Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fatsecret uygulamasını kullansana daha kolay olur.

Afiyet olsun canim tum gun cok guzel gecirmissin ama incir ve kraker icin cok gec bir saat onun yerine saatin gec oldugu icin tarcin cayi yada en fazla tarcinli sut icmeliydin. Birde aklinda olsun meyvenin yaninda kraker yerine ceviz badem sut ayran gibi gidalar tuket. Ayni sekilde kraker gibi kh iceren gidalarin yaninda da sut ayran yogurt gibi gidalar tuketilmeli. Aksi takdirde kan sekerinde daha cok oynamalar oldugu icin kilo vermen bir tik zorlasir.

Kızlarrr kayinvalidem kol böreği yapmış bizede getirdi çooooook canım cektiiiii
Yarın sabahtan yesem olurmu
Miktari az olupta yanina bol yesillik ve ayran yada yogurtla olur tabi canim. Bu bizim hayat tartizimiz olmali. Eger canimizin cok istedigi seyleri olumune yemezsek o diyetten kisa surede vazgecebiliriz ki bu daha kotu sonuclara sebep olur.

gunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Bu formu doldur. Eger takima alinmanda bir sakinca yoksa yakin tarihte baska bir takimdan ayrilma diskalifiye olma gibi kaptanimiz berilceee simdi dr da. Degerlendirip kabul edecektir canim.

Afiyet olsun canim. Oh ne guzel spor gibisi yok. Tebrikler.

Gecmis olsun tekrardan canim. Tekrar acillik olmana uzuldum dikkat et kendine arkadasim. Stres yapma urtikerini daha cok tetikler tatlim.

dün akşam yine şişmeye kaşınmauya başladım..yükleme tedavisi yapılacak..
bu hafta yediklerime tuza dikkat ediyorum ama kilo artışı olcak gibi
sağlık olsun artık iyi olayımda gerisi kolay
Evet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.

Sagol canim insallah cumlemiz iyi gecirelim senemizi. Haklisin ablacim insan her nekadar kafaya takmiyacam desede bazen bunalabiliyor buyuk bir sorun olmamasina sevindim cigdem cim yakin tarihte ferahlarsin insallah.

Selam kızlar hepinize hayırlı günler geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim
Dün annem ve teyzem geldiler bu sabah fizik tedavi merkezine gittik kızımla ilk kontrolümüzü olduk kurumu beğendik kurul raporu çıkınca orada devam edecğiz inşallah.
Eve geldikten sonra çocukları bırakıp yürüyüşe çıktım
45 dakika kadar yürüdüm çok eğlenceliydi uzun zamandır ilk kez kendim için dışarı çıktım tabii dönüşte markete de uğradım :))
Yarın ve perşembe misafirimiz var menü yıkılıyoooo ben de kendimi tutacağım artık azıcık ucundan tat bakarım
Bende bugünün özeti buuuu akşama neler döktürücem bakalım

menü yıkılmasa olmaz mı. karbonhidratlı şeylere alternatifler yapsan nasıl olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…