Harika canım yaKizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş
O kadar çabuk büyüyorlar ki inanamıyorumMasallah en tatli donemleri balim her aninin tadini cikar bu gunler bir daha geri gelmiyor :))
Bizim de her gün 10:30’da kahve keyfimiz var çok güzel oluyorBendensin :)) kahvesiz yapamayanlardanim bende afiyet olsun
İzin dönüşünün en sevmediğim kısmı valiz boşalt yıka kaldırben spor yapmayi cok ozledim yaaa.. bugun acilisi yoga ile baslayabilirim, tabi vaktim kalirsa.. bavuldaki tum esyalari yikiyorum, huyum kurusun.. bir ton is demek oluyor bu bana :/
Rabbim rahmet eylesin canım tekrardan insanın bir tarafı gidiyor dimi babası olmayınca.Rabbim yerinde rahat ettirsinBen de rahmetli babacigimin 40 mevludu icin ailemin yanina gittim balim
Zamanla alışırsın canım içine biraz limon sıkabilirsin içimi kolaylaştırıyor bir de on Bitkili çay beni çok Susatıyor ister istemez su içiyorumBugün an itibariyle su içme rekoru kırdım 3 bardak su içtim şu ana kadar hayatta su içemem şuan şiştim :)
İyidir canım sen nasılsınSelam kizlarr nasilsiniz
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım gruba ilk başladığım zamanlarda çok düşük kalorili menüler çok başarılı görünüyordu beğeniliyordu çok şaşırıyordum doğrusunasıl bir yöntem uygulamayı düşünüyorsun.
sürekli yazıyorum diyet sürdürülebilir olmalı. dengeli bir beslenme modeli olmadan sadece tartıda eksi görürsün ama giden kasların ve sağlığın olur. bir modelin varsa bizimle paylaşırsan üzerinde tartışırız.
lütfen sende bir kaç arkadaşımız gibi diyetin çok çok az yemek olduğunu düşünme. diyet yeterli miktarda doğru besinler yemektir.
Hoşgeldin canım kilon yokmuş ama herkesin hedefi farklı tabiKullanıcı Adı : LifeandFeel
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:konya
Boyunuz :162
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : alerji diyeti sonrası özlediğim şeyleri çok yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fiziğimi zayıfken beğendiğim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır
Haklısın canım makarna hataydı işte akşam hep beraber olunca çoluk çocuk arada böyle kaçıyorAfiyet olsun canım, makarna öğlen olsaydı belki bir nebze ama akşam olması kötü olmuş.
Aaa süpersin benim mezure almam gerekiyor merak ediyorum ölçülerimi..
Başınız sağolsun canım, ışıklar içinde uyusun babacığın..
Yemeklerden önce bir bardak, sonrasında bir bardak içsen bile iyi olur senin için. :)
İyidir cankıız senden naber
Ben de mutfak tartısı olmak istiyorum bir denk gelirsetartı, mezura, mutfak tartısı mutlaka lazım
Afiyet olsun canımYeni tarifler denemeye devam ediyorum kızlar bugünde kinoa ve yesil mercimegi hasladim uzerine sarımskli yogurt ve azicik zeytinygi gezdirdim dereotu dogradım yemegim bu oldu adini bilmiyorum uydurdum tamamen tadi guzel olmus birazdan yiyecegim:))
Afiyet olsunBugün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
7 bardak su
20 dk spor
Rabbim kolaylık versin hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın canım zor bir süreç inşallah kolay geçerSlm kızlar dün gece evimde kaldım ama bugün koştur koştur yeğenime geldim. Ailem bilmiyor ama ben tekrar tüp bebek sürecine giriyorum. Sabah hastaneden çıkıp geldim buraya. Cuma günü bir operasyon geçircem sabah 9 da hastanede olmam gerekiyor akşama çıkarım sanırım. Sabah kilo bildirimi yaparım inşallah unutmazsam :) yine yoğun bir dönem beni bekliyor o yüzden elimden geldiği kadar yeğenimle çok görüşmeye çalışıyorum :)
Buarada buraya bir geldim ki annem ıspanaklı börek yapmış. Yemek yok bundan ye dedi ayranla 2 dilim yedim çok güzeldi hiç pişman değilimpişmanlık kilo yapıyormuş ama birazdan akşam yemeği olarak haşlanmış pirinç yicem :)) telafi eder bence
Sabah ve akşamBugünkü menüm
Sabah 1tane sosis yarim dilim ekmek
Ara yarim nar
Öğlen 1tabak bol tavuklu acılı bulgur
Ara yok
Akşam 1tane sosis yarim dilim ekmek
2litre su
Spor yok yaparsam yazicam
Yogurt u da yemedim acikmadim en son 5 de yemistim :))tamam canım şimdilik yoğurt olur. 3 öğün yemeğe dikkat et yemek aralarında 4 saat olsun. akşamda 8den sonra bir şey yememeye çalış sabah daha iyi hissediyor insan kendini
Ben yesil mercimek salatasini cok severim karabugdaylisi da guzel olur kinoalisini merak ettim eminim oda lezzetli olmustur afiyet olsun.Yeni tarifler denemeye devam ediyorum kızlar bugünde kinoa ve yesil mercimegi hasladim uzerine sarımskli yogurt ve azicik zeytinygi gezdirdim dereotu dogradım yemegim bu oldu adini bilmiyorum uydurdum tamamen tadi guzel olmus birazdan yiyecegim:))
Haslanmis pirinç mi telafi olarak karbonhidrat ve şeker alıyorsun.Slm kızlar dün gece evimde kaldım ama bugün koştur koştur yeğenime geldim. Ailem bilmiyor ama ben tekrar tüp bebek sürecine giriyorum. Sabah hastaneden çıkıp geldim buraya. Cuma günü bir operasyon geçircem sabah 9 da hastanede olmam gerekiyor akşama çıkarım sanırım. Sabah kilo bildirimi yaparım inşallah unutmazsam :) yine yoğun bir dönem beni bekliyor o yüzden elimden geldiği kadar yeğenimle çok görüşmeye çalışıyorum :)
Buarada buraya bir geldim ki annem ıspanaklı börek yapmış. Yemek yok bundan ye dedi ayranla 2 dilim yedim çok güzeldi hiç pişman değilimpişmanlık kilo yapıyormuş ama birazdan akşam yemeği olarak haşlanmış pirinç yicem :)) telafi eder bence
Ilk gun icin gayet hafif bi menu olmus canim afiyet olsunBugün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
7 bardak su
20 dk spor
Spora yeni baslayanlardansan Lesli var YouTubedan bulabilirsin 3 mill-5 mill epey kolay.Teşekkür ederim hafif egzersiz hareketi yaptım ilk gün için hiç spor yapmadım bugüne kadar
Sosis mi? İşlenmiş et kanser ihtimalini arttırıyor.Bugünkü menüm
Sabah 1tane sosis yarim dilim ekmek
Ara yarim nar
Öğlen 1tabak bol tavuklu acılı bulgur
Ara yok
Akşam 1tane sosis yarim dilim ekmek
2litre su
Spor yok yaparsam yazicam
Kahvaltını atlama Canım.Yogurt u da yemedim acikmadim en son 5 de yemistim :))
Bakalim sabah dinc olmak zorundayim saat 8.30 da dr randevum var.
Bende ozledim canim aliskanlik yapti burasi :))
Ac karnina idrara sıkısık gidicem yani sabah en az yarim litre su icmeliyim ultrasana giricem. 10.30 gibi evde olurum kahvalti oglen 1 olucak yine malesefK
Kahvaltını atlama Canım.
Senin bu tavsiyelerine bayiliyorum balim :))Sosis mi? İşlenmiş et kanser ihtimalini arttırıyor.
Dil öneririm. Kasaptan bütün dil al. Düdüklüde 45 dk haşla. Dilimle ince ince buzluga at. Yiyeceğin zaman dışarı çıkar üzerine sıcak su dok. Hemen çözülüyor. Kekik tuz. Misss. Haşlama suyunada çorba yaparsın..
Afiyet oldun canim guzel menuİyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah bir çay bardağı süt İki yemek kaşıy yulaf kepeği İki yemek kaşıı lor la krep
Bir haşlanmış yumurta beş zeytin domates salatalık
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğlen 13:00
Üç yemek kaşıı tavuk sote beş yemek kaşı kabak sote bir bardak ayran
Ara 1700 bir portakal
Akşam 19:00
Bir kalçalı but haşlanmış
6.07 kaşık menemen (Sabah çocuklardan kalan atmaya kıyamadım normalde salata yiyecektim tavuk
yanında)
Gün içinde 2 litre su 40 dakika yürüyüş bitki çayı
Demek kolay heeeSpora yeni baslayanlardansan Lesli var YouTubedan bulabilirsin 3 mill-5 mill epey kolay.
Sorma canım ya iyice dağıldık toparlanmak lazımBende ozledim canim aliskanlik yapti burasi :))
Evet kimse duzenli girmiyor su aralar sanki. En azindan sabah ve aksam girilebilir takim olmanin geregi
Sosis mi? İşlenmiş et kanser ihtimalini arttırıyor.
Dil öneririm. Kasaptan bütün dil al. Düdüklüde 45 dk haşla. Dilimle ince ince buzluga at. Yiyeceğin zaman dışarı çıkar üzerine sıcak su dok. Hemen çözülüyor. Kekik tuz. Misss. Haşlama suyunada çorba yaparsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?