Kızlar bende 30 günde fitneess volum iki 36 dakika yaptım resmem heryerim ağrıyor hamlamışım sabahı düşünemiyorum nasıl kalkıcam ben pert
Kız şu programı indir dene arkadaşımçok yoruyo zor 2 heledeYürüyüs yapamadim esim yatiyordu
Kosu bandım yatak odasinda yarın yürürsün dedi
Kız şu programı indir dene arkadaşımçok yoruyo zor 2 helede
Beni anladın senBak lafi neresinden anliyorbengi o saatte caninizin neden sut istedigini yazmis sagolsun. Siz yemeyin icmeyin vucudunuz kitlik sinyali versin. Biz kiziyoz olsun oh ne guzel.
Tabi su an ne yazık ki o seviyenin yanından geçemiyorum en az 1,5 ay lazım..Masallah demekten baska ne denir bilemedim ki
Bu akşam çok şükür evime döndüm
Aileyle olmak güzel ama insanın kendi evi gibi yok
Kızlar merhaba. Dünün yorgunluğu ve bugünün tatil olması sebebiyle bir güzel dinlendim. Bugünki menüm,
Sabah-Öğle: 1 Dilim süzme peynir
5 yeşil ve 3 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
Bol maydonoz
2 tane sivri biber
1 bardak çay
Akşam: 5 yk nohut
1 kase yoğurt
2.3 lt su. Yarına yetiştirilmesi gereken projem olduğu için spor yapamayacağım. Yanımda suyumla çalışıyoruz.
Once gecmisi okuyunca menumu yazmak bu saate kaldi arkadaslar.
9 00 Kahvalti
3 opsie
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates yesillik
12 00 Ara.
1/2 muz 8 badem
13 30 ogle
5 izgara kofte
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 paket etiform 1 su bard. Ayran
18 00 1/2 muz 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
2 ispanak koftesi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
22 00 1 bard. Sut
Sekersiz cay ve turk kahvesi ictim
3 lt. Sut
1 saat sabahtan 30 dk. Ogleden sonra yuruyus
Iyi geceler kızlar çok yoğun bir gün geçirdim bugün o yüzden giremedim. Bursadan izmitte geldim. Teyzemin umre mevlütü vardı. Beni görünce herkes sok oldu. Ne yaptın nasıl yaptın çok güzel olmuşsun Anaannem artık zayıflama yeter diye baskı yapıyor 3 saattir.
Kızlar hayırlı geceler menüm
Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
5 dal maydonoz
5 dal dere otu
Bir kupa yeşil çay
Ara
Bir mandalina
Akşam
4 ızgara köfte
3 kanat
Bol salata
3 litre limonlu su
1 saat yürüyüş
Selam kızlar menümü yazıyım birazdan okicam hepsini misafir vardı evi toparlayıp geliyorum
Sabah 11de :2tane yumurta 1dilim peynir yarim domates 1dilim salam 6dilim sucuk 1dilim ekmek
Ara : yarim nar
Öğlen 3de :1kase yoğurt
Ara kahve
Akşam 9da : 1kase tavuk
2bucuk litre su
Spor bugün yapamicam
Iyi geceler kizlar bugün bol ütülü temizlikli misafirli gün gecirdim. Menumü simdi paylasabiliyorum bu yüzden.
Sabah
1 yumurta
3 tk domates sosu
Yarım simit
3 zeytin
2 brdk çay
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase bol yoğurtlu havuç
2 lt su
30 dk karın egzersizi
Not: 2 gündür kahvaltı fazla kaciriyorum eşimin ısrarıyla. aksama kadar tok hissediyorum kendimi. Biliyorum hiç sağlıklı değil. Tartı stresi sardi beni
Bizde cumartesi akşamında yatılı misafire gittik, cumartesi menüyü paylaşmıştım çok şükür bozulmadı diyetim ancak pazar kahvaltısında birazcık kaçırdım;
28.01.2018 Menüm;
Sabah; 1 kk peynir, domates salatalık, 3 yk omlet, 5 küp kıymaklı börek
Ara; Sade Türk Kahvesi
Öğle; 5 sıkım çiğ köfte
Ara; Soda (E haliyle tabi)
Akşam; 1 avuç leblebi
Gün boyunca ordaya git burayı gör derken 11000 adım atmışım, pazar gününü sporsuz kapattım.
protein çok az. kas kaybı yaşamaman mucize olur.Bizde cumartesi akşamında yatılı misafire gittik, cumartesi menüyü paylaşmıştım çok şükür bozulmadı diyetim ancak pazar kahvaltısında birazcık kaçırdım;
28.01.2018 Menüm;
Ara; Sade Türk Kahvesi
Öğle; 5 sıkım çiğ köfte
Akşam; 1 avuç leblebi
Gün boyunca ordaya git burayı gör derken 11000 adım atmışım, pazar gününü sporsuz kapattım.
protein çok az. kas kaybı yaşamaman mucize olur.
her insan kilosu kadar protein almalı. eğer spor yapıyorsanız kilonuzun 1,2 katı kadar çok ciddi spor yapıyorsanız 2 katına kadar çıkabilir.
o zaman afiyet olsun. :)Bengi merhaba,
Normal şartlar protein alımına dikkat ediyorum, ancak bu hafta sonunda dikkat edebileceğim bir ortam maalesef yoktu.
Birde protein almadığım günlerde destek olarak bir içecek içiyorum.
Bu içeceği yatalak olan dedem içiyor, kanser ve diyabet hastalarının kullandığı bir içecek.
Onu da yanıma almadığım için eksik kaldım maalesef.
30 gün fitnees canımCnm benim pek vaktim olmuyor kızlardan
Yürüyüş yapıyorum bide birkaç youtube den sıkılasma hareketleri yapıyorum
Ama bi deniyim ismi ney
Böreği sabah yemişsin kat kat erimiştir canımBizde cumartesi akşamında yatılı misafire gittik, cumartesi menüyü paylaşmıştım çok şükür bozulmadı diyetim ancak pazar kahvaltısında birazcık kaçırdım;
28.01.2018 Menüm;
Ara; Sade Türk Kahvesi
Öğle; 5 sıkım çiğ köfte
Akşam; 1 avuç leblebi
Merhaba canımKızçeler merhabaaaa. Kimseden ses soluk yok. Tartılmadık mı yoksa ? Hadi ilk ben bildirimimi yapayım.
Cuma:83,7
Bugün:83,5
Fark:-200 gr.
Bu arada iradesi çok,sporu bol bir gün dilerim hepinize :)
Anladim canim ben seni. Bakma arkadaslarda anlamadiklarindan degil de islerine gelmiyor anlamak bize camur daha kolay tabiBeni anladın sen
Sen istedikten sonra yine olur canim.Tabi su an ne yazık ki o seviyenin yanından geçemiyorum en az 1,5 ay lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?