Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin canim. Yaradanim bir sekilde sabrini gayretini veriyor. Veremiyecegimiz sinavlarla sinamisin rabbim hic birimizi.

Afiyet olsun canim. Ben menunu begendim ama haklisin biraz daha su icmeye gayret et arkadasim yatana kadar.

Mesela bu yediğim menüme ne ekleseydim iyi olurdu
Klasik kahvaltiyla gune basla bence canim. O nari kahvaltidan 2 saat sonra ara ogun olarak tuketebilirsin. Kahvalti gunu en onemli öğünü canim. Öğle ve aksam öğünlerinde ana yemegin yaninda yogurt ve salata olmasina dikkat et. Su yada elektrik olmadan camasir makinasi calisir mi arkadasim ki o sadece camasir yikama gibi basit bir isi yapiyor. Oysa bedenimiz tum organlarimizin gorevini yerine getirebilmesi icin devasa caba harciyor o yuzden protein sebze su mineral vitamin neye ihtiyaci varsa karsilamaliyiz. Yoksa illa ki bir yerden acik vermeye baslar. Kilo almamizin sebebi cok yemek degil yanlis yemek ve hareketsizlikten kaynaklaniyor. Ye ve yak mantigi ile hareket edersek hem fazla kilolarimiz gider hem de bedenimiz saglikli ve enerjik olur canim.

Tmm cnm dediklerini yapicam

Afiyet olsun arkadasim o kadar kafani vuracak kadar bir sey canim aksam guzel telafi etmissin.

Kesinlikle katılıyorum 2 gündür ev de yokum ve tüm sistemim şaştı. Düzenli beslenmek özellikle de bir düzen de beslenmek çok önemli.

T TURKPERENCO pardon arkadasim bu formu bulamadigini yeni farkettim. Takim kaptanimiz @berilcee bu gun giremedigi icin cevabin gecikmeli oldu. Affina siginip eger daha once baska takima giripte takimimiza girmene bir engel yoksa seni aramizda gormekten mutluluk duyariz.
13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

seaBahAR

13. TAKIM KAPTANI: berilceee
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes

13.TAKIM KURALLARI:
* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.

*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .

*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)

* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)

Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)

aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.

*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..

* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)

*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.

*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
[

Bugünkü menun
10:00 kahvaltıda pek birsey yoktu 10 tane siyah zeytin kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14:30 iki kepçe mercimek çorbası
Akşam 18:30 bir kepçe ıspanak çorbası bir tane içli köfte 6 kasik vişne kompostasi
Az öncede bir kuru incir ve 4 tane cubuk kraker
2 lt su
Sınırsız çay
Spor yapamadım ama isim dolayısıyla bütün gün ayaktayım

BEni de alır mısınız? Nasıl başvuracaığımı bulamafım?

Afiyet olsun canım 2 lt su ideal ki neden az diyorsun. Spor yapıyor musun.

Hoşgeldin canım. Çabuk etkileniyorum fln deyip diyet bozmak bahaneler ardına saklanmak yok :) başarılar diliyorum sana inşallah hedeflediğin kilona kolaylıkla ulaşırsın.

Afiyet olsun canım nasıl canım çekiyor buaralar bir bilsen. Neyse ki gündüz yemişsin akşama telafi etmişsin üzülme.

Herseyin gonlunuzce oldugu mutlu sabahlara uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.

İyi geceler :)

Afiyet olsun canım

banlamış derken anlamadım :)

Hesabı geçici olarak dondurulmuş bir süre kullanamıyor

Hoş geldin canım
Geldim canim 3 gundur kahvaltidan yatana kadar parti parti misafir agirliyorum. Arada giriyorum tam bir sey yazicam yazamadan cikmak zorunda kaliyorum.
Bende öyyle oldum ya bu haftasonu girip okuyup yazamadan çıktım

Herseyin gonlunuzce oldugu mutlu sabahlara uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.
Aminnn iyi geceler canımm

Canım emzirdiğim için az geliyor 3 olsadaha güzel oluyır sütümde bebeğim lüçük daha bide büyüğü var spor yapamıyorum maalesef yetişmiyor

Gerçekten mi bunları bilmiyordum ben mesela.sadece moral açısından düşünüyordum.

Hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…