Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu akşam çok şükür evime döndüm
Aileyle olmak güzel ama insanın kendi evi gibi yok

Kesinlikle arkadaşım insanın kendi evi gibisi yok..

Menün güzel afiyetler olsun.

3 lt süt mü?
menün çok iyii sporunda iyi maşallaah :)

Ya maşallaah ne kadar güzel bir duygudur bu darısı hepimizin başına :)

Afiyet olsun canım menün güzel..

Cankız aralar eklemişsin daha iyi olmuş canım afiyet olsuun.

MEnün de abartı birşey göremedim canım afiyet olsun.. Diyet denilince benim eşimde ne gereği var, ye gitsin aşkım yaa diyor.
Sonra bebek diyorum susuyor, bazen bu diyet olayımıza alışamıyorlar maalesef yapmamız gereken karda yürüyüp izimizi belli etmemek :)

Bizde cumartesi akşamında yatılı misafire gittik, cumartesi menüyü paylaşmıştım çok şükür bozulmadı diyetim ancak pazar kahvaltısında birazcık kaçırdım;

28.01.2018 Menüm;

Sabah; 1 kk peynir, domates salatalık, 3 yk omlet, 5 küp kıymaklı börek
Ara; Sade Türk Kahvesi
Öğle; 5 sıkım çiğ köfte
Ara; Soda (E haliyle tabi)
Akşam; 1 avuç leblebi

Gün boyunca ordaya git burayı gör derken 11000 adım atmışım, pazar gününü sporsuz kapattım.

Kıymalı olmayaymış iyiymiş ama artık olan olmuş. Akşam sanki aç bırakmışsın kendini. Bir çorba bari içseydin tatlım. Birde ne kadar su içtin ?

Kızçeler merhabaaaa. Kimseden ses soluk yok. Tartılmadık mı yoksa ? Hadi ilk ben bildirimimi yapayım.

Cuma:83,7
Bugün:83,5
Fark:-200 gr.

Bu arada iradesi çok,sporu bol bir gün dilerim hepinize :)

protein çok az. kas kaybı yaşamaman mucize olur.
her insan kilosu kadar protein almalı. eğer spor yapıyorsanız kilonuzun 1,2 katı kadar çok ciddi spor yapıyorsanız 2 katına kadar çıkabilir.

protein çok az. kas kaybı yaşamaman mucize olur.
her insan kilosu kadar protein almalı. eğer spor yapıyorsanız kilonuzun 1,2 katı kadar çok ciddi spor yapıyorsanız 2 katına kadar çıkabilir.

Bengi merhaba,
Normal şartlar protein alımına dikkat ediyorum, ancak bu hafta sonunda dikkat edebileceğim bir ortam maalesef yoktu.
Birde protein almadığım günlerde destek olarak bir içecek içiyorum.
Bu içeceği yatalak olan dedem içiyor, kanser ve diyabet hastalarının kullandığı bir içecek.
Onu da yanıma almadığım için eksik kaldım maalesef.

o zaman afiyet olsun. :)

Böreği sabah yemişsin kat kat erimiştir canım
Benim Pazar kahvaltılarının yanında çok az bile seninki
Kızçeler merhabaaaa. Kimseden ses soluk yok. Tartılmadık mı yoksa ? Hadi ilk ben bildirimimi yapayım.

Cuma:83,7
Bugün:83,5
Fark:-200 gr.

Bu arada iradesi çok,sporu bol bir gün dilerim hepinize :)
Merhaba canım
Ne güzel eksidesin

Günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum yolculuk falan derken biraz artı dayım
Sabah her yerim şişmiş Nefesim daralmışolarak uyandım ürtiker olmuşum niye oldu bilmiyorum değişik bir şey de yemedim
Kortizon başlandı testler yapıldı inşallah devam etmez

Bugünkü menüm
Sabah limonlu su

Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Türk kahvesi

Saat 4 gibi akşam yemeğimi yiyecegım
Kinoalı kısır (ilk defa deneyecem)
Ayran

Ara
1 elma
2 ceviz

En az 2 lt su
1 saat yürüyüş
30 dk kalori yakmak ićin hareketler
10 dk karın egzersizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…