Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi hayırlı olsun tatlım. İnşallah memnun kalırsınız ve güzel gelişmeler olur.

Her an giderim ya bu kacinci

gunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Hosgeldin canim ilk sayfayi okuyup formudoldururmusun
Bu formu doldur. Eger takima alinmanda bir sakinca yoksa yakin tarihte baska bir takimdan ayrilma diskalifiye olma gibi kaptanimiz berilceee simdi dr da. Degerlendirip kabul edecektir canim.
Oluyorum bu yorumlara haasaa degerlendir
Kabul et felan bunyeme fazla geliyor kuzu

Evet canim malasef cok bilinmiyor ama sık tartilan insanlar uzerine yapilan arastirmalar sonucu bu.
Bu konuda cook tartilanlar Daha az kilo aliyormus diye bir yazi okumustum
De canim. Bir arkadasimiza faydamiz olsa ne mutlu bize. Hadi gel vazgecme beni de yalniz birakma. Burada ukala ukala tek basima gezinmeyim
Ukala ve sen ilginc geldi yavvvvv
Evet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.
Evet ya sende alirim diye korkmustun
Iyi sonuclarla donersin insallah canim benim.
Pzt testler yapilacak

menü yıkılmasa olmaz mı. karbonhidratlı şeylere alternatifler yapsan nasıl olur.
Canım menü annemden onlarda kalıplaşmış bilirsin gelenler de akraba şimdilik önüne geçemiyorum ama salatalar doyurucu ve besleyici.. Başka alternatif de aklıma gelmedi doğrusu

Hadi hayırlı olsun tatlım. İnşallah memnun kalırsınız ve güzel gelişmeler olur.
Aminn canım çok teşekkür ederim

Uyuyamadın mı kuzum gece
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben bırazdan dr a gıdecegım dönüşte konuşuruz
Günaydın canım güzel haberler inşallah
Tamam canım bir bakayım sağ ol
gunaydin kizlar ben de araniza katilmak istiyorum yas 43 kilo 88 boy 1.65 inisulun ve tiroid var ama azimde var
Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın
Gecmis olsun tekrardan canim. Tekrar acillik olmana uzuldum dikkat et kendine arkadasim. Stres yapma urtikerini daha cok tetikler tatlim.
Çok sağ ol tatlım daha Rahatım şimdi çok şükür
Amin canim. Keyifler de iyi sukur.
Rabbim daim etsin
Evet canim oncelik saglik. Ama ben burada daha once kortizon kullanarak diyetisyenimin destegi ile kilo verdim. Beril iyi bilir. O yuzden kilo alicam diye dusunme.
İnşallah canım dikkat edeceğim
Arkadaslar ben cikiyorum biraz. Kendinize iyi bakin lutfen. Cisslardan uzak durun oldu mu.
Cıss mu o da ne

Kızlar paylaşımda yıne gün boyu oyalandım neyse geldım
Nasılsınız
Buralar cok sessız ınanın gelesım gelmıyor
Acaba neler yapabılırız canlar

Kızlar paylaşımda yıne gün boyu oyalandım neyse geldım
Nasılsınız
Buralar cok sessız ınanın gelesım gelmıyor
Acaba neler yapabılırız canlar

Şükür iyiyim kaptanı sen nasılsın
Evet bugün ara ara girdim kimse yoktu geri çıktım acaba grup içerisinde yarışlar mı yapsak en çok paylaşım beğeni yorum ya da en çok kilo veren gibi

Hoşgeldin canımm

Bende menumu yazmak için girdim. Allah simdi herkes dokturmustur diye geldim ama in cin top oynuyor a dostlar. Gruba renk katmak lazım. Mesela sırayla hergün biri diyet ve spor konusunda bilgiler paylaşsin. Mesela yarın. Spor yapmaya başladığımizda vücudumuzda ne gibi değişiklikler başlıyor ben ya da bir başkasi makaleler veya linkler bulup paylaşalım ve o gün o konu hakkinda konuşalım. Yani benim aklıma bu geldi. Önerilere bende açığım ve grubun canlanması için elimden geleni yapmaya hazırım.

Şükür iyiyim kaptanı sen nasılsın
Evet bugün ara ara girdim kimse yoktu geri çıktım acaba grup içerisinde yarışlar mı yapsak en çok paylaşım beğeni yorum ya da en çok kilo veren gibi
Bılmıyorum ama bırseyler yapıp canlanalım
Kaç kışı aktıv eger yetmıyorsa yeni üye alalım
Ama bır çare bulalım tatlım

Bu arada bugunki menum :

Sabah: 1 haslanmis yumurta
2 ceviz
1 bardak süt
1 dilim suzme peynir
5 yesil zeytin
Yarım çay kaşığı fıstık ezmesi ( ev yapımı-içinde azıcık pekmez var) sabah çok enerjisiz hissettiğim için enerji versin diye yedim.

Oglen: yarim kepce Şehriye çorbası
5 yemek kasigi türlü
Ayran

Aksam: yarim kepce tarhana çorbası
4 yemek kaşığı lahana yemeği.

2.6 lt su. Gün içerisinde 7000 adım attım. Bugün spor yapmayacağım. Kendime okuma günü izni verdim. Yanında da bir sade turk kahvesi.

Cuma bıldırımı gecsın kazene rıca edıp yenı üye yollamasını ısteyım
Bol katılım yapmayınca canlanmıyor
Canlanması ıcınde motıve olmamız lazım

Emziren anne menüsü

Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 yemek kaşığı kadar omlet
Kk peynir
4 zeytin

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
1 tabak zeytinyağlı pırasa

Ara
1 elma

Akşam
1 tavuk but
İki dilim patates
Bol yeşillik salata
1 dilim tahinli ekmek

2 lt su

45 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…