Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum daha doğrusu hem zayıflayıp hemde yemek konusunda kendimi frenlemek çünkü bebeğinin alerjisinden dolayı 5 ay salça meyve süt ürünleri yumurta bunları ve içine girdikleri hiçbirşeyi yemedim. Haliyle aylardır yemediğim şeyleri şuan hiç bıkmadan abartarak yiyorum 12. Takımda takıma girmeden takıldım azıcık ama bıraktık tekrar alamaya başlayınca tek başına çok zor oluyor en iyisi burda hep beraber destek olarak ilerlemek diye düşündüm :)

Afiyet olsun canım, makarna öğlen olsaydı belki bir nebze ama akşam olması kötü olmuş.

Kizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş

Aaa süpersin benim mezure almam gerekiyor merak ediyorum ölçülerimi..

Ben de rahmetli babacigimin 40 mevludu icin ailemin yanina gittim balim

Başınız sağolsun canım, ışıklar içinde uyusun babacığın..

Bugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)

Yemeklerden önce bir bardak, sonrasında bir bardak içsen bile iyi olur senin için. :)

Selam kizlarr nasilsiniz

İyidir cankıız senden naber

Sağol bence de her evde olmalı bir mezure:))

Hosgeldin canim
Aboov Konya lilar basti burayi isin şakasi
Konya yi severim bu arada Hz.Mevlana nin sehri

Sagolasin canim amin.

Hoşgeldin cnm bir hemserim daha gelmiş:)

tamam canım şimdilik yoğurt olur. 3 öğün yemeğe dikkat et yemek aralarında 4 saat olsun. akşamda 8den sonra bir şey yememeye çalış sabah daha iyi hissediyor insan kendini

Yeni tarifler denemeye devam ediyorum kızlar bugünde kinoa ve yesil mercimegi hasladim uzerine sarımskli yogurt ve azicik zeytinygi gezdirdim dereotu dogradım yemegim bu oldu adini bilmiyorum uydurdum tamamen tadi guzel olmus birazdan yiyecegim:))

Afiyet olsun canım değişik olmuş gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…