Afiyet olsun canim. Kinoali kisir i nasil olmustu bizimle paslasir misin.Bugünkü menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Türk kahvesi
Saat 4 gibi akşam yemeğimi yiyecegım
Kinoalı kısır (ilk defa deneyecem)
Ayran
Ara
1 elma
2 ceviz
En az 2 lt su
1 saat yürüyüş
30 dk kalori yakmak ićin hareketler
10 dk karın egzersizi
Manti yaparkenGünaydın canlar kacamaksiz bir gun olsun. Ama benim icin olur mu bilmiyorum kuzenlerle manti yapacagiz olcuyu kacirmamaya calisacagim. evde değilim bugün teyzemin tarti da tartildim 100 gr vermişim ama bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. Kendi tartımı göz önüne alacağım ama dediğim ilk günden beri ona göre yazıyorum
OLSUN CANIM SIKMA CANINI gidecekler geldikleri gibi
kısırı bol salatalı yap canım bide nasıl olacak tadı acaba
sağolasın canım
sağol canım ilk kez oluyor ben de anlamadımbir sürü sebebi var yeme içme soğuk sıcak stres vs..annemden ayrılırken çok üzüldüm beni de götür dedi yanımda bakmam zor..bursada herkes yanında daha iyi bakılıyor.sanki üzüntüden miş gibi geldi
bugün aynı çıkman iyidir..aynı şekildde dikkat edersen eksi çıkarsın cumaya
Sağol canım söylediğin iyi oldu hemencik döner inşallahTatlım ben konuştum. Biri şikayet etmiş sanırım. Banlanmış. Akşama açılır heralde diye yazdı. Haberiniz olsun.
Kıyamam yaa ne imtihanlar atlatmışsın Allah ecrini mükafatını versin beterinden korusun canımEvet guzelim ya sag bilegim ve tarak kemigim kirik sag kolum alcida sol kolumda asiri odemden eklem acilmasi var oda bandajli. Annem cok hastalandi beyninde tumor cikti ameliyatla alinamiyacak yerde diye ankara ya gonderdiler cybknife diye bir islem yapilmasi icin o yapildi fayda da gorduk cok sukur ama bu seferde tumorun alti lezyon yapti hidrosefali ne sebep oldu 5 ocak ta beyin ameliyati oldu simdi cok sukur evdeyiz ve biraz daha iyi ama benim sagligimida olumsuz etkiledi duzenli yuruyuslerimi yapamadigim icin yurumem bozuldu yine, dustum kollarim bu hale geldi. Yani cigdem cim 2017 de cektiklerimin yetmiyormus gibi 2018 e de bu sekilde basladim. 1 senedir cok ust uste geldi ve cok bunaldim. Allahim beterinden korusun.
BEni de alır mısınız? Nasıl başvuracaığımı bulamafım?Evime şükür gelebildim diye kendimi temizliğe verdim ama yarın yine gitcem kardeşime yeğenimi özlüyorum :)
Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk kadar tuzsuz lor peynir
4 siyah zeytin
1 bardak süt
Akşam
1 tabak haşlanmış pirinç üzerine ton balığı ve mısır
Ara
2 kupa çay
1 tane rulo kaykay
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
10 kuru dut
2 lt su
Spor saatler süren ev temizliği :)))
1 saat callanetics birazdan başlicam
1. Sayfada bir form var onu doldurup buraya yazar misin?BEni de alır mısınız? Nasıl başvuracaığımı bulamafım?
Bengi ve zen diye arkadaslar var biliyor musun canim. Ben onlarin yalancisiyim ama yemezsen bu kadar ac kalirsan bir sure sonra vucut tepki gosterir ve kilo veremezsin diye.Offf ya sinirlerim çok bozuldu
Dün 95.500 çıkmıştım bugün 95.700
Bugün çok dikkat etmem lazım
Daha once kadinlar klubunde bir takimda yer almismiydin arkadasimTurkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
Evlendikten sonra daha doğrusu çocuktan sonra aldım veremedim, aralarda verip geri alıyorum
Duygusal olarak çabuk etkileniyorum diyetim bozuluyor
Ayrıca:samsun doğu parkta yürüyüş arkdş olabilirm giden varsa.
Lutfen durmaya calis cankiz cunku hergun tartilmanin iki turlu zarari varBiliyorum ama duramiyorumki
Geldim canim 3 gundur kahvaltidan yatana kadar parti parti misafir agirliyorum. Arada giriyorum tam bir sey yazicam yazamadan cikmak zorunda kaliyorum.Nerelerdesiniz hanımlar hafta sonu modundan kimse kurtulamamış galiba
Afiyet olsun canim.Bol salatalı yaptım tadı iyi oldu hem et yiyemedigim icin protein niyetine yapacam artık
Kolay gelsin canim.Ben burdayım simdi bebisi uyutuyorum uyuyunca spor yapacaģım:)
En guzelini yapmissin arkadasim.Bende de tartılma hastalıği vardı hastalık diyorum cünkü bazen her yemekten sonra her sabah tartiliyordum simdi tartiyi sandalyeyle cikarak ulasabilecegim bir yere kaldirdim cuma ve pzrtesi dışında tartilmiyorum:)
Harika fikirBende eşime söyliyimde tepelere biryere koysun alamicagim :)
Afiyet olsun ama menun cok yetersiz canim.Bugün kü menüm;
08:00 Sabah: Sütlü nescafe
10:00 Ara: 1 elma
12:30 Öğle; Tavuk, yoğurt
15:30 Ara; 2 tam ceviz
18:30 Akşam; Protein içeceğim.
Su: 2,5 litre şu anda, akşama kadar 3'ü geçer :)
Spor olarak random olacak, bir program indirdim orada yönlendirmelere göre gideceğim.
Akşam yaptığımda güncelleyeceğim post'umu :)
Afiyet olsun canim. Menun cok guzel sporunda oyle.Sabah 07:00
260 kalori 10 gr yağ, 25 gr karbonhidrat,
19 gr protein
1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
14 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
7 yk karnabahar yemegi
120 gr ev yapımı suzme yogurt
Ara 16:00
3 adet grisini
30 gr dil peyniri
10 badem
Akşam 19:00
471 kalori, 22 gr yağ, 20 gr karbonhidrat,
47 gr protein
3 baget fırında..
Yeşil salata
1 havuç
1 Demet roka
1 turp
Yoğurtlu pancar
2 Litre su
1 saat kardiyo
Afiyet olsun canim yine yetersiz ama oncekilere gore bir tik daha guzel menu. Sporun cok guzel arkadasim.Bugünkü menüm
Sabah 11de : yarim nar
Ara kahve
Öğlen 2de : soğanlı yumurta
Ara yarim nar
Akşam 5bucukta salata ve haşlanmış tavuk
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
10dk bacak kalça sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin eritme hareketi
Bengi ve zen diye arkadaslar var biliyor musun canim. Ben onlarin yalancisiyim ama yemezsen bu kadar ac kalirsan bir sure sonra vucut tepki gosterir ve kilo veremezsin diye.
Simdi ciddi olalim ve
Lutfen sorun sadece 200 gr. ken saglikli bir menu ile diyet yap canim.
Lutfen durmaya calis cankiz cunku hergun tartilmanin iki turlu zarari var
1 hergun tartildigimizda yaptigimiz stres vucutta kortizol hormonunun fazladan salgilanmasina bu da kortizon kullaniyormus gibi kilo almamiza sebep oluyormus
2 odem kabizlik gibi faktorlerle + _ cikip moralin bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?