişanlı olursa olsun birisiyle aynı evi paylaşması çok farklı bir durum bu süreç 3-6 ay da anca anlaşılıyoır.bu dönemde birde hamilelik psikolojisi çok farklı hem insan başbaşa biraz zaman geçirmeli bence.sonra zaten ikna ediyorsun-tatlicadiarzu-

paranoya böyle hayatı mahvediyor demekki.
Bir durun bismillah 13 gün olmuş evlilik sevgililik gbi değil herşey bir otursun.
Evlilik neymiş bir görün tadına varın.
Evlendim bismillah ilk gün hoop hamile kal.
E hamileyken herşey normal olmuyor.
Evlenmek sadece bebek yapmak mıdır?
Bir sürü paylaşacağınız yaşayacağınız şey var.
Adamı sıkboğaz edip de kendinizden uzaklaştıracağınıza ilgi gösterin sevin eskisinden de iyi olur aranız.
Herşey kendiliğinden gelişir sonra

canım zaten yeni evlisiniz 2 yada 3 ay hiç bişey değil. bi evliliğiniz tadını çıkarın. hiç bir şey için geç değil ki. hiç istemiyorum dememiş bir süre istemiyorum demiş. biraz gezin eğlenin birbirinize doyun :teselli:kaydirigubbakcemile2

yani olabilirbelkide borçlar falan var diyo evliliği içime bi sindirim sonra çocuk olsun diyo sindirmek ne demek fazlamı geldi ona

o da kendi çapında haklı tabi. kötü anlamada söylememiş sonuçta evin erkeği çalışcak şimdilik karısı var ve ev ortamı daha farklı. her şey üstüste gelmesin çocuk büyük sorumluluk....
aynı evi paylaşmaya alışmadan hop çocuk gelcek v.s. üzülme.zamanla yoluna girer herşey. şimdi kocanla ilgilen :)

Son düzenleme:
eşinin 2 3 ay bekleyelim demesinde hiçbir sakınca göremiyorum takılma bence adam haklı yani daha yeni evlenmişsin birbirinize ev ortamında vs.. alışma sürecini tamamalayın bi önce sefasını sürün adam sana 3 4 sene dememişki .sende sonra hak vereceksin .bende 1 senem doldu evleneli biz 2 sene olmasın derdik sonra 8. ayımda sıkılmaya başladım yoldaş olsun dedim hamile kaldım AALHIM hakkımızda hayırlısını versin herkesede.ama şuan 5 aylık hamileyim biraz daha bekleseydim diyorum herşey cok farklılaşıyor psıkolojın cok degişiyor ..sen önce bi kendini ve kocanı mutlu etmeye bak :) 2 3 ay cocuk istemiyo diyede dönüp arkanı yatarsan adamı dahada sogutursun oluruna bırak canım hakkında hayırlısı olsun.

acelen ne canım insanı sık boğaz etme dur daha 13 gün olmuş..sanki çocuk için evlenmişsiniz hadi görevimizi yerine getirelim der gibi...eşinin söylediği bir kaç ay bile çok erkenken..adam demiyor ki 5yıl sonra.valla ben daraldım senin yazdıklarından sakın bu konuda bahsedip adamı soğutma çocuk fikrinden..

kızım, adam senle olmayı sevmıs demek , bıraz daha yanlız kalmak ıstıyo,
hamıleyken bu kadar rahat olamıycaksınız bılıyo musun. bekle bıraz .
daha yenı evlenmedınız mı ay ben boguldum burda bu konusmandan yaaa allalalaa

okuyorum gülüyorum:)
adam haklı güzelim yaaa
bak burda da hereks eşini haklı görüyor bnce sen acele etmişsiiin
dur bi doy doya evliliğin tadını çıkar
önünüzde çok uzun yıllar var çoook çocuk yaparsınız daha bir 2 3 istediğinz kadar
onun için sıkma tatlı canını
bi ömür mutluluklar dilerim

biz 10 aydır evlıyız esımen az 2 yıl ıstemıyor :))

ne bu acele kız daha 13 gunlukten..evlılıgın tadını cıkar :)

canım senin ki gene 2 3 ay demiş ve daha 13 günlük evlisiniz.... benim eşim 4 5 sene çocuk istemiyordu.. ben evlendikten 1 sene sonra falan istiyodum ve haliyle tartışma çıkıyodu... ama eşimin çevresinden kimse istemiyodun kayınvalidem dahil... ama Allah kimseye bırakmadı hesapsız şükür rabbime şuan bi bebeğim var... dua et sabret... ve daha çok erken zaten...

canım benim dur daha bu ne acele..
1.5 senelik evliyim ve daha en az 2 sene bebek düşünmüyorum.
Çünkü zamanı var herşeyin
ne yani benim eşimdemi senin hissettiklerini hissetsin..
abartma bence..

Cok eneteresan.....13 gündür evlisin...tek derdin cocukmu güzelim?fisfisfis

Oldudami.....Ne acelem vardi sanki....keske biraz daha bu günlerin tadini cikarsaydim, esimle bas basa güzel bir tatil yapsaydim, calisip 2 - 3 kurus kenara atsaydim, hazir elim kolum bagli degilken gönlümce gezip tozsaydim dersin....

Bir bebek sadece besiginde yatip sirin sirin agucuk yapmiyor güzelim....ne kadar büyük bir sorumlulugu var, ne kadar fedakarlik istiyor biliyormusun...?

Tabikide hayirlisi ile sende Anne olacaksin...ama önce biraz esinle yeni evli olmanin tadini cikar, biraz calis hayati ögren....acele etme....herseyin bir yeri ve zamani var.

bence düşünceniz saçma! evlenildiği gbi çocuk yapılmamalı!! çiftler bir süre eğlnemeli bence en az 2 yıls onra çocuk yapılır!!! anında doğurmak için mi evlendiniz :umursamaz:

arkadaşlar konu sahibi ile zaten dün gecenin bi vakti epey bi konuştuk ve haklı buldu bizi:)en azından 3-5 ay çocuk yapmayacak söz verdi dermişimkaydirigubbakcemile3

ayy bu da güzelmiş...yavrucuğum kaç yasındasın bilmiyorum ama benden sana bir abla tavsiyesi... ( muhtemeken ablan olacak yaştayım kuvvetle muhtemel... ) eşinle bugünlerin tadını çıkar,onunla ilgilen,o da seninle bu güzel günlerin tadını çıkarsın.... hiç cocuk istemiyorum dese haklısın. ama adamcağız 2,3 ay demiş...
hem bu bebek meselesi istediğimiz an pat diye olmayabiliyor..( ki insallah sizinki istediğiniz an olur.. ) herşeyin hayırlısını dile ve evliliğinin ikl günlerinde böyle acemilik yapma,eşini de kendini de üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…