Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee Özür dilerim senden ve takımdan tek kişi hariç yorumlarımı yok sayın hata ettim duygusal davrandım takımla ilerlemek isterim

Kizlar ölculerimi aldim da simdi karin kismim 4 cm bel 2 cm gögus 2 cm basen 2 cm ust bacaklar 1 cm incelmiş
Çok güzel tebrikler canımm

Hosbuldum canim benim
Aslinda herkes 1 2 bisey yazsa sohbet olusur sayfalar akar gider
Aynen kuzum hepbirlikte aşacağız bunu :)

Selam kizlarr nasilsiniz
Selam canımmm ben iyiyim çok şükür teşekkür ederimm
Çok güzel dedin kuzum benim de hedefim bu yoksa hayat tarzımız olmazsa diyet sonrası kilo alımları devam eder..

şekersiz filitre kahvede tavsiye ederim. belki bir azıcık süt koyulabilir ama şekeri hayatımızdan çıkarmalıyız.
Bayılırım filtre kahveye:)
Hoş geldin canım

Kızlar alıntıları akşam yapıp gece cevap vermek varmış
Şu saat oldu anca sakinleyip yazabildim
Bu perşembe regl günüm şişkinlik olmadan atlatabilmem için tavsiyeleriniz var mıı

canım önerilerini dikkatle okuyorum. Beslenme konusunda güzel bilgilendirmeler in var. Lor peynirini merak ediyorum neden lor? Ben mesela lorun en kalitesiz peynir olduğunu duymuştum bir mandiracidan o gün bugündür hic almam (tabi benimki duyum arastirmisligim yok) beni aydınlatır misin?

? Hata etmişim onu anladım unutalım dedim
Canım ınan burada hepimiz birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz ilk başta yazılanlar zor gelebilir kirabilirde bizi. Ben normal de en fazla 10 gün diyet yapan üstelik bir kaç kilo verip sonra bırakıp 2 katı geri alan birisiyim. Ama 2 aydır buradayım 7 kilo gitti benden. Ben unuttum o mesajı. Sen kendi fikrini söyledin biz de kendi fikrimizi

Teşekkür ederim yanlış yapılırsa öldürücü olabilir diye duymuştum ondan sordum

Evt cnm haklısın bende duymuştum keşke aldigin yere bi sorsaydın
Ama zerdeçal ve zencefili yoğurtla yersin
Ara yeşil çay içersin
Kuş burnu zararlı değil onuda bi başka arada içersin birlikte kullanmamış olursun

Teşekkürler

Kalabalıktı çocuk da aglayınca soramadım kız sadece yulaf kepeği de alın dedi çok bilindik bir Aktar güvenilir yani

Takıma yeni gelen arkadaşlar var galiba Hoşgeldiniz.
Biz birbirimize yorum yapmak için burdayız arkadaşlar çok iyi geliyor yorumlar baskı altında olmamızda kendimizi dizinlemek açısından çok güzel oluyor.aynı formatta eskisi gibi devam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…