Ben de rahmetli babacigimin 40 mevludu icin ailemin yanina gittim balimsen bu arada niye uzak kaldin spordan?
Türk kahvesine alışacagız mecbur :))Ben turk kahvesini tercih ediyorum duble yapiyorum :))
Başınız sagolsunBen de rahmetli babacigimin 40 mevludu icin ailemin yanina gittim balim
Nescafe 3 u 1 arada bosu bosuna alinan kaloriler hemde sagliksizTürk kahvesine alışacagız mecbur :))
Tadı bozulmuyor muNescafe 3 u 1 arada bosu bosuna alinan kaloriler hemde sagliksiz
Turk kahvesi candir :))
Ben pisirirken yarim cay kasigi tarcinda koyuyorum tatli krizlerine iyi geliyor.
Harikasin balim su ictikce icesin gelir zamanla alisirsinBugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)
Sagolasin canimBaşınız sagolsun
İnşallah bogulma hissi oluyor içerkenHarikasin balim su ictikce icesin gelir zamanla alisirsin
Yok bozulmuyor yada ben alistim dene bi icemezsen sade yaparsinTadı bozulmuyor mu
1 bardagi 1 kerede icmek zorunda degilsin yudum yudum ic canimİnşallah bogulma hissi oluyor içerken
Yok bozulmuyor yada ben alistim dene bi icemezsen sade yaparsin
Gonya gelını nasılsın balımberilceee geçmiş olsun
İyi diyelim iyi olsun canımGonya gelını nasılsın balım
Sagol fıstıgım
İyidir canım sen nasılsınSelam kizlarr nasilsiniz
nasıl bir yöntem uygulamayı düşünüyorsun.Hoşbuldum canım diyette ilk gün bakalım :)
şekersiz filitre kahvede tavsiye ederim. belki bir azıcık süt koyulabilir ama şekeri hayatımızdan çıkarmalıyız.Türk kahvesine alışacagız mecbur :))
Ben evde Ogün ne varsa ondan az az yiyeceğim canım belli bir listem yoknasıl bir yöntem uygulamayı düşünüyorsun.
sürekli yazıyorum diyet sürdürülebilir olmalı. dengeli bir beslenme modeli olmadan sadece tartıda eksi görürsün ama giden kasların ve sağlığın olur. bir modelin varsa bizimle paylaşırsan üzerinde tartışırız.
lütfen sende bir kaç arkadaşımız gibi diyetin çok çok az yemek olduğunu düşünme. diyet yeterli miktarda doğru besinler yemektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?