Kızlar şimdi spor olarak ortak bırseyı zorunlumu tutalım
Yada zorunlu bır spor dakıkası koyup ıstenen spormu yapılsın
Bydelikiz bu konuyu bu hafta hayata gecırelım mi
Kızlar şimdi spor olarak ortak bırseyı zorunlumu tutalım
Yada zorunlu bır spor dakıkası koyup ıstenen spormu yapılsın
Bydelikiz bu konuyu bu hafta hayata gecırelım mi
Kardiyo olmazsa olmaz kiKaptancığım her güne bir bölge belirleyelim diye düşünmüştüm,
Pazartesi bacak
Salı karın
Çarşamba kollar
Perşembe dinlenme günü, ertesi gün tartı var diye ağır çekmemek adına
Cuma dans, step vs
Cumartesi de yürüyebilenler yürüsün, yürüyemeyenler leslie yapsın evde.
afiyet olsun artik olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım yarından itibaren daha sıkı tutmalısın..bu arada sen de mi öğretmensin meslektaşızİyi aksamlar kızlar bugün yoğun ve düzensiz bir gün yaşadım menümü paylasayım
Sabah limonlu su
Kahvalti saat 9 da
1 yumurta 3 zeytin bir dilim kepek ekmegi slatalık dere otu
Öğleokula gidince corba göturdüm ama yerli malı haftası vardı ve corba yerine kisır 1 dilim de pırasalı borek yedim en masumlarını seçmeye calistim
Akşam yemek yemeyecektim ki misafir geldicorba yarım karnıyarık salata ve bi kaşık pilav yedim
Cay yaptım simdi bebisi uyutuyorum pasta getirmisler cayla yeriz diye her lokmada vicdan yapiyorum
allah acil şifa versin canımHayırlı akşamlar olsun fıstıklar
Bız yarın öğlen çıkıyoruz
Ama pzt kontrole gelecez
Salıda kan verecez genel kontrol yapılacak insallah
Bugun solunumu ıyı ama öksürüğü var bıraz kuzumun
maşallah güzel menü afiyet olsunSabah 9.30
1.5 krep
2 yumurta
5 zeytin
Ogle 14.30
1 porsiyon ciger
Maydanoz salatası
Akşam 19.00
Bir kase ezogelin çorbası
Simdide eşimle sade turk kahvesi içiyoruz :))
afiyet olsun bol ekşi getirsin inşallah güzel bir gün olmuşbende menümü yazayım
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir 5 zeytin yeşillik
ara
1 muz
öğle
4 yemek kaşığı kıyma yemeği
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
yarım portakal
akşam
yarım kase mercimek çorba
3 kaşık ıspanak yemeği
sarımsak yoğurtlu kereviz salatası 5 kaşık
ara
1 incir
1 elma
2.5 litre su 3 mil leslie üstüne temizlik yaptım heryerim ağrıdı
yoğurtlu salatada yağ yada mayanoz yokdu
Cumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)Kardiyo olmazsa olmaz ki
Sadece cuma cumartesi yetersiz olur.
Nacizane fikrim
Gün gün herkese uymaz gülüm fikrin çok güzel ama oyuzden en iyisi dediğim gibi 1 saatlik spor şartı olsa sanki daha iyi olurCumayı kardiyo günü yapalım, cumartesi yürüyüş, pazar pilates :)) fikirleri açığım :)
Valla grubun şartlarında zaten 35 dk şartı var görünüyor, en azından yapmak isteyenlere fikir olur. Uymayacak olanlarında takibini farklı yaparız :)Gün gün herkese uymaz gülüm fikrin çok güzel ama oyuzden en iyisi dediğim gibi 1 saatlik spor şartı olsa sanki daha iyi olur
Olur mu öyle şey, sen canın ve senin sevdiklerinin canı sağ olsun önemli olan o. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Amin canim sağ olasınOlur mu öyle şey, sen canın ve senin sevdiklerinin canı sağ olsun önemli olan o. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
çok sağol canım şu gezme misafir işleri olmasa nele olcakda yarında arkadaş bana gelecek bakalım hasarsız atlatırım umarımmaşallah güzel menü afiyet olsun
afiyet olsun bol ekşi getirsin inşallah güzel bir gün olmuş
Kızlar kusura bakmayın hastanedeydim şimdi geldik dün geceyi hastanede geçirdik 3 te gittik sabah 8 buçuk gibi çıktık çok ayıp oldu biliyorum ama çocuklu olunca böyle oluyor.
Sağol canım Allah razı olsunçok sağol canım şu gezme misafir işleri olmasa nele olcakda yarında arkadaş bana gelecek bakalım hasarsız atlatırım umarım
çok geçmiş olsun canım
Evet olan oldu dediģin gibi:) yarin daha sıkı progrqm uygulayacam meslektaşız bu aradaafiyet olsun artik olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım yarından itibaren daha sıkı tutmalısın..bu arada sen de mi öğretmensin meslektaşız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?