fatsecret uygulamasını kullansana daha kolay olur.Tatlım Google Play Store'da günlük egzersiz yazınca çıkıyor. 3. sırada. Beyaz arkaplanın üzerinde mavi renkte koşan kadın simgesi var. Videolu gösteriyor. Net olmadan da kullanabiliyorsun. Benim telefonum android o şekilde indirdim. Iphone'da var mı bilmiyorum.
Ediyorum tatlım. Zaten birşeyi yemeden önce netten kalorilerine bakıyorum. Öğlen yemekhaneye gitmeden menüyü öğreniyorum. Kalorilerine bakıyorum. Ona göre mesela çorbayı yarım kepçe istiyorum, tatlı yerine ayran alıyorum. Menüyü beğenmezsem ofise köfte, tavuk şiş tarzı yemekler söylüyorum. Biraz araştırmacıyım o konuda :)
Afiyet olsun canim tum gun cok guzel gecirmissin ama incir ve kraker icin cok gec bir saat onun yerine saatin gec oldugu icin tarcin cayi yada en fazla tarcinli sut icmeliydin. Birde aklinda olsun meyvenin yaninda kraker yerine ceviz badem sut ayran gibi gidalar tuket. Ayni sekilde kraker gibi kh iceren gidalarin yaninda da sut ayran yogurt gibi gidalar tuketilmeli. Aksi takdirde kan sekerinde daha cok oynamalar oldugu icin kilo vermen bir tik zorlasir.Bugünkü menun
10:00 kahvaltıda pek birsey yoktu 10 tane siyah zeytin kibrit kutusu peynir 1 dilim ekmek
Öğlen 14:30 iki kepçe mercimek çorbası
Akşam 18:30 bir kepçe ıspanak çorbası bir tane içli köfte 6 kasik vişne kompostasi
Az öncede bir kuru incir ve 4 tane cubuk kraker
2 lt su
Sınırsız çay
Spor yapamadım ama isim dolayısıyla bütün gün ayaktayım
Miktari az olupta yanina bol yesillik ve ayran yada yogurtla olur tabi canim. Bu bizim hayat tartizimiz olmali. Eger canimizin cok istedigi seyleri olumune yemezsek o diyetten kisa surede vazgecebiliriz ki bu daha kotu sonuclara sebep olur.Kızlarrr kayinvalidem kol böreği yapmış bizede getirdi çooooook canım cektiiiii
Yarın sabahtan yesem olurmu
gunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Bu formu doldur. Eger takima alinmanda bir sakinca yoksa yakin tarihte baska bir takimdan ayrilma diskalifiye olma gibi kaptanimiz13. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
13. TAKIM KAPTANI: berilceee* Her yeni üyenin listeye alınması için en az 2 cuma deneme süresi vardır. Bu süre içerisinde paylaşımları dikkate alınacaktır ve paylaşımı yetersiz üyeler listeye alınmayacaktır.Gerekirse bu süre uzayacaktır.
13. TAKIM KAPTAN YARDIMCISI: Kitkurdu & anderes
13.TAKIM KURALLARI:
*Takım üyeleri , takıma girdiği gün itibarıyla her gün düzenli olarak menü paylaşımında bulunmalı , menü bildirimi akşam saatlerinde tüm günü içerecek şekilde ve saat belirtilerek olmalıdır .
*Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı rencide edici olmamalıdır.(yalnızca kendi menümüzü yazıp çıkmamalıyız yoksa takım ruhu oluşmamış demektir)
* Takımın motivasyonu için günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılacaktır(en az)
Az katılım yapan üyeler önce uyarılacaktır (sarı kart)
aynı durum 2.kez olursa uyarıya rağmen üye diskalifiye edilecektir.
*Listede olan olmayan herkes takimdadir,takımın başarısından sorumludur. Kaptan ve yardımcıları tarafından belirlenen görevleri yapmaları gerekmektedir.
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü en geç 11:30a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür..
* 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır...[genel kural.)
*Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilecektir.
*Mazereti olan üye izne ayrılabilir. İzin süresi en az 2 haftadır. izne ayrılan üye izinden döndüğünde kilo almamış olmalıdır. Kilo alarak izinden dönmüş ise izne ayrıldığı kilosuna gelene dek listeye alınmayacaktır. Ayrıca yılda yalnızca 2 kez izin alma hakkı vardır. Yeni üyeler listeye girdikten sonra 2 ay izin alamazlar.
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?
Evet kendi evinin duzenine benzemiyor disarda olmak ama elinden geldigince dikkat etmeye calis canim.Kızlar ben bu tatilde toparlayacagima iyice dağıttım kendimi ya.gezerken kilo verilmiyor.
Evet canim malasef cok bilinmiyor ama sık tartilan insanlar uzerine yapilan arastirmalar sonucu bu.Gerçekten mi bunları bilmiyordum ben mesela.sadece moral açısından düşünüyordum.
De canim. Bir arkadasimiza faydamiz olsa ne mutlu bize. Hadi gel vazgecme beni de yalniz birakma. Burada ukala ukala tek basima gezinmeyimBen artık bir sey demiyorum..
Afiyet olsun canim. Oh ne guzel spor gibisi yok. Tebrikler.Kızlar dün spordan sonra duş aldım ve direk yattım. Menümü yazamadım.
Sabah: 1 tane bol maydonozlu omlet
3 siyah zeytin
1 dilim süzme peynir
1 küçük süt
Öğle: yarım kepçe tarhana çorbası
Fırında şinitzel
ayran
Akşam: 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
4 yk taze fasulye
3 yk turp salatası
2.7 lt su. Dün telefonuma ücretsiz günlük egzersizler diye program yükledim. İsterseniz bölge bölge isterseniz tüm vücut çalıştırıyor. Birde kardiyo kısmı var. Önce kardiyo yaptım. Sonra basit seviyede kol ve karın çalıştım. Sucuk gibi olunca direk duşa girdim.
Gecmis olsun tekrardan canim. Tekrar acillik olmana uzuldum dikkat et kendine arkadasim. Stres yapma urtikerini daha cok tetikler tatlim.genel olarak herşey güzel ama akşama yeşillikli birşey eklersen daha güzel olur
sağol canım..akşam yine acile gitmek zorunda kaldım..bir süre yoğun ilaç kullanıcam maalesef
sağol canım..bazen elden bşrşey gelmiyor işte
evet canım biliyor ve korkuyorum..gerçi etkisi kullanma bitince geçiyor yavaş yavaş
bence 2 lt su iyi kış için özellikle
hoşgeldin canım..bende bafralıyım
çok güzel açıklama
mantıyı güzel telafi etmişsin canım
amin canım inşallah
birazcık ye bence ama üzerine güzel spor yap suyunu güzel iç canım
bende evdeyken daha düzenli oluyorum
afiyet olsun güzel..hangi program acaba
Amin canim. Keyifler de iyi sukur.günaydın hanımlar...
keyifler nasıl..umarım mutlu huzurku sağlıklı bir gün olsun hepimizin
Evet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.dün akşam yine şişmeye kaşınmauya başladım..yükleme tedavisi yapılacak..
bu hafta yediklerime tuza dikkat ediyorum ama kilo artışı olcak gibi
sağlık olsun artık iyi olayımda gerisi kolay
Aa niye ki. Gece saglikli bir uyku uyumadin mi canim.uykum var...
Iyi sonuclarla donersin insallah canim benim.Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben bırazdan dr a gıdecegım dönüşte konuşuruz
Sagol canim insallah cumlemiz iyi gecirelim senemizi. Haklisin ablacim insan her nekadar kafaya takmiyacam desede bazen bunalabiliyor buyuk bir sorun olmamasina sevindim cigdem cim yakin tarihte ferahlarsin insallah.Bizim stresler hayatin getirdikleri mecbur olunan seylerden cok şükür ekstra bi sey yok ama bazen bocalayabiliyoruz nankorluk etmek istemem cok şükür buyuk bi sorunum yok. Abur cubur yer miyim ben hic en fazla ecde yaptigimiz sutlu tatlilardan bi kase falan yiyorun neyse ki kalori hesabını birakmadim o cok dengeliyor beni :)
Oooooy annene de sana da cok gecmis olsun ablacim ya vallahi nedir bu sendeki Allah daha beterinden korusun tabii. 2018in kalan zamanlari arti saglik ve mutlulukla gecsin insallah. Veee bunca seye ragmen diyeti birakmamis azimle devam ediyor olman da takdir edilesi gercekten
bazen kafasını çarpması gerekiyor insanların durumu anlaması için. merak etme ukalık da beni geçemezsinDe canim. Bir arkadasimiza faydamiz olsa ne mutlu bize. Hadi gel vazgecme beni de yalniz birakma. Burada ukala ukala tek basima gezinmeyim
fatsecret uygulamasını kullansana daha kolay olur.
menü yıkılmasa olmaz mı. karbonhidratlı şeylere alternatifler yapsan nasıl olur.Selam kızlar hepinize hayırlı günler geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim
Dün annem ve teyzem geldiler bu sabah fizik tedavi merkezine gittik kızımla ilk kontrolümüzü olduk kurumu beğendik kurul raporu çıkınca orada devam edecğiz inşallah.
Eve geldikten sonra çocukları bırakıp yürüyüşe çıktım
45 dakika kadar yürüdüm çok eğlenceliydi uzun zamandır ilk kez kendim için dışarı çıktım tabii dönüşte markete de uğradım :))
Yarın ve perşembe misafirimiz var menü yıkılıyooooben de kendimi tutacağım artık azıcık ucundan tat bakarım
Bende bugünün özeti buuuu akşama neler döktürücem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?