Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 litre su canim o T nasil gelmisse oraya

Günaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun. Ama benim icin olur mu bilmiyorum kuzenlerle manti yapacagiz olcuyu kacirmamaya calisacagim. evde değilim bugün teyzemin tarti da tartildim 100 gr vermişim ama bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. Kendi tartımı göz önüne alacağım ama dediğim ilk günden beri ona göre yazıyorum

Geçmiş olsun tatlım.

Uzandım yol yorgunluğu atıyorum canım
Sen bitirdin mi evdeki işleri
Yok canım bitmedi bugün de kalanları tamamlayacağım inşallah canım iyi dinlenmeler olsun

Iyiyiz canim esas sen nasilsin o kadar isten telastan sonra. Bitince cok guzel olucak ama birde oyle dusun
Ayy canım aynen öyle hasi inşallah..
Çok yoruluyorum ama değecek
Bugün de annem ve teyzem geliyorlar onlarla birlikte kalanını hallederiz :)

Canım Allah kabul etsin maşallah ne güzel :)
Ayyy bu duygu çok güzel dimi kilo veriyorsun ve bakışlar üstünde büyük bi zaferr :)
Tebrik ediyorum canım seniii
Canım hayr olsun yaa neden olurmuş ki
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

Sağol canım günaydınn inşallah bugün çok dikkatli olmam lazım haftasonu düzensiz geçti bende az bile yesem düzensiz yersen kilo veremiyorum.kolay gelsin afiyet olsun şimdiden mantı candır
Benimde misafirlerim geliyor akşama annem ve teyzem memleketten
Onlar gelince çocukları onlara bırakıp 1 saatlik yürüyüşler yapmayı planlıyorum

Merhaba kizlar 62.3 tartıldım bugün +200 malesef nedense mehter marsi gibi kilo veriyorum
OLSUN CANIM SIKMA CANINI gidecekler geldikleri gibi
kısırı bol salatalı yap canım bide nasıl olacak tadı acaba
Geçmiş olsun tatlım.
sağolasın canım
sağol canım ilk kez oluyor ben de anlamadımbir sürü sebebi var yeme içme soğuk sıcak stres vs..annemden ayrılırken çok üzüldüm beni de götür dedi yanımda bakmam zor..bursada herkes yanında daha iyi bakılıyor.sanki üzüntüden miş gibi geldi
Offf ya sinirlerim çok bozuldu
Dün 95.500 çıkmıştım bugün 95.700
Bugün çok dikkat etmem lazım

bugün aynı çıkman iyidir..aynı şekildde dikkat edersen eksi çıkarsın cumaya

Bol salatalı yaptım tadı iyi oldu hem et yiyemedigim icin protein niyetine yapacam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…