Haha bencede.. ben sanırım yarışmasamda veririm. Aslında karın kasına odaklanıcam biraz, ona paralel diyete devam etmem gerekecek..canım menuzun olduktan sonra tekrar dönmek için sanırım aynı kiloda olmak lazım. birde belli bir süre geçmesi lazım. ama sen yine de bizimle yarışabilirsin.
Sagol canımGeçmiş olsun canım
Evet bugün birz daha iyi bakalım düzelir inşallah.Sende bendensin demek bende bugun duzenime geri döndüm.
Cocuklarin bi gunu bi gunune tutmuyor malesef gecmis olsun balim
Kac aylik di canim belki dis cikariyordur.Evet bugün birz daha iyi bakalım düzelir inşallah.
Sen azimlisin canim verirsin heleki o spora hic bir yag dayanamazHaha bencede.. ben sanırım yarışmasamda veririm. Aslında karın kasına odaklanıcam biraz, ona paralel diyete devam etmem gerekecek..
hoş geldin canımGünaydın kızlar ben dün geri döndüm bugün işbaşı yapıcam..
Bir haftada çok dengesiz beslendim 1 kilo almışım.. 58.200 olmuşum sanırım yeniden yarışmaya katılıcam :/
nasıl kaydediyoruz bilemedim canımböyle durumlarda mesajı favorilere kaydetmek en iyisi..
Afiyet olsun canim guzel menun
Bu arada gecmisi okudum ama alintilayamadim gecmis olsun urtikerin nasil oldu insallah daha iyisindir canim.
Rabbim tez vakitte sifani versin kuzumhoş geldin canım
nasıl kaydediyoruz bilemedim canım
biraz daha iyi ama yoğun ilaç kullanıyorum..yavaş yavaş azalıcak.teşekkür ederim canım
Bengı dün endokrınolojıde termınım vardıhoşgeldin canım gözüm seni aradı.
Canım o ödemdir hemen panık yapma zor bır süreçten gectınGünaydın kızlar ben dün geri döndüm bugün işbaşı yapıcam..
Bir haftada çok dengesiz beslendim 1 kilo almışım.. 58.200 olmuşum sanırım yeniden yarışmaya katılıcam :/
Geçmiş olsun canım sen testlere devam anlaşılan.. inşallah bir çözüm bulunurBengı dün endokrınolojıde termınım vardı
Pzt hormon kan troıd testı yapılacak
Kadın dıyet yapma sporda yapma normal gün gıbı ye dedı pzt kadar neden sence
Canım şişkinlik var yoldan ötürü ama diyette yapamadım haliyleCanım o ödemdir hemen panık yapma zor bır süreçten gectın
Burda korumaya alırsın
Spor zaten mükemmel sende
Gıdıyor gıtmıyor ama süründürüyorKızlar sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor diyet :)
Gıdıyor gıtmıyor ama süründürüyorKızlar sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor diyet :)
ben scroth oldum yaGeçmiş olsun canım sen testlere devam anlaşılan.. inşallah bir çözüm bulunur
Ikı gün zaman ver kendıneCanım şişkinlik var yoldan ötürü ama diyette yapamadım haliyle
diyet ve spor troid hormanları etkileyebilir o yüzdendir.Bengı dün endokrınolojıde termınım vardı
Pzt hormon kan troıd testı yapılacak
Kadın dıyet yapma sporda yapma normal gün gıbı ye dedı pzt kadar neden sence
9 aylık bir yandan dişte cikariyor 8. Dişi üstelik ne acelesi varsa erken basladiKac aylik di canim belki dis cikariyordur.
Hoşgeldin benim diyet aynı devam ama kiloyu istedigim gibi veremiyorum tüm kiyafetlerim oluyor ama spor ise yaradı sanirim:)bugün ölçulerimi alacagim tam 1 ay once almistimKızlar sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor diyet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?