Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün ki Menüm

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Ara Türk Kahvesi

Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

Akşam
1 tabak mercimek yemeği

7 bardak su
20 dk spor

Slm kızlar dün gece evimde kaldım ama bugün koştur koştur yeğenime geldim. Ailem bilmiyor ama ben tekrar tüp bebek sürecine giriyorum. Sabah hastaneden çıkıp geldim buraya. Cuma günü bir operasyon geçircem sabah 9 da hastanede olmam gerekiyor akşama çıkarım sanırım. Sabah kilo bildirimi yaparım inşallah unutmazsam :) yine yoğun bir dönem beni bekliyor o yüzden elimden geldiği kadar yeğenimle çok görüşmeye çalışıyorum :)

Buarada buraya bir geldim ki annem ıspanaklı börek yapmış. Yemek yok bundan ye dedi ayranla 2 dilim yedim çok güzeldi hiç pişman değilim pişmanlık kilo yapıyormuş ama birazdan akşam yemeği olarak haşlanmış pirinç yicem :)) telafi eder bence

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım ellerine sağlık bravo valla :) bizde şimdi pirinç haşladık üzerine ton balığı ve mısır koyup yicez buda çok güzel oluyor ve çok güzel kilo verdiriyor

3 bardak su rekor mu
En az 1.5 -2 litre içmen lazım diyet için değil sağlık için içmelisin
İçemiyorum hep böyleydim her şeyi denedim tatlandırma yeşillik vs küçük şişe taşıma son 10 yıldır denedim ama yok susuzluk hissetmiyorum ama zorluyor m o zamanda sürekli wc deyim bakalım

Hos geldin canim :)

keryneia hos geldin spor arkadaşım. Tekrar basın sağolsun mezuniyetini de tekrar kutlarım.
NEHIR34 hoşgeldin canım
Kızlar sizsiz buralar çok sessizdi. Özledik
Canım çok sağol..

Sende durumlar nasıl :) spora başlamak kendimi deşarj etmek istiyorum.. limonlu suyumu da çok özledim bu arada

İçemiyorum hep böyleydim her şeyi denedim tatlandırma yeşillik vs küçük şişe taşıma son 10 yıldır denedim ama yok susuzluk hissetmiyorum ama zorluyor m o zamanda sürekli wc deyim bakalım
Canım bencede çok sağlıksız.. spor yap, tuzlu ye ama tabi abartmadan kana kana içersin eminimki

Canım çok sağol..

Sende durumlar nasıl :) spora başlamak kendimi deşarj etmek istiyorum.. limonlu suyumu da çok özledim bu arada
Ben de bir kaç gün saldim kendimi 3 gündür spor da yapamadım. Ama bu gün yaptım sporumu da ama diyete daha adapte olamadım. Yarın inşallah düzene gireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…