canım su bardaklarını da büyük boy yaparsan zamanla daha çok içmeye alışırsın. Ben öyle yaptım simdi neredeyse 3 litre su içiyorumBugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)
Tamamcanım su bardaklarını da büyük boy yaparsan zamanla daha çok içmeye alışırsın. Ben öyle yaptım simdi neredeyse 3 litre su içiyorum
mutfak tartısı? Ben de o yok işte. Mutfak tartısı deyince makaron geliyor aklıma ne alakaysatartı, mezura, mutfak tartısı mutlaka lazım
Bugün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
7 bardak su
20 dk spor
Yeni tarifler denemeye devam ediyorum kızlar bugünde kinoa ve yesil mercimegi hasladim uzerine sarımskli yogurt ve azicik zeytinygi gezdirdim dereotu dogradım yemegim bu oldu adini bilmiyorum uydurdum tamamen tadi guzel olmus birazdan yiyecegim:))
Teşekkür ederim hafif egzersiz hareketi yaptım ilk gün için hiç spor yapmadım bugüne kadarAfiyet olsun canım ne spor yapıyorsun
Teşekkür ederim hafif egzersiz hareketi yaptım ilk gün için hiç spor yapmadım bugüne kadar
Bakalım inşallahZamanla alışırsın ben interval cardio ve callanetics yapıyorum nerden nereyeeee :))))))
3 bardak su rekor muBugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)
İçemiyorum hep böyleydim her şeyi denedim tatlandırma yeşillik vs küçük şişe taşıma son 10 yıldır denedim ama yok susuzluk hissetmiyorum ama zorluyor m o zamanda sürekli wc deyim bakalım3 bardak su rekor mu
En az 1.5 -2 litre içmen lazım diyet için değil sağlık için içmelisin
Size de afiyet olsun canım:)Afiyet olsun canım ellerine sağlık bravo valla :) bizde şimdi pirinç haşladık üzerine ton balığı ve mısır koyup yicez buda çok güzel oluyor ve çok güzel kilo verdiriyor
Göbüş var sorma gitsin şişkinlikte ilk o çıkıyo sağolsun :))Senin bi gobus vardi sankim oda korumada sporla hallolur balim :)
Hos geldin canim :)13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Turkuvaz
İsim (İsteğe Bağlı ): Fatoş
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Gonya
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 89 (şuan tartıldım en son 78 idim)
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : stres ve depresyon hali
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?Hayır
Hoşbulduk canımHos geldin canim :)
Canım bencede çok sağlıksız.. spor yap, tuzlu ye ama tabi abartmadan kana kana içersin eminimkiİçemiyorum hep böyleydim her şeyi denedim tatlandırma yeşillik vs küçük şişe taşıma son 10 yıldır denedim ama yok susuzluk hissetmiyorum ama zorluyor m o zamanda sürekli wc deyim bakalım
Ben de bir kaç gün saldim kendimi 3 gündür spor da yapamadım. Ama bu gün yaptım sporumu da ama diyete daha adapte olamadım. Yarın inşallah düzene gireceğim.Canım çok sağol..
Sende durumlar nasıl :) spora başlamak kendimi deşarj etmek istiyorum.. limonlu suyumu da çok özledim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?