Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende de tartılma hastalıği vardı hastalık diyorum cünkü bazen her yemekten sonra her sabah tartiliyordum simdi tartiyi sandalyeyle cikarak ulasabilecegim bir yere kaldirdim cuma ve pzrtesi dışında tartilmiyorum:)

Bende eşime söyliyimde tepelere biryere koysun alamicagim :)

Bugün kü menüm;

08:00 Sabah: Sütlü nescafe
10:00 Ara: 1 elma
12:30 Öğle; Tavuk, yoğurt
15:30 Ara; 2 tam ceviz
18:30 Akşam; Protein içeceğim.

Su: 2,5 litre şu anda, akşama kadar 3'ü geçer :)

Spor olarak random olacak, bir program indirdim orada yönlendirmelere göre gideceğim.
Akşam yaptığımda güncelleyeceğim post'umu :)

Cook iyi cnm

Canım bu sürdürülebilir bir diyet degil.

Sabah 07:00
260 kalori 10 gr yağ, 25 gr karbonhidrat,
19 gr protein

1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
14 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12:30
7 yk karnabahar yemegi
120 gr ev yapımı suzme yogurt

Ara 16:00
3 adet grisini
30 gr dil peyniri
10 badem

Akşam 19:00
471 kalori, 22 gr yağ, 20 gr karbonhidrat,
47 gr protein

3 baget fırında..
Yeşil salata
1 havuç
1 Demet roka
1 turp
Yoğurtlu pancar

2 Litre su
1 saat kardiyo

Evet canim gercekten takimin diyete motive olma konusunda cok etkisi oluyor. Abur cubura donme cigdemcim az mi emek verdin canim o kilolari vermek icin. Stresli olmana sebep olan sey insallah cozumu caresi olan bir konudur da seni uzun sure uzmez canim.

Elin mi kirik ne oldu sen nasilsin abla iyilestin mi tamamen spora baslayabildin mi ufak ufak yuruyordun en son sanirim
Evet guzelim ya sag bilegim ve tarak kemigim kirik sag kolum alcida sol kolumda asiri odemden eklem acilmasi var oda bandajli. Annem cok hastalandi beyninde tumor cikti ameliyatla alinamiyacak yerde diye ankara ya gonderdiler cybknife diye bir islem yapilmasi icin o yapildi fayda da gorduk cok sukur ama bu seferde tumorun alti lezyon yapti hidrosefali ne sebep oldu 5 ocak ta beyin ameliyati oldu simdi cok sukur evdeyiz ve biraz daha iyi ama benim sagligimida olumsuz etkiledi duzenli yuruyuslerimi yapamadigim icin yurumem bozuldu yine, dustum kollarim bu hale geldi. Yani cigdem cim 2017 de cektiklerimin yetmiyormus gibi 2018 e de bu sekilde basladim. 1 senedir cok ust uste geldi ve cok bunaldim. Allahim beterinden korusun.

Afiyet olsun canim kahvaltin cok guzel bence. Yarim simit 2 dl. Ekmege esdeger ve cok normal arkadasim.

Kızlar bende 30 günde fitneess volum iki 36 dakika yaptım resmem heryerim ağrıyor hamlamışım sabahı düşünemiyorum nasıl kalkıcam ben pert
Ustune git canim kaslarin agriyor diye yapmazsan agrin uzun surer isitip calistirirsan daha cabuk gecer arkadasim.

Afiyet olsun canim. Yuruyerek yakmissindir arkadasim.

Evime şükür gelebildim diye kendimi temizliğe verdim ama yarın yine gitcem kardeşime yeğenimi özlüyorum :)

Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk kadar tuzsuz lor peynir
4 siyah zeytin
1 bardak süt

Akşam
1 tabak haşlanmış pirinç üzerine ton balığı ve mısır

Ara
2 kupa çay
1 tane rulo kaykay
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
10 kuru dut

2 lt su
Spor saatler süren ev temizliği :)))
1 saat callanetics birazdan başlicam

Gecmis olsun canim. Insallah cabuk atlatirsin.

Afiyet olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…