- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
O yorumu hiç yazmamışım kabul edin hepiniz
? Hata etmişim onu anladım unutalım dedimNeden???
Bunada mı cvp vermeyek :)))) anlaşılan sen hiç cvp kabul etmiyorsun. Genel yani
Sizi göz ardı edeceğim Kusura bakmayın sizde beni edebilirsiniz tavrınız beni rahatsız ettiNeden???
Bunada mı cvp vermeyek :)))) anlaşılan sen hiç cvp kabul etmiyorsun. Genel yani
Yok abla duygusal davrandım zaten hata ettiğimi anlayıp yorumlarımı yok sayın dedim gerekirse tek kişi hariç takımdan özürdilerimBu takımda da bir olay patlak vermesin lütfen.
Çok güzel tebrikler canımmKizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş
Aynen kuzum hepbirlikte aşacağız bunu :)Hosbuldum canim benim
Aslinda herkes 1 2 bisey yazsa sohbet olusur sayfalar akar gider
Selam canımmm ben iyiyim çok şükür teşekkür ederimmSelam kizlarr nasilsiniz
Çok güzel dedin kuzum benim de hedefim bu yoksa hayat tarzımız olmazsa diyet sonrası kilo alımları devam eder..nasıl bir yöntem uygulamayı düşünüyorsun.
sürekli yazıyorum diyet sürdürülebilir olmalı. dengeli bir beslenme modeli olmadan sadece tartıda eksi görürsün ama giden kasların ve sağlığın olur. bir modelin varsa bizimle paylaşırsan üzerinde tartışırız.
lütfen sende bir kaç arkadaşımız gibi diyetin çok çok az yemek olduğunu düşünme. diyet yeterli miktarda doğru besinler yemektir.
Bayılırım filtre kahveye:)şekersiz filitre kahvede tavsiye ederim. belki bir azıcık süt koyulabilir ama şekeri hayatımızdan çıkarmalıyız.
Hoş geldin canımSlm arkadaşlar bende Zayıflamak istiyorum daha doğrusu hem zayıflayıp hemde yemek konusunda kendimi frenlemek çünkü bebeğinin alerjisinden dolayı 5 ay salça meyve süt ürünleri yumurta bunları ve içine girdikleri hiçbirşeyi yemedim. Haliyle aylardır yemediğim şeyleri şuan hiç bıkmadan abartarak yiyorum 12. Takımda takıma girmeden takıldım azıcık ama bıraktık tekrar alamaya başlayınca tek başına çok zor oluyor en iyisi burda hep beraber destek olarak ilerlemek diye düşündüm :)
Ben dün aktardan biberiye ,kuş burnu, yeşilçay ,kabuk tarçın ,zerdeçal ,zencefil ve yulaf kepeği aldım bunları nasıl kullanabilirim
Cnm çay yap iç
Zerdeçal ve zencefili gece yoğurtla karıştır ye göbek yağlarını eritiyormud
Çay demleme yöntemi mi kaynatma mı olacakCnm çay yap iç
Zerdeçal ve zencefili gece yoğurtla karıştır ye göbek yağlarını eritiyormud
Çay demleme yöntemi mi kaynatma mı olacak
canım önerilerini dikkatle okuyorum. Beslenme konusunda güzel bilgilendirmeler in var. Lor peynirini merak ediyorum neden lor? Ben mesela lorun en kalitesiz peynir olduğunu duymuştum bir mandiracidan o gün bugündür hic almam (tabi benimki duyum arastirmisligim yok) beni aydınlatır misin?Fark etmez yağsız olması. Pirincin glisemik indeksi çok yüksek. Senin kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürür. İnsülin direncine davetiye çıkarır. Hızla düşen kan şekerin yüzünden çabuk acıkırsın. Bulgur, mercimek, kinoa daha iyi seçenekler çünkü bunlar kompleks karbonhidratları seni uzun süre tok tutar lif miktarları fazla bagirsarda geç emilir.
Hamburger yiyerekte kilo verirsin. Aldığın kalori harcagindan dusukse.. ama önemli olan tartidaki sayi degil vücut yağ oranin ve sağlığın. olay pirinçte degil. Yumurta ye bol bol vitamin protein selenyum var. Tok tutar kan şekerini hızlı yükseltmez leptin hormonu salgılatır. Lor ye kalsiyum protein var içinde. Pirinçte bir sey yok. O kadar çok işlemden geçiyor ki...
Teşekkür ederim yanlış yapılırsa öldürücü olabilir diye duymuştum ondan sordumCnm kaynamış suyun içine at birkaç dk beklet çıkar fazla durmasin
Canım ınan burada hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz ilk başta yazılanlar zor gelebilir kirabilirde bizi. Ben normal de en fazla 10 gün diyet yapan üstelik bir kaç kilo verip sonra bırakıp 2 katı geri alan birisiyim. Ama 2 aydır buradayım 7 kilo gitti benden. Ben unuttum o mesajı. Sen kendi fikrini söyledin biz de kendi fikrimizi? Hata etmişim onu anladım unutalım dedim
Teşekkür ederim yanlış yapılırsa öldürücü olabilir diye duymuştum ondan sordum
Canım ınan burada hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz ilk başta yazılanlar zor gelebilir kirabilirde bizi. Ben normal de en fazla 10 gün diyet yapan üstelik bir kaç kilo verip sonra bırakıp 2 katı geri alan birisiyim. Ama 2 aydır buradayım 7 kilo gitti benden. Ben unuttum o mesajı. Sen kendi fikrini söyledin biz de kendi fikrimizi
Kalabalıktı çocuk da aglayınca soramadım kız sadece yulaf kepeği de alın dedi çok bilindik bir Aktar güvenilir yaniEvt cnm haklısın bende duymuştum keşke aldigin yere bi sorsaydın
Ama zerdeçal ve zencefili yoğurtla yersin
Ara yeşil çay içersin
Kuş burnu zararlı değil onuda bi başka arada içersin birlikte kullanmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?