Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin cnm
Konyadami yasiyorsun

Iyi geceler canlar yeni gelen arkadaşlarda Hoş gelmişler umarım herkes hedef kilosuna ulasir. Dün gece 1 saatlik uyku ile ayaktayım ama uğramadan da yapamadım buraya. Pazar gününden beri evde değilim ve benim duzen karmakarışık olsu. Ne doğru dürüst spor yapabildim ne yediklerime dikkat edebildim ne şu icebildim. Anlayacağınız durumlar vahim . Ama evdeyim çok şükür yarın düzenime tekrar dönüp kendimi toparlayacagim

Hoşbulduk

bugünkü menüm
Kahvalti
7 zeytin 1 incir
2 yumurtalı bol biberli menemen
Yarim dilim ekmek
Ara
1 parca kek
Öğle
Yarim tabak kavurma
3 parca börek
Salata
Aksam
1 kase kızılcık tarhanası

Misafirlerim vardı cayın yaninda da yine 1kek ve 3 küçük börek yedim (bunu yapmamalıydım ama) bunu yapacagimi bildiğim için aksam yemek yemedim sadece çorba

Selamlar kızlar dün bende gremedim benim ufaklık rahatsiz pek bi mız mızdı. Artik hic tasnif etmesemde telden video actim o da ne bi baktim teli resmen isgal etti. Alsam agliyor surekli daha bu ayda boyleyse ilerdeki halimi dusunemiyorum
Sabahta kontrolumiz var doktorda. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

Afiyet olsun canim. Kinoali kisir i nasil olmustu bizimle paslasir misin.
Aldiğim kinoa beyaz kinoaydı cesitleri varmis çünkü. Tadı gayet güzel sadece yapmadan once yarim saat suda bekletmek gerekiyormus ben az beklettim yerken hafif bi acımıs tadı oldu. Tabi kinoayi sade yerken boyle bi tat. Kisirda normal bi kisir gibi oldu. Hic farkli bir tat almadim canim sık sık yapmayı dusunuyorum.

Dünku menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 minik kasar
1 dilim tam bugday ekmegi
Yesil cay

Ara
Turk kahvesi
1 lokum

Ögle
Karabuğdaylı kısır yaptim bi kez:)
1 kase yogurt

Ara
Komsum kurabiye getirdi 1 minik ondan da yedim

Aksam
1 kase domates corbasi
Salata

Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…