- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aynen bende şuan oyleyimBende de tartılma hastalıği vardı hastalık diyorum cünkü bazen her yemekten sonra her sabah tartiliyordum simdi tartiyi sandalyeyle cikarak ulasabilecegim bir yere kaldirdim cuma ve pzrtesi dışında tartilmiyorum:)
Kızlar ben bu tatilde toparlayacagima iyice dağıttım kendimi ya.gezerken kilo verilmiyor.
Ben artık bir sey demiyorum..Bengi ve zen diye arkadaslar var biliyor musun canim. Ben onlarin yalancisiyim ama yemezsen bu kadar ac kalirsan bir sure sonra vucut tepki gosterir ve kilo veremezsin diye.
Simdi ciddi olalim ve
Lutfen sorun sadece 200 gr. ken saglikli bir menu ile diyet yap canim.
Yumurta peynir 1 dilim ekmekli güzel bir kahvaltı..Mesela bu yediğim menüme ne ekleseydim iyi olurdu
Protein protein proteinBugünkü menun
10:00 kahvaltıda pek birsey yoktu 10 tane siyah zeytin kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14:30 iki kepçe mercimek çorbası
Akşam 18:30 bir kepçe ıspanak çorbası bir tane içli köfte 6 kasik vişne kompostasi
Az öncede bir kuru incir ve 4 tane cubuk kraker
2 lt su
Sınırsız çay
Spor yapamadım ama isim dolayısıyla bütün gün ayaktayım
Çok güzel dengeli bir menü olmuş ekmek hakkını çorbadan yana kullanmışsın. Canım tatlı cekiyirsa 2 kuru kayısının içine ceviz koyup yiyebilirsin.boyle bir menüye eklesen çok sorun olmaz.Kızlar dün spordan sonra duş aldım ve direk yattım. Menümü yazamadım.
Sabah: 1 tane bol maydonozlu omlet
3 siyah zeytin
1 dilim süzme peynir
1 küçük süt
Öğle: yarım kepçe tarhana çorbası
Fırında şinitzel
ayran
Akşam: 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
3 yk turp salatası
2.7 lt su. Dün telefonuma ücretsiz günlük egzersizler diye program yükledim. İsterseniz bölge bölge isterseniz tüm vücut çalıştırıyor. Birde kardiyo kısmı var. Önce kardiyo yaptım. Sonra basit seviyede kol ve karın çalıştım. Sucuk gibi olunca direk duşa girdim.
zor senin içinde et yiyemiyor olmakBol salatalı yaptım tadı iyi oldu hem et yiyemedigim icin protein niyetine yapacam artık
sevindim iyi bariTatlım ben konuştum. Biri şikayet etmiş sanırım. Banlanmış. Akşama açılır heralde diye yazdı. Haberiniz olsun.
mükemmel canımSabah 07:00
260 kalori 10 gr yağ, 25 gr karbonhidrat,
19 gr protein
1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
30 gr lor
14 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 12:30
7 yk karnabahar yemegi
120 gr ev yapımı suzme yogurt
Ara 16:00
3 adet grisini
30 gr dil peyniri
10 badem
Akşam 19:00
471 kalori, 22 gr yağ, 20 gr karbonhidrat,
47 gr protein
3 baget fırında..
Yeşil salata
1 havuç
1 Demet roka
1 turp
Yoğurtlu pancar
2 Litre su
1 saat kardiyo
bunların hepsi bir öğünmü canım
diğer menülerine göre bu daha iyi doyurucu protein ağırlıklı afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah 11de : yarim nar
Ara kahve
Öğlen 2de : soğanlı yumurta
Ara yarim nar
Akşam 5bucukta salata ve haşlanmış tavuk
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
10dk bacak kalça sıkılaştırma
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin eritme hareketi
Kızlarrr kayinvalidem kol böreği yapmış bizede getirdi çooooook canım cektiiiii
Yarın sabahtan yesem olurmu
Kızlar ben bu tatilde toparlayacagima iyice dağıttım kendimi ya.gezerken kilo verilmiyor.
Kızlar dün spordan sonra duş aldım ve direk yattım. Menümü yazamadım.
3 siyah zeytin
1 dilim süzme peynir
1 küçük süt
Fırında şinitzel
ayran
4 yk taze fasulye
3 yk turp salatası
2.7 lt su. Dün telefonuma ücretsiz günlük egzersizler diye program yükledim. İsterseniz bölge bölge isterseniz tüm vücut çalıştırıyor. Birde kardiyo kısmı var. Önce kardiyo yaptım. Sonra basit seviyede kol ve karın çalıştım. Sucuk gibi olunca direk duşa girdim.
Çok güzel dengeli bir menü olmuş ekmek hakkını çorbadan yana kullanmışsın. Canım tatlı cekiyirsa 2 kuru kayısının içine ceviz koyup yiyebilirsin.boyle bir menüye eklesen çok sorun olmaz.
genel olarak herşey güzel ama akşama yeşillikli birşey eklersen daha güzel olurEvime şükür gelebildim diye kendimi temizliğe verdim ama yarın yine gitcem kardeşime yeğenimi özlüyorum :)
Menüm...
Kahvaltı öncesi 1 bardak sirkeli ılık su
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk kadar tuzsuz lor peynir
4 siyah zeytin
1 bardak süt
Akşam
1 tabak haşlanmış pirinç üzerine ton balığı ve mısır
Ara
2 kupa çay
1 tane rulo kaykay
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
10 kuru dut
2 lt su
Spor saatler süren ev temizliği :)))
1 saat callanetics birazdan başlicam
sağol canım..akşam yine acile gitmek zorunda kaldım..bir süre yoğun ilaç kullanıcam maalesefGecmis olsun canim. Insallah cabuk atlatirsin.
sağol canım..bazen elden bşrşey gelmiyor işteÜzme kendini canım stresten olmuştur Allah bererinden korusun. Kortizon biraz ödem yapabiliyor bilirsin belki
Sağol canım söylediğin iyi oldu hemencik döner inşallah
Kıyamam yaa ne imtihanlar atlatmışsın Allah ecrini mükafatını versin beterinden korusun canım
bence 2 lt su iyi kış için özellikleSabah
2 kepçe yoğurt çorbası
Ara
5 çiğ kaju 3 acve hurması
Ara
1 küçük muz 6 çiğ kaju
Akşam
6 tane yağsız tavada pişmiş köfte (boyutları küçük)
1 dilim ekmek
Salata
Su 2 lt az oldu yaa
hoşgeldin canım..bende bafralıyımTurkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
Evlendikten sonra daha doğrusu çocuktan sonra aldım veremedim, aralarda verip geri alıyorum
Duygusal olarak çabuk etkileniyorum diyetim bozuluyor
Ayrıca:samsun doğu parkta yürüyüş arkdş olabilirm giden varsa.
çok güzel açıklamaKlasik kahvaltiyla gune basla bence canim. O nari kahvaltidan 2 saat sonra ara ogun olarak tuketebilirsin. Kahvalti gunu en onemli öğünü canim. Öğle ve aksam öğünlerinde ana yemegin yaninda yogurt ve salata olmasina dikkat et. Su yada elektrik olmadan camasir makinasi calisir mi arkadasim ki o sadece camasir yikama gibi basit bir isi yapiyor. Oysa bedenimiz tum organlarimizin gorevini yerine getirebilmesi icin devasa caba harciyor o yuzden protein sebze su mineral vitamin neye ihtiyaci varsa karsilamaliyiz. Yoksa illa ki bir yerden acik vermeye baslar. Kilo almamizin sebebi cok yemek degil yanlis yemek ve hareketsizlikten kaynaklaniyor. Ye ve yak mantigi ile hareket edersek hem fazla kilolarimiz gider hem de bedenimiz saglikli ve enerjik olur canim.
mantıyı güzel telafi etmişsin canımİyi geceler arkadaşlar
Menüm sabah
7 zeytin
1 incir
Bir yumurta
Bir kupa yeşil ça ve yeşillik
İkindi
Bir tabak mantı kıramadım arkadaşımı çok ısrar etti
Akşam
Yeşillik
İki ceviz iki kayısı
3 litre limonlu su
Spor
35 dakika zor seviye fitnees
amin canım inşallahHerseyin gonlunuzce oldugu mutlu sabahlara uyanmaniz dilegiyle iyi geceler arkadaslar.
birazcık ye bence ama üzerine güzel spor yap suyunu güzel iç canımKızlarrr kayinvalidem kol böreği yapmış bizede getirdi çooooook canım cektiiiii
Yarın sabahtan yesem olurmu
bende evdeyken daha düzenli oluyorumKızlar ben bu tatilde toparlayacagima iyice dağıttım kendimi ya.gezerken kilo verilmiyor.
afiyet olsun güzel..hangi program acabaKızlar dün spordan sonra duş aldım ve direk yattım. Menümü yazamadım.
3 siyah zeytin
1 dilim süzme peynir
1 küçük süt
Fırında şinitzel
ayran
4 yk taze fasulye
3 yk turp salatası
dikkat et canım 1-2 tane büyük porsiyon olmaya bilir ama 10 tanesi 1 porsiyon kuruyemiş. sanırım yaklaşık 80-90 kaloriTatlım sabahları bazen 2 ceviz ekliyorum kahvaltıma. Bazen 1 ceviz bir kayısı, bazende 2 kayısı yiyorum. Menüme göre ekleme çıkarma yapıyorum. Dün omletim vardı o yeterince doyurdu zaten. Mesela bugün 2 ceviz ekledim kahvaltıma. İş yerindeki masamda çiğ fındık var. Öğle yemeğinden sonra kahvenin yanında 1-2 tane atıyorum ağzıma. Çok büyük porsiyonlar olmadığı için yazmıyorum.
Bizim stresler hayatin getirdikleri mecbur olunan seylerden cok şükür ekstra bi sey yok ama bazen bocalayabiliyoruz nankorluk etmek istemem cok şükür buyuk bi sorunum yok. Abur cubur yer miyim ben hic en fazla ecde yaptigimiz sutlu tatlilardan bi kase falan yiyorun neyse ki kalori hesabını birakmadim o cok dengeliyor beni :)Evet canim gercekten takimin diyete motive olma konusunda cok etkisi oluyor. Abur cubura donme cigdemcim az mi emek verdin canim o kilolari vermek icin. Stresli olmana sebep olan sey insallah cozumu caresi olan bir konudur da seni uzun sure uzmez canim.
Oooooy annene de sana da cok gecmis olsun ablacim ya vallahi nedir bu sendeki Allah daha beterinden korusun tabii. 2018in kalan zamanlari arti saglik ve mutlulukla gecsin insallah. Veee bunca seye ragmen diyeti birakmamis azimle devam ediyor olman da takdir edilesi gercektenEvet guzelim ya sag bilegim ve tarak kemigim kirik sag kolum alcida sol kolumda asiri odemden eklem acilmasi var oda bandajli. Annem cok hastalandi beyninde tumor cikti ameliyatla alinamiyacak yerde diye ankara ya gonderdiler cybknife diye bir islem yapilmasi icin o yapildi fayda da gorduk cok sukur ama bu seferde tumorun alti lezyon yapti hidrosefali ne sebep oldu 5 ocak ta beyin ameliyati oldu simdi cok sukur evdeyiz ve biraz daha iyi ama benim sagligimida olumsuz etkiledi duzenli yuruyuslerimi yapamadigim icin yurumem bozuldu yine, dustum kollarim bu hale geldi. Yani cigdem cim 2017 de cektiklerimin yetmiyormus gibi 2018 e de bu sekilde basladim. 1 senedir cok ust uste geldi ve cok bunaldim. Allahim beterinden korusun.
HOŞGELDİN.Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben bırazdan dr a gıdecegım dönüşte konuşuruz
afiyet olsun güzel..hangi program acaba
dikkat et canım 1-2 tane büyük porsiyon olmaya bilir ama 10 tanesi 1 porsiyon kuruyemiş. sanırım yaklaşık 80-90 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?