- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Güzel bence :)Kizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş
spora asiliyim gider hemen de bende bu gunlerde o guc yok.. biraz dinlenicemIkı gün zaman ver kendıne
Ödem gıtsın bırsey kalmaz
Gecmis olsun canim insallah sonuclarin guzel cikarBengı dün endokrınolojıde termınım vardı
Pzt hormon kan troıd testı yapılacak
Kadın dıyet yapma sporda yapma normal gün gıbı ye dedı pzt kadar neden sence
Bugun normale döndüm kahvaltimi yaptim birazdan sade turk kahvesi yapicam sonrada spor terlemeyi ozledim :))Kızlar sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor diyet :)
Canim belki demir eksikligin olabilir tahlil sonuclarin ciksinda anlasilir neden gitmedigi.Gıdıyor gıtmıyor ama süründürüyor
Sabah aleo Vera aldım senı andım Hosgeldın
Tekrar allah mekanını cennet etsın
Masallah en tatli donemleri balim her aninin tadini cikar bu gunler bir daha geri gelmiyor :))9 aylık bir yandan dişte cikariyor 8. Dişi üstelik ne acelesi varsa erken basladi
ben olcucektim guya.. yok yahu sisim hayatta olcemem :) bir ay sonra insallahHoşgeldin benim diyet aynı devam ama kiloyu istedigim gibi veremiyorum tüm kiyafetlerim oluyor ama spor ise yaradı sanirim:)bugün ölçulerimi alacagim tam 1 ay once almistim
Bendensin :)) kahvesiz yapamayanlardanim bende afiyet olsunKahvaltımı yaptım
Bulaşıklar yıkandı şimdide Türk Kahvesi
ben spor yapmayi cok ozledim yaaa.. bugun acilisi yoga ile baslayabilirim, tabi vaktim kalirsa.. bavuldaki tum esyalari yikiyorum, huyum kurusun.. bir ton is demek oluyor bu bana :/Bugun normale döndüm kahvaltimi yaptim birazdan sade turk kahvesi yapicam sonrada spor terlemeyi ozledim :))
Sorma nescafe içiyordum ama bugün itibariyle kestim bakalım :)Bendensin :)) kahvesiz yapamayanlardanim bende afiyet olsun
Bende oyleyim giyilmemis olanlar bile dogru kirli sepetine :))ben spor yapmayi cok ozledim yaaa.. bugun acilisi yoga ile baslayabilirim, tabi vaktim kalirsa.. bavuldaki tum esyalari yikiyorum, huyum kurusun.. bir ton is demek oluyor bu bana :/
ayyy :) iyi yapmissin yuzumuze maske yapariz iste fenamiGıdıyor gıtmıyor ama süründürüyor
Sabah aleo Vera aldım senı andım Hosgeldın
Tekrar allah mekanını cennet etsın
ben scroth oldum ya
Ben turk kahvesini tercih ediyorum duble yapiyorum :))Sorma nescafe içiyordum ama bugün itibariyle kestim bakalım :)
sen bu arada niye uzak kaldin spordan?Aynen
Bende oyleyim giyilmemis olanlar bile dogru kirli sepetine :))
Sporu bende cok ozledim
Haklısın canım çok minnoş oldu bugünlerde:))Masallah en tatli donemleri balim her aninin tadini cikar bu gunler bir daha geri gelmiyor :))
Senin bi gobus vardi sankim oda korumada sporla hallolur balim :)ben olcucektim guya.. yok yahu sisim hayatta olcemem :) bir ay sonra insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?