İyidir canım sen nasılsın
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım gruba ilk başladığım zamanlarda çok düşük kalorili menüler çok başarılı görünüyordu beğeniliyordu çok şaşırıyordum doğrusu
Hoşgeldin canım kilon yokmuş ama herkesin hedefi farklı tabi
Haklısın canım makarna hataydı işte akşam hep beraber olunca çoluk çocuk arada böyle kaçıyor
Ben de mutfak tartısı olmak istiyorum bir denk gelirse
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Rabbim kolaylık versin hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın canım zor bir süreç inşallah kolay geçer
Sabah ve akşam
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah bir çay bardağı süt İki yemek kaşıy yulaf kepeği İki yemek kaşıı lor la krep
Bir haşlanmış yumurta beş zeytin domates salatalık
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğlen 13:00
Üç yemek kaşıı tavuk sote beş yemek kaşı kabak sote bir bardak ayran
Ara 1700 bir portakal
Akşam 19:00
Bir kalçalı but haşlanmış
6.07 kaşık menemen (Sabah çocuklardan kalan atmaya kıyamadım normalde salata yiyecektim tavuk
yanında)
Gün içinde 2 litre su 40 dakika yürüyüş bitki çayı
Haslanmis pirinç mi telafi olarak karbonhidrat ve şeker alıyorsun.
Telafi proteinle yapılır veya salata ile. 2 yumurta haşla sarıları kullanma bol yeşillik ekleyip ye. Pirinç yeme.. hatta hiç bir zaman pirinç yeme. Pirinç demek şeker demek. Glisemik indexi çok yüksek.
Dana Dili/ bildigin dil yani. Sigara mi aman allahım.Biliyorum cnm sigarada kanser yapabilir ama içiyorum
Canım çok istedi herzaman yediğim birşey değil ztn
Dil ney buarada bilmiyorum
Fark etmez yağsız olması. Pirincin glisemik indeksi çok yüksek. Senin kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürür. İnsülin direncine davetiye çıkarır. Hızla düşen kan şekerin yüzünden çabuk acıkırsın. Bulgur, mercimek, kinoa daha iyi seçenekler çünkü bunlar kompleks karbonhidratları seni uzun süre tok tutar lif miktarları fazla bagirsarda geç emilir.Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Afiyet olsun
Nasıl pirinç hiç yeme neden o. Hem pirinci yağda şehriyeli yapmıyorum sade suda haşlıyorum. Kilo vermektede çok işe yarıyor. Uzak doğu hep pirinç yiyor. Neden biz hiç yemeyelim.
Gün gelecek kolay diyeceksin.Demek kolay heee
3 mill neysede 5 mill tamamlamak baya zorluyor hala beni
Dana Dili/ bildigin dil yani. Sigara mi aman allahım.
Yine az yemişsin artık diyecek sözüm yok buna. Kasların eriyor.
Tadı cok guzel oldu tavsiye ederim:))
Bugün ki Menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Ara Türk Kahvesi
Öğlen
4 yemek kaşığı yogurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
Akşam
1 tabak mercimek yemeği
7 bardak su
20 dk spor
Slm kızlar dün gece evimde kaldım ama bugün koştur koştur yeğenime geldim. Ailem bilmiyor ama ben tekrar tüp bebek sürecine giriyorum. Sabah hastaneden çıkıp geldim buraya. Cuma günü bir operasyon geçircem sabah 9 da hastanede olmam gerekiyor akşama çıkarım sanırım. Sabah kilo bildirimi yaparım inşallah unutmazsam :) yine yoğun bir dönem beni bekliyor o yüzden elimden geldiği kadar yeğenimle çok görüşmeye çalışıyorum :)
Buarada buraya bir geldim ki annem ıspanaklı börek yapmış. Yemek yok bundan ye dedi ayranla 2 dilim yedim çok güzeldi hiç pişman değilimpişmanlık kilo yapıyormuş ama birazdan akşam yemeği olarak haşlanmış pirinç yicem :)) telafi eder bence
Bugünkü menüm
Sabah 1tane sosis yarim dilim ekmek
Ara yarim nar
Öğlen 1tabak bol tavuklu acılı bulgur
Ara yok
Akşam 1tane sosis yarim dilim ekmek
2litre su
Spor yok yaparsam yazicam
İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah bir çay bardağı süt İki yemek kaşıy yulaf kepeği İki yemek kaşıı lor la krep
Bir haşlanmış yumurta beş zeytin domates salatalık
Ara az şekerli türk kahvesi
Öğlen 13:00
Üç yemek kaşıı tavuk sote beş yemek kaşı kabak sote bir bardak ayran
Ara 1700 bir portakal
Akşam 19:00
Bir kalçalı but haşlanmış
6.07 kaşık menemen (Sabah çocuklardan kalan atmaya kıyamadım normalde salata yiyecektim tavuk
yanında)
Gün içinde 2 litre su 40 dakika yürüyüş bitki çayı
Fırsat bulduğum anda deneyeceğim ve. Yorumumu yazacağım :)
Menün güzel arkadaşım afiyet olsun
İnşallah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur :)
Sosis hiç olmamış @Bengi__ e kesinlikle katılıyorum işlenmiş gıda hiç bir şekilde yenmemesi gerekiyor.
Afiyet olsun menün iyiymiş :)
Aslında kimse kimsenin yediğine yorum yapmasa sadece menü,bitki çayı önerisi , spor sohbet, kilo bildirimi olsa ne bileyim beni baskı altında hissettiriyor
Bu olmamış az olmuş çok olmuş şunu yeme vs
Bilmiyorum zaten konumda da yazdım
Birbirimizin yanlislarina hatalarına yorum yapacağız ki neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı öğrenelim. Hepimiz kilo vermek istiyoruz. Ben kendim için söyleyeyim sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Istediğim kiloya ulaşınca bir kaç ay sonra verdiğin kiloları almak değil. En önemlisi de neyin zararlı neyin saglikli olduğunu bilmek istiyorum.Aslında kimse kimsenin yediğine yorum yapmasa sadece menü,bitki çayı önerisi , spor sohbet, kilo bildirimi olsa ne bileyim beni baskı altında hissettiriyor
Bence dedim zaten baskı altındayken odaklanamıyor streste hissediyor ve geriliyorum neyseŞahsi fikrim birbirimize birşeyler katmayacaksan o zaman birlik olmamızın bir anlamı yok. Herkesin doğru bildiği yanlışlar var, bir de mutlak doğrular var. Bilmeden hepimiz yanlış yapabiliriz, yanlış beslenebiliriz ama bu yanlışı yapmadan öğrenemeyiz. MeselaBengi__ arkadaşımızın yorumları sert gelebilir bazılarına, kendisini hiç tanımama rağmen yorumlarından inanılmaz hoşnutum. Yönlendirme yaparken bilinçsiz bir şekilde yapmıyor, yaptığı tüm açıklamalar doğruluğu kanıtlanmış bilgiler. Bizlerin burda yapmış olduğu fikir alışverişinin piyasadaki değeri minimum 200 TL, danışmanlık koçu sağlıklı yaşam adı altında.. Burda ise bedava :)
Hakaret mi ettim bilmiyorum farkında olmadan bence dedim sadece o kadarBirbirimizin yanlislarina hatalarına yorum yapacağız ki neyi doğru neyi yanlış yaptığımızı öğrenelim. Hepimiz kilo vermek istiyoruz. Ben kendim için söyleyeyim sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum. Istediğim kiloya ulaşınca bir kaç ay sonra verdiğin kiloları almak değil. En önemlisi de neyin zararlı neyin saglikli olduğunu bilmek istiyorum.
Ben kesinlikle kötü bir tonlama ya da hakaret olarak algılamadım yazdığınızı. Sadece açıklama yapmak istedim söylediğinize karşılık, yanlış anlaşıldıysam affola.Hakaret mi ettim bilmiyorum farkında olmadan bence dedim sadece o kadar
Yok Kusura bakmayın sanal dayız öyle anlaşıldıysam dedimBen kesinlikle kötü bir tonlama ya da hakaret olarak algılamadım yazdığınızı. Sadece açıklama yapmak istedim söylediğinize karşılık, yanlış anlaşıldıysam affola.
Fark etmez yağsız olması. Pirincin glisemik indeksi çok yüksek. Senin kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürür. İnsülin direncine davetiye çıkarır. Hızla düşen kan şekerin yüzünden çabuk acıkırsın. Bulgur, mercimek, kinoa daha iyi seçenekler çünkü bunlar kompleks karbonhidratları seni uzun süre tok tutar lif miktarları fazla bagirsarda geç emilir.
Hamburger yiyerekte kilo verirsin. Aldığın kalori harcagindan dusukse.. ama önemli olan tartidaki sayi degil vücut yağ oranin ve sağlığın. olay pirinçte degil. Yumurta ye bol bol vitamin protein selenyum var. Tok tutar kan şekerini hızlı yükseltmez leptin hormonu salgılatır. Lor ye kalsiyum protein var içinde. Pirinçte bir sey yok. O kadar çok işlemden geçiyor ki...
Aslında kimse kimsenin yediğine yorum yapmasa sadece menü,bitki çayı önerisi , spor sohbet, kilo bildirimi olsa ne bileyim beni baskı altında hissettiriyor
Fırsat bulduğum anda deneyeceğim ve. Yorumumu yazacağım :)
Menün güzel arkadaşım afiyet olsun
İnşallah sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur :)
Sosis hiç olmamış @Bengi__ e kesinlikle katılıyorum işlenmiş gıda hiç bir şekilde yenmemesi gerekiyor.
Afiyet olsun menün iyiymiş :)
Kızlar iyi geceler
Menüm
Sabah 7 zeytin bir incir
Bir kupa yeşil çay bir hş yumurta
İkindi bir kase erişte bir kase yoğurt
Ara iki ceviz yarım armut
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase kereviz salatası yoğurt lu
3 litre limonlu su
Spor 30 dk fitnees
O yorumu hiç yazmamışım kabul edin hepinizHııı anladım canım. Haklısın tabi yediklerimizin çoğu zaten doğal değil. Teşekkür ederim açıklama yaptığın için.
Bu baskı değil ki birbirimize destek olmak doğrusunu yanlışını söylemek uyarmak. Bir çok doğru bildiğimiz yanlışlar var. Elbette burda konuşarak birbirimize danışarak öğreniyoruz. Buranın da bir yaptırımı elbette olacak buraya karşı sorumlu olacaksın ve ona göre besleneceksin. Bizim için değil kendin için öğrenip uygulayacaksın sonuçta.
Amin canım Allah razı olsun
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?