tartıyı uzak bir köşeye kaldırıp cumaya kadar tartıma lütfen..
Bende de tartılma hastalıği vardı hastalık diyorum cünkü bazen her yemekten sonra her sabah tartiliyordum simdi tartiyi sandalyeyle cikarak ulasabilecegim bir yere kaldirdim cuma ve pzrtesi dışında tartilmiyorum:)
Hadi yaa niyeki
ne kadar süre yok acaba
Bugün kü menüm;
08:00 Sabah: Sütlü nescafe
10:00 Ara: 1 elma
12:30 Öğle; Tavuk, yoğurt
15:30 Ara; 2 tam ceviz
18:30 Akşam; Protein içeceğim.
Su: 2,5 litre şu anda, akşama kadar 3'ü geçer :)
Spor olarak random olacak, bir program indirdim orada yönlendirmelere göre gideceğim.
Akşam yaptığımda güncelleyeceğim post'umu :)
Canım bu sürdürülebilir bir diyet degil.Bugün kü menüm;
08:00 Sabah: Sütlü nescafe
10:00 Ara: 1 elma
12:30 Öğle; Tavuk, yoğurt
15:30 Ara; 2 tam ceviz
18:30 Akşam; Protein içeceğim.
Su: 2,5 litre şu anda, akşama kadar 3'ü geçer :)
Spor olarak random olacak, bir program indirdim orada yönlendirmelere göre gideceğim.
Akşam yaptığımda güncelleyeceğim post'umu :)
Amiiin canim. Sagol canim.Amin Inşallah gitmek isteyen herkese Rabbim nasip etsin. Sabah ilk isim Anaannemin ellerini öpmek olacak.
Evet canim gercekten takimin diyete motive olma konusunda cok etkisi oluyor. Abur cubura donme cigdemcim az mi emek verdin canim o kilolari vermek icin. Stresli olmana sebep olan sey insallah cozumu caresi olan bir konudur da seni uzun sure uzmez canim.Okul iyi gidiyor somestr simdi iste ailemin yanina geldim. Beril kaptan biliyordur kim ne yapti acaba bi ara anlatsin bize :) sevil abla da gelir insallah izinde de kilo veriyordur. Bu aralar biraz stresli bi donemden geciyorum ondan istemsizce elim surekli atistirmaliklara gidiyor bide ailemin yanina gelince onu yemedin ye bunu da ye sürekli bi yedirme telasi var korktum kilo almayayim diye hemen geldim buraya en azndan yediklerim kontrol altinda oluyor boyle
Evet guzelim ya sag bilegim ve tarak kemigim kirik sag kolum alcida sol kolumda asiri odemden eklem acilmasi var oda bandajli. Annem cok hastalandi beyninde tumor cikti ameliyatla alinamiyacak yerde diye ankara ya gonderdiler cybknife diye bir islem yapilmasi icin o yapildi fayda da gorduk cok sukur ama bu seferde tumorun alti lezyon yapti hidrosefali ne sebep oldu 5 ocak ta beyin ameliyati oldu simdi cok sukur evdeyiz ve biraz daha iyi ama benim sagligimida olumsuz etkiledi duzenli yuruyuslerimi yapamadigim icin yurumem bozuldu yine, dustum kollarim bu hale geldi. Yani cigdem cim 2017 de cektiklerimin yetmiyormus gibi 2018 e de bu sekilde basladim. 1 senedir cok ust uste geldi ve cok bunaldim. Allahim beterinden korusun.Elin mi kirik ne oldu sen nasilsin abla iyilestin mi tamamen spora baslayabildin mi ufak ufak yuruyordun en son sanirim
Afiyet olsun canim kahvaltin cok guzel bence. Yarim simit 2 dl. Ekmege esdeger ve cok normal arkadasim.Iyi geceler kizlar bugün bol ütülü temizlikli misafirli gün gecirdim. Menumü simdi paylasabiliyorum bu yüzden.
Sabah
1 yumurta
3 tk domates sosu
Yarım simit
3 zeytin
2 brdk çay
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 kase bol yoğurtlu havuç
2 lt su
30 dk karın egzersizi
Not: 2 gündür kahvaltı fazla kaciriyorum eşimin ısrarıyla. aksama kadar tok hissediyorum kendimi. Biliyorum hiç sağlıklı değil. Tartı stresi sardi beni
Iyi cok sukur canim. Malesef banlanmis
Cok iyi yapmissin canim tebrikler.Evet duramadım ve
7 dk kol sıkılaştırma
6dk karin yağlarından kurtulma
10dk kalça bacak sıkılaştırma yaptım
Şimdi de 30dk yürüyüs yapicam
Çok yorgunum aslında ama hiç yapmamaktan iyidir
Ustune git canim kaslarin agriyor diye yapmazsan agrin uzun surer isitip calistirirsan daha cabuk gecer arkadasim.Kızlar bende 30 günde fitneess volum iki 36 dakika yaptım resmem heryerim ağrıyor hamlamışım sabahı düşünemiyorum nasıl kalkıcam ben pert
Afiyet olsun canim. Yuruyerek yakmissindir arkadasim.Bizde cumartesi akşamında yatılı misafire gittik, cumartesi menüyü paylaşmıştım çok şükür bozulmadı diyetim ancak pazar kahvaltısında birazcık kaçırdım;
28.01.2018 Menüm;
Sabah; 1 kk peynir, domates salatalık, 3 yk omlet, 5 küp kıymaklı börek
Ara; Sade Türk Kahvesi
Öğle; 5 sıkım çiğ köfte
Ara; Soda (E haliyle tabi)
Akşam; 1 avuç leblebi
Gün boyunca ordaya git burayı gör derken 11000 adım atmışım, pazar gününü sporsuz kapattım.
Tebrikler canim .Kızçeler merhabaaaa. Kimseden ses soluk yok. Tartılmadık mı yoksa ? Hadi ilk ben bildirimimi yapayım.
Cuma:83,7
Bugün:83,5
Fark:-200 gr.
Bu arada iradesi çok,sporu bol bir gün dilerim hepinize :)
Gecmis olsun canim. Insallah cabuk atlatirsin.Günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum yolculuk falan derken biraz artı dayım
Sabah her yerim şişmiş Nefesim daralmışolarak uyandım ürtiker olmuşum niye oldu bilmiyorum değişik bir şey de yemedim
Kortizon başlandı testler yapıldı inşallah devam etmez
Afiyet olsun canim.Evime şükür gelebildim diye kendimi temizliğe verdim ama yarın yine gitcem kardeşime yeğenimi özlüyorum :)
Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk kadar tuzsuz lor peynir
4 siyah zeytin
1 bardak süt
Akşam
1 tabak haşlanmış pirinç üzerine ton balığı ve mısır
Ara
2 kupa çay
1 tane rulo kaykay
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
10 kuru dut
2 lt su
Spor saatler süren ev temizliği :)))
1 saat callanetics birazdan başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?