Selam kızlar hepinize hayırlı günler geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim
Dün annem ve teyzem geldiler bu sabah fizik tedavi merkezine gittik kızımla ilk kontrolümüzü olduk kurumu beğendik kurul raporu çıkınca orada devam edecğiz inşallah.
Eve geldikten sonra çocukları bırakıp yürüyüşe çıktım
45 dakika kadar yürüdüm çok eğlenceliydi uzun zamandır ilk kez kendim için dışarı çıktım tabii dönüşte markete de uğradım :))
Yarın ve perşembe misafirimiz var menü yıkılıyooooben de kendimi tutacağım artık azıcık ucundan tat bakarım
Bende bugünün özeti buuuu akşama neler döktürücem bakalım
Her an giderim ya bu kacinciHOŞGELDİN.
Hosgeldin canim ilk sayfayi okuyup formudoldururmusungunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Oluyorum bu yorumlara haasaa degerlendirBu formu doldur. Eger takima alinmanda bir sakinca yoksa yakin tarihte baska bir takimdan ayrilma diskalifiye olma gibi kaptanimizberilceee simdi dr da. Degerlendirip kabul edecektir canim.
Bu konuda cook tartilanlar Daha az kilo aliyormus diye bir yazi okumustumEvet canim malasef cok bilinmiyor ama sık tartilan insanlar uzerine yapilan arastirmalar sonucu bu.
Ukala ve sen ilginc geldi yavvvvvDe canim. Bir arkadasimiza faydamiz olsa ne mutlu bize. Hadi gel vazgecme beni de yalniz birakma. Burada ukala ukala tek basima gezinmeyim
Evet ya sende alirim diye korkmustunEvet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.
Pzt testler yapilacakIyi sonuclarla donersin insallah canim benim.
Canım menü annemden onlarda kalıplaşmış bilirsin gelenler de akraba şimdilik önüne geçemiyorum ama salatalar doyurucu ve besleyici.. Başka alternatif de aklıma gelmedi doğrusumenü yıkılmasa olmaz mı. karbonhidratlı şeylere alternatifler yapsan nasıl olur.
Aminn canım çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun tatlım. İnşallah memnun kalırsınız ve güzel gelişmeler olur.
Uyuyamadın mı kuzum geceuykum var...
Günaydın canım güzel haberler inşallahGünaydın kızlar
Nasılsınız
Ben bırazdan dr a gıdecegım dönüşte konuşuruz
Tamam canım bir bakayım sağ olTatlım Google Play Store'da günlük egzersiz yazınca çıkıyor. 3. sırada. Beyaz arkaplanın üzerinde mavi renkte koşan kadın simgesi var. Videolu gösteriyor. Net olmadan da kullanabiliyorsun. Benim telefonum android o şekilde indirdim. Iphone'da var mı bilmiyorum.
Ediyorum tatlım. Zaten birşeyi yemeden önce netten kalorilerine bakıyorum. Öğlen yemekhaneye gitmeden menüyü öğreniyorum. Kalorilerine bakıyorum. Ona göre mesela çorbayı yarım kepçe istiyorum, tatlı yerine ayran alıyorum. Menüyü beğenmezsem ofise köfte, tavuk şiş tarzı yemekler söylüyorum. Biraz araştırmacıyım o konuda :)
Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsıngunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Çok sağ ol tatlım daha Rahatım şimdi çok şükürGecmis olsun tekrardan canim. Tekrar acillik olmana uzuldum dikkat et kendine arkadasim. Stres yapma urtikerini daha cok tetikler tatlim.
Rabbim daim etsinAmin canim. Keyifler de iyi sukur.
İnşallah canım dikkat edeceğimEvet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.
Cıss mu o da neArkadaslar ben cikiyorum biraz. Kendinize iyi bakin lutfen. Cisslardan uzak durun oldu mu.
Ayy ne güzell iyi gezmeler canımm :)Slm kızlar ben yeğenimle alışverişe geldim her günüm pek yoğun geçiyor :))
Kıskandırıcı oluyor bak artıkSlm kızlar ben yeğenimle alışverişe geldim her günüm pek yoğun geçiyor :))
Kızlar paylaşımda yıne gün boyu oyalandım neyse geldım
Nasılsınız
Buralar cok sessız ınanın gelesım gelmıyor
Acaba neler yapabılırız canlar
Hoşgeldin canımmTurkperenco
Yasemin
42
Evli 1 çocuklu
İng öğrt
Samsun
87
Pilates yapıyorum 3gün.
Evlendikten sonra daha doğrusu çocuktan sonra aldım veremedim, aralarda verip geri alıyorum
Duygusal olarak çabuk etkileniyorum diyetim bozuluyor
Ayrıca:samsun doğu parkta yürüyüş arkdş olabilirm giden varsa.
Bılmıyorum ama bırseyler yapıp canlanalımŞükür iyiyim kaptanı sen nasılsın
Evet bugün ara ara girdim kimse yoktu geri çıktım acaba grup içerisinde yarışlar mı yapsak en çok paylaşım beğeni yorum ya da en çok kilo veren gibi
Cuma bıldırımı gecsın kazene rıca edıp yenı üye yollamasını ısteyımBende menumu yazmak için girdim. Allah simdi herkes dokturmustur diye geldim ama in cin top oynuyor a dostlar. Gruba renk katmak lazım. Mesela sırayla hergün biri diyet ve spor konusunda bilgiler paylaşsin. Mesela yarın. Spor yapmaya başladığımizda vücudumuzda ne gibi değişiklikler başlıyor ben ya da bir başkasi makaleler veya linkler bulup paylaşalım ve o gün o konu hakkinda konuşalım. Yani benim aklıma bu geldi. Önerilere bende açığım ve grubun canlanması için elimden geleni yapmaya hazırım.
Canım menün cok az geldı banaMenüm
Sabah 7 zeytin 1 incir
Öğlen
Karnıbahar salatası bir kase
Bir kase yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
10 tane hamsi ızgara
Bol salata
3 litre limonlu su
Spor
36 dakika fitnees
Cuma bıldırımı gecsın kazene rıca edıp yenı üye yollamasını ısteyım
Bol katılım yapmayınca canlanmıyor
Canlanması ıcınde motıve olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?