olur yap canım.Gunaydin kizlar dun gece evime döndüm. Bu sabah tartilayim dedim 700 gr. Artidayimbugun ve yarin cok dikkat etmem lazim cumaya 71 leri gormek istiyorum. Sizlér nasilsiniz gorusmeyeli
Bengi__ cim yoklugumu farketmene sevindim. 2 gunluk protein diyeti yapayim diyorum bu sisligi atmam lazim senin de fikrini almak isterim canim
Sagol canim eski mesajlarina bakip bulurum sana zahmet vermiyim :))olur yap canım.
var değil mi liste sende yazayım mı tekrar.
eggfast diye bir şey var ama çok zorlu? protein diyeti yap 2 gün sonra 2 gün normal sonra fazlayı atamazsan eggfast yaparız.
Ayy cok sagol canim senin profilinde bakiniyordum cok eskilerde kalmis bulamamistimÖrnek menü
Sabah 1 hs yumurta, 1 hs yumurta beyazı 30 gr lor, bol yeşillik 2 ceviz
Öğlen 1/2 ızgara göğüs veya 1 haslanmis derisiz kalçalı but veya 1 fırında orta boy balık
Bol yeşil salata (havuç, domates yok)
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem (çiğ tuzsuz)
30 gr lor
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
Eğer acıkırsan
30 gr lor
Yarım saat yürü.
NEHIR34 favorilerden vardı.
Örnek menü
Sabah 1 hs yumurta, 1 hs yumurta beyazı 30 gr lor, bol yeşillik 2 ceviz
Öğlen 1/2 ızgara göğüs veya 1 haslanmis derisiz kalçalı but veya 1 fırında orta boy balık
Bol yeşil salata (havuç, domates yok)
Ara
2 ceviz veya 10 fındık veya 10 badem (çiğ tuzsuz)
30 gr lor
Akşam
Öğlenin aynısı
Ara
Eğer acıkırsan
30 gr lor
Yarım saat yürü.
NEHIR34 favorilerden vardı.
Hosgeldin canim bende dengesiz beslendim 3 gundur 700 gr almisim 2 gunde atip eksiye gecmem lazimGünaydın kızlar ben dün geri döndüm bugün işbaşı yapıcam..
Bir haftada çok dengesiz beslendim 1 kilo almışım.. 58.200 olmuşum sanırım yeniden yarışmaya katılıcam :/
Detoks suyu yap iç, protein diyeti ile desteklersen iyi verirsin bence..Hosgeldin canim bende dengesiz beslendim 3 gundur 700 gr almisim 2 gunde atip eksiye gecmem lazim
canım menuzun olduktan sonra tekrar dönmek için sanırım aynı kiloda olmak lazım. birde belli bir süre geçmesi lazım. ama sen yine de bizimle yarışabilirsin.Günaydın kızlar ben dün geri döndüm bugün işbaşı yapıcam..
Bir haftada çok dengesiz beslendim 1 kilo almışım.. 58.200 olmuşum sanırım yeniden yarışmaya katılıcam :/
olur tabi 1 tam 1 beyaz yumurta ekle kıyma 100 gr olsun.Canim ogleni kavrulmus kiyma ile degistirsem olurmu
böyle durumlarda mesajı favorilere kaydetmek en iyisi..Ayy cok sagol canim senin profilinde bakiniyordum cok eskilerde kalmis bulamamistim
Suyun icine maydonoz limon cubuk tarcin koyuyum birde biberiyeli yesil cay demliyim kendimeDetoks suyu yap iç, protein diyeti ile desteklersen iyi verirsin bence..
Bizde tabi misafirdik herkes çok özendi kahvaltısına akşam yemeğine, o kadar yemeğe 2-3 kilo almışımdır sandım, bayağı şişkinlik yaptı çünkü..
Kiymali yumurta mi yapiyim ayy cok severim ben sadece kavrulmus kiyma yicektimolur tabi 1 tam 1 beyaz yumurta ekle kıyma 100 gr olsun.
Sen isini bilirsin bengusumböyle durumlarda mesajı favorilere kaydetmek en iyisi..
Afiyet olsun canim guzel menunbende menü yazmaya başlayayım artık..
dün kü menüm
sabah
1 yumurta 1 çay bardaığı süt 2 yk lor 2 yk yulaf kepeğiyle krep(evdeki yulaf kepeği bitene kadar yapıcam)
5 zeytin
ara az şekerli türk kahvesi
öğlen 5 yk tavuk sote
1 bardak ayran
ara 15 çiğ küçük fındık
ara 1 portakal
akşam 19:00
6-7 yk kabak sote
3 yk tavuk sote
1 dilim fırında makarna(olmamalıydı)
gün boyu 2 lt su
45 dak yürüyüş
bitki çayı
Sağol kaptan teşekkürlerGeçmiş olsun canım
O dedesının Mevlüt’ü ıcın memleketıne gıtmıştı pz günü sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?