3 litre su canim o T nasil gelmisse orayaKesinlikle arkadaşım insanın kendi evi gibisi yok..
Menün güzel afiyetler olsun.
3 lt süt mü?
menün çok iyii sporunda iyi maşallaah :)
Ya maşallaah ne kadar güzel bir duygudur bu darısı hepimizin başına :)
Afiyet olsun canım menün güzel..
Cankız aralar eklemişsin daha iyi olmuş canım afiyet olsuun.
MEnün de abartı birşey göremedim canım afiyet olsun.. Diyet denilince benim eşimde ne gereği var, ye gitsin aşkım yaa diyor.
Sonra bebek diyorum susuyor, bazen bu diyet olayımıza alışamıyorlar maalesef yapmamız gereken karda yürüyüp izimizi belli etmemek :)
Günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum yolculuk falan derken biraz artı dayım
Sabah her yerim şişmiş Nefesim daralmışolarak uyandım ürtiker olmuşum niye oldu bilmiyorum değişik bir şey de yemedim
Kortizon başlandı testler yapıldı inşallah devam etmez
Yok canım bitmedi bugün de kalanları tamamlayacağım inşallah canım iyi dinlenmeler olsunUzandım yol yorgunluğu atıyorum canım
Sen bitirdin mi evdeki işleri
Ayy canım aynen öyle hasi inşallah..Iyiyiz canim esas sen nasilsin o kadar isten telastan sonra. Bitince cok guzel olucak ama birde oyle dusun
Canım Allah kabul etsin maşallah ne güzel :)Iyi geceler kızlar çok yoğun bir gün geçirdim bugün o yüzden giremedim. Bursadan izmitte geldim. Teyzemin umre mevlütü vardı. Beni görünce herkes sok oldu. Ne yaptın nasıl yaptın çok güzel olmuşsun Anaannem artık zayıflama yeter diye baskı yapıyor 3 saattir.
Canım hayr olsun yaa neden olurmuş kiGünaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum yolculuk falan derken biraz artı dayım
Sabah her yerim şişmiş Nefesim daralmışolarak uyandım ürtiker olmuşum niye oldu bilmiyorum değişik bir şey de yemedim
Kortizon başlandı testler yapıldı inşallah devam etmez
Sağol canım günaydınn inşallah bugün çok dikkatli olmam lazım haftasonu düzensiz geçti bende az bile yesem düzensiz yersen kilo veremiyorum.kolay gelsin afiyet olsun şimdiden mantı candırGünaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun. Ama benim icin olur mu bilmiyorum kuzenlerle manti yapacagiz olcuyu kacirmamaya calisacagim. evde değilim bugün teyzemin tarti da tartildim 100 gr vermişim ama bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. Kendi tartımı göz önüne alacağım ama dediğim ilk günden beri ona göre yazıyorum
hergün tartılmak doğru değil. zaten doğru sonuçta vermez. sadece seni ve vücudunu strese sokar.Offf ya sinirlerim çok bozuldu
Dün 95.500 çıkmıştım bugün 95.700
Bugün çok dikkat etmem lazım
OLSUN CANIM SIKMA CANINI gidecekler geldikleri gibiMerhaba kizlar 62.3 tartıldım bugün +200 malesef nedense mehter marsi gibi kilo veriyorum
kısırı bol salatalı yap canım bide nasıl olacak tadı acabaBugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Türk kahvesi
Saat 4 gibi akşam yemeğimi yiyecegım
Kinoalı kısır (ilk defa deneyecem)
Ayran
Ara
1 elma
2 ceviz
En az 2 lt su
1 saat yürüyüş
30 dk kalori yakmak ićin hareketler
10 dk karın egzersizi
sağolasın canımGeçmiş olsun tatlım.
sağol canım ilk kez oluyor ben de anlamadımYok canım bitmedi bugün de kalanları tamamlayacağım inşallah canım iyi dinlenmeler olsun
Ayy canım aynen öyle hasi inşallah..
Çok yoruluyorum ama değecek
Bugün de annem ve teyzem geliyorlar onlarla birlikte kalanını hallederiz :)
Canım Allah kabul etsin maşallah ne güzel :)
Ayyy bu duygu çok güzel dimi kilo veriyorsun ve bakışlar üstünde büyük bi zaferr :)
Tebrik ediyorum canım seniii
Canım hayr olsun yaa neden olurmuş ki
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Offf ya sinirlerim çok bozuldu
Dün 95.500 çıkmıştım bugün 95.700
Bugün çok dikkat etmem lazım
hergün tartılmak doğru değil. zaten doğru sonuçta vermez. sadece seni ve vücudunu strese sokar.
Sanırım kaptanımız banlamış, profili üzgün gözüküyor.
Sanırım kaptanımız banlamış, profili üzgün gözüküyor.
Bol salatalı yaptım tadı iyi oldu hem et yiyemedigim icin protein niyetine yapacam artıkOLSUN CANIM SIKMA CANINI gidecekler geldikleri gibi
kısırı bol salatalı yap canım bide nasıl olacak tadı acaba
sağolasın canım
sağol canım ilk kez oluyor ben de anlamadımbir sürü sebebi var yeme içme soğuk sıcak stres vs..annemden ayrılırken çok üzüldüm beni de götür dedi yanımda bakmam zor..bursada herkes yanında daha iyi bakılıyor.sanki üzüntüden miş gibi geldi
bugün aynı çıkman iyidir..aynı şekildde dikkat edersen eksi çıkarsın cumaya
Ben burdayım simdi bebisi uyutuyorum uyuyunca spor yapacaģım:)Nerelerdesiniz hanımlar hafta sonu modundan kimse kurtulamamış galiba
tartıyı uzak bir köşeye kaldırıp cumaya kadar tartıma lütfen..Biliyorum ama duramiyorumki
Bende de tartılma hastalıği vardı hastalık diyorum cünkü bazen her yemekten sonra her sabah tartiliyordum simdi tartiyi sandalyeyle cikarak ulasabilecegim bir yere kaldirdim cuma ve pzrtesi dışında tartilmiyorum:)Biliyorum ama duramiyorumki
Tatlım ben konuştum. Biri şikayet etmiş sanırım. Banlanmış. Akşama açılır heralde diye yazdı. Haberiniz olsun.
ne kadar süre yok acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?