Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu gorevi alayim olur mu canim ...diger izin hastaliklari başka bir arkadas alsa olur mu

Hastalık izin ve moral görevi
Bir sorunu olana moral verecek izinleri dönüşleri takip edecek. Kim nereye gitti annesine teyzesine mi onları takip edecek.

Bu görev açıkta takibini bekliyor..

Harika olur. Geriye donup mesajları okuyup bulursa güzel tarifler var cidden sevinirim. Biraz yorucu olacak Vaktin oldukça görebildiğin yere kadar. Mesaj atmayı unutma görev kabulü icin.
Tamam canim hergun geriye dogru okur tarifleri favorilerime eklerim biri sorduğunda hemen buraya yapistiririm ) görevi kabul ediyorum

Canım ben paylaşımlardan sorumlu bakan oldum Bunu da dikkate alırım
herderdedeva tarif paylaşacak.

Allonsy Sende güzel tarif bulursan paylaş tabi. Motivasyon mesajları resimleri. Sağlıklı yaşam makaleleri, şekerin zararları sağlıksız diyetler, önerilen diyet modelleri konu çok sana Canım.

Haa tarif kısmına dikkat etmemişim tatlım. Dediğin gibi bende konu çok. Şimdiden kafamda neleri paylaşacağımı düşünüp heyecanlanıyorum :)

Gelemedim maalesef yoğundum bakamadım
Şimdi eve geldim okudum hızlıca
Benim de son 1 ay çalkantılı geçti
Yatılı misafirler gelen giden benim izne ayrılmam vs. Zaten son 1 ayda kiloda veremedim
Ama artık inşallah normal düzenime dönüyorum
MaşallAh işbölümü yapılmış benim de üzerime düşen varsa yapmak isterim

Açıkta iki görev var. Birini seç Canım

başlangıç / hedef /güncel
berilceee
cankizzzz
philosophergirl 70 / 55 /63
keryneia 63,4 / 57 / 58,4
NEHIR34 77 / 65 / 73,2
Zen71 105 / 68 / 87,6
zerra 73 / 60 / 66,7
sevimlimmm
Allonsy
umudum2 71,6 / 55 / 65,8
Bengi__ 57,4 / 54,5 / 55,2
Behmen 79,5 / 68 /75,8
Bademellaa 59,2/ 50 /56,7
Nurdan1616
aylahl
herderdedeva 110 / 75 / 106,5

Eksikler var ama böyle birşey yapabildim arkadaşlar

Sen tariflerden sorumlu değilmiydinben mi kaçırdım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…