Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş
Harika canım ya
Masallah en tatli donemleri balim her aninin tadini cikar bu gunler bir daha geri gelmiyor :))
O kadar çabuk büyüyorlar ki inanamıyorum
Bendensin :)) kahvesiz yapamayanlardanim bende afiyet olsun
Bizim de her gün 10:30’da kahve keyfimiz var çok güzel oluyor
ben spor yapmayi cok ozledim yaaa.. bugun acilisi yoga ile baslayabilirim, tabi vaktim kalirsa.. bavuldaki tum esyalari yikiyorum, huyum kurusun.. bir ton is demek oluyor bu bana :/
İzin dönüşünün en sevmediğim kısmı valiz boşalt yıka kaldır

Ben de rahmetli babacigimin 40 mevludu icin ailemin yanina gittim balim
Rabbim rahmet eylesin canım tekrardan insanın bir tarafı gidiyor dimi babası olmayınca.Rabbim yerinde rahat ettirsin
Bugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)
Zamanla alışırsın canım içine biraz limon sıkabilirsin içimi kolaylaştırıyor bir de on Bitkili çay beni çok Susatıyor ister istemez su içiyorum

Selam kizlarr nasilsiniz
İyidir canım sen nasılsın
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım gruba ilk başladığım zamanlarda çok düşük kalorili menüler çok başarılı görünüyordu beğeniliyordu çok şaşırıyordum doğrusu
Hoşgeldin canım kilon yokmuş ama herkesin hedefi farklı tabi
Haklısın canım makarna hataydı işte akşam hep beraber olunca çoluk çocuk arada böyle kaçıyor
tartı, mezura, mutfak tartısı mutlaka lazım
Ben de mutfak tartısı olmak istiyorum bir denk gelirse

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Rabbim kolaylık versin hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın canım zor bir süreç inşallah kolay geçer

Bugünkü menüm

Sabah 1tane sosis yarim dilim ekmek
Ara yarim nar

Öğlen 1tabak bol tavuklu acılı bulgur
Ara yok

Akşam 1tane sosis yarim dilim ekmek

2litre su
Spor yok yaparsam yazicam
Sabah ve akşam

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah bir çay bardağı süt İki yemek kaşıy yulaf kepeği İki yemek kaşıı lor la krep
Bir haşlanmış yumurta beş zeytin domates salatalık
Ara az şekerli türk kahvesi

Öğlen 13:00
Üç yemek kaşıı tavuk sote beş yemek kaşı kabak sote bir bardak ayran
Ara 1700 bir portakal

Akşam 19:00
Bir kalçalı but haşlanmış
6.07 kaşık menemen (Sabah çocuklardan kalan atmaya kıyamadım normalde salata yiyecektim tavuk
yanında)

Gün içinde 2 litre su 40 dakika yürüyüş bitki çayı

tamam canım şimdilik yoğurt olur. 3 öğün yemeğe dikkat et yemek aralarında 4 saat olsun. akşamda 8den sonra bir şey yememeye çalış sabah daha iyi hissediyor insan kendini
Yogurt u da yemedim acikmadim en son 5 de yemistim :))
Bakalim sabah dinc olmak zorundayim saat 8.30 da dr randevum var.

Ben yesil mercimek salatasini cok severim karabugdaylisi da guzel olur kinoalisini merak ettim eminim oda lezzetli olmustur afiyet olsun.

Haslanmis pirinç mi telafi olarak karbonhidrat ve şeker alıyorsun.
Telafi proteinle yapılır veya salata ile. 2 yumurta haşla sarıları kullanma bol yeşillik ekleyip ye. Pirinç yeme.. hatta hiç bir zaman pirinç yeme. Pirinç demek şeker demek. Glisemik indexi çok yüksek.

Ilk gun icin gayet hafif bi menu olmus canim afiyet olsun

Bugünkü menüm

Sabah 1tane sosis yarim dilim ekmek
Ara yarim nar

Öğlen 1tabak bol tavuklu acılı bulgur
Ara yok

Akşam 1tane sosis yarim dilim ekmek

2litre su
Spor yok yaparsam yazicam
Sosis mi? İşlenmiş et kanser ihtimalini arttırıyor.
Dil öneririm. Kasaptan bütün dil al. Düdüklüde 45 dk haşla. Dilimle ince ince buzluga at. Yiyeceğin zaman dışarı çıkar üzerine sıcak su dok. Hemen çözülüyor. Kekik tuz. Misss. Haşlama suyunada çorba yaparsın..

@keryneia hos geldin spor arkadaşım. Tekrar basın sağolsun mezuniyetini de tekrar kutlarım.
NEHIR34 hoşgeldin canım
Kızlar sizsiz buralar çok sessizdi. Özledik
Bende ozledim canim aliskanlik yapti burasi :))
Evet kimse duzenli girmiyor su aralar sanki. En azindan sabah ve aksam girilebilir takim olmanin geregi

Senin bu tavsiyelerine bayiliyorum balim :))

Afiyet oldun canim guzel menu

Biliyorum cnm sigarada kanser yapabilir ama içiyorum
Canım çok istedi herzaman yediğim birşey değil ztn
Dil ney buarada bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…