Afiyet olsun canim yine yetersiz ama oncekilere gore bir tik daha guzel menu. Sporun cok guzel arkadasim.
Amin canim. Yaradanim bir sekilde sabrini gayretini veriyor. Veremiyecegimiz sinavlarla sinamisin rabbim hic birimizi.Üzme kendini canım stresten olmuştur Allah bererinden korusun. Kortizon biraz ödem yapabiliyor bilirsin belki
Sağol canım söylediğin iyi oldu hemencik döner inşallah
Kıyamam yaa ne imtihanlar atlatmışsın Allah ecrini mükafatını versin beterinden korusun canım
Afiyet olsun canim. Ben menunu begendim ama haklisin biraz daha su icmeye gayret et arkadasim yatana kadar.Sabah
2 kepçe yoğurt çorbası
Ara
5 çiğ kaju 3 acve hurması
Ara
1 küçük muz 6 çiğ kaju
Akşam
6 tane yağsız tavada pişmiş köfte (boyutları küçük)
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt az oldu yaa
Klasik kahvaltiyla gune basla bence canim. O nari kahvaltidan 2 saat sonra ara ogun olarak tuketebilirsin. Kahvalti gunu en onemli öğünü canim. Öğle ve aksam öğünlerinde ana yemegin yaninda yogurt ve salata olmasina dikkat et. Su yada elektrik olmadan camasir makinasi calisir mi arkadasim ki o sadece camasir yikama gibi basit bir isi yapiyor. Oysa bedenimiz tum organlarimizin gorevini yerine getirebilmesi icin devasa caba harciyor o yuzden protein sebze su mineral vitamin neye ihtiyaci varsa karsilamaliyiz. Yoksa illa ki bir yerden acik vermeye baslar. Kilo almamizin sebebi cok yemek degil yanlis yemek ve hareketsizlikten kaynaklaniyor. Ye ve yak mantigi ile hareket edersek hem fazla kilolarimiz gider hem de bedenimiz saglikli ve enerjik olur canim.Mesela bu yediğim menüme ne ekleseydim iyi olurdu
Klasik kahvaltiyla gune basla bence canim. O nari kahvaltidan 2 saat sonra ara ogun olarak tuketebilirsin. Kahvalti gunu en onemli öğünü canim. Öğle ve aksam öğünlerinde ana yemegin yaninda yogurt ve salata olmasina dikkat et. Su yada elektrik olmadan camasir makinasi calisir mi arkadasim ki o sadece camasir yikama gibi basit bir isi yapiyor. Oysa bedenimiz tum organlarimizin gorevini yerine getirebilmesi icin devasa caba harciyor o yuzden protein sebze su mineral vitamin neye ihtiyaci varsa karsilamaliyiz. Yoksa illa ki bir yerden acik vermeye baslar. Kilo almamizin sebebi cok yemek degil yanlis yemek ve hareketsizlikten kaynaklaniyor. Ye ve yak mantigi ile hareket edersek hem fazla kilolarimiz gider hem de bedenimiz saglikli ve enerjik olur canim.
4 yemek kaşığı yedim ama başka bir şey yemedim.Manti yaparkendoyup yemedin demi canim. Ay ne iyi yapmissin
Afiyet olsun arkadasim o kadar kafani vuracak kadar bir sey canim aksam guzel telafi etmissin.İyi geceler arkadaşlar
Menüm sabah
7 zeytin
1 incir
Bir yumurta
Bir kupa yeşil ça ve yeşillik
İkindi
Bir tabak mantı kıramadım arkadaşımı çok ısrar etti
Akşam
Yeşillik
İki ceviz iki kayısı
3 litre limonlu su
Spor
35 dakika zor seviye fitnees
Afiyet olsun canim.4 yemek kaşığı yedim ama başka bir şey yemedim.
Kesinlikle katılıyorum 2 gündür ev de yokum ve tüm sistemim şaştı. Düzenli beslenmek özellikle de bir düzen de beslenmek çok önemli.Bengi ve zen diye arkadaslar var biliyor musun canim. Ben onlarin yalancisiyim ama yemezsen bu kadar ac kalirsan bir sure sonra vucut tepki gosterir ve kilo veremezsin diye.
Simdi ciddi olalim ve
Lutfen sorun sadece 200 gr. ken saglikli bir menu ile diyet yap canim.
banlamış derken anlamadım :)Sanırım kaptanımız banlamış, profili üzgün gözüküyor.
BEni de alır mısınız? Nasıl başvuracaığımı bulamafım?
Sabah
2 kepçe yoğurt çorbası
Ara
5 çiğ kaju 3 acve hurması
Ara
1 küçük muz 6 çiğ kaju
Akşam
6 tane yağsız tavada pişmiş köfte (boyutları küçük)
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt az oldu yaa
Turkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
Evlendikten sonra daha doğrusu çocuktan sonra aldım veremedim, aralarda verip geri alıyorum
Duygusal olarak çabuk etkileniyorum diyetim bozuluyor
Ayrıca:samsun doğu parkta yürüyüş arkdş olabilirm giden varsa.
İyi geceler arkadaşlar
Menüm sabah
7 zeytin
1 incir
Bir yumurta
Bir kupa yeşil ça ve yeşillik
İkindi
Bir tabak mantı kıramadım arkadaşımı çok ısrar etti
Akşam
Yeşillik
İki ceviz iki kayısı
3 litre limonlu su
Spor
35 dakika zor seviye fitnees
Herseyin gonlunuzce oldugu mutlu sabahlara uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.
Bugünkü menun
10:00 kahvaltıda pek birsey yoktu 10 tane siyah zeytin kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14:30 iki kepçe mercimek çorbası
Akşam 18:30 bir kepçe ıspanak çorbası bir tane içli köfte 6 kasik vişne kompostasi
Az öncede bir kuru incir ve 4 tane cubuk kraker
2 lt su
Sınırsız çay
Spor yapamadım ama isim dolayısıyla bütün gün ayaktayım
banlamış derken anlamadım :)
Turkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
Evlendikten sonra daha doğrusu çocuktan sonra aldım veremedim, aralarda verip geri alıyorum
Bende öyyle oldum ya bu haftasonu girip okuyup yazamadan çıktımGeldim canim 3 gundur kahvaltidan yatana kadar parti parti misafir agirliyorum. Arada giriyorum tam bir sey yazicam yazamadan cikmak zorunda kaliyorum.
Aminnn iyi geceler canımmHerseyin gonlunuzce oldugu mutlu sabahlara uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.
Afiyet olsun canım 2 lt su ideal ki neden az diyorsun. Spor yapıyor musun.
Hoşgeldin canım. Çabuk etkileniyorum fln deyip diyet bozmak bahaneler ardına saklanmak yok :) başarılar diliyorum sana inşallah hedeflediğin kilona kolaylıkla ulaşırsın.
Afiyet olsun canım nasıl canım çekiyor buaralar bir bilsen. Neyse ki gündüz yemişsin akşama telafi etmişsin üzülme.
İyi geceler :)
Afiyet olsun canım
Hesabı geçici olarak dondurulmuş bir süre kullanamıyor
Gerçekten mi bunları bilmiyordum ben mesela.sadece moral açısından düşünüyordum.Lutfen durmaya calis cankiz cunku hergun tartilmanin iki turlu zarari var
1 hergun tartildigimizda yaptigimiz stres vucutta kortizol hormonunun fazladan salgilanmasina bu da kortizon kullaniyormus gibi kilo almamiza sebep oluyormus
2 odem kabizlik gibi faktorlerle + _ cikip moralin bozulur
Hoşgeldin canım.Turkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?