Bak bu da takip edilesi gerek önemli bir konu yeni üyelerden kim sorumluydu. Bize birde kim sorumluydu bakanı lazımBu arada bende 13. Takım üyesi olmaya hak kazanıyor muyum bu hafta kızlar?
Ben bu gorevi alayim olur mu canim ...diger izin hastaliklari başka bir arkadas alsa olur muYa bir görevin daha var lütfen biri talip olsunada81 istersen bunu da alabilirsin.
Görev su Burada çok güzel tarifler diyet menüleri paylaşıyoruz. Birisi bunları bir yere yazsın kaydetsin. Su vardı dediğimizde yapıştırsın. Mesela Yulaf lapası tarifi diyorum yeni arkadaşlar bilmiyor. Ama şeker krizlerinin kurtarıcısı grupta yapan bilir. Yaz yaz bazen tekrar tekrar yoruluyoruz.
Harika olur. Geriye donup mesajları okuyup bulursa güzel tarifler var cidden sevinirim. Biraz yorucu olacak Vaktin oldukça görebildiğin yere kadar. Mesaj atmayı unutma görev kabulü icin.Ben bu gorevi alayim olur mu canim ...diger izin hastaliklari başka bir arkadas alsa olur mu
Tamam canim hergun geriye dogru okur tarifleri favorilerime eklerim biri sorduğunda hemen buraya yapistiririmHarika olur. Geriye donup mesajları okuyup bulursa güzel tarifler var cidden sevinirim. Biraz yorucu olacak Vaktin oldukça görebildiğin yere kadar. Mesaj atmayı unutma görev kabulü icin.
MukemmelKizlar ben matematikciyim cuma yüzdeleri hesaplasam size uyar mı?
cankizzzz ilk sayfa onerini sen gerçekleştiri misin?
Sen bilirsin zorlama yok açıkta 2 görev var belli biri sana göredir.Canım ben yapmasam biliyorum herkes bi görev aldı ama
Bana birşey kalmadı galiba, ama önerim şu diyet yemek tarifi paylaşabilirim?
Canım ben paylaşımlardan sorumlu bakan oldumBunu da dikkate alırım
herderdedeva tarif paylaşacak.
Allonsy Sende güzel tarif bulursan paylaş tabi. Motivasyon mesajları resimleri. Sağlıklı yaşam makaleleri, şekerin zararları sağlıksız diyetler, önerilen diyet modelleri konu çok sana Canım.
Sen bilirsin zorlama yok açıkta 2 görev var belli biri sana göredir.
İlk sayfaya sanırım @berilceee yazabilir bu konuyu paslaşın..Tmm yazıyım
Böyle olsun demi
Cankizzz başlangış hedef suanki kilo
Ama ilk sayfaya nasıl yazicam onu hiç bilmiyorum
Açıkta iki görev var. Birini seç CanımGelemedim maalesef yoğundum bakamadım
Şimdi eve geldim okudum hızlıca
Benim de son 1 ay çalkantılı geçti
Yatılı misafirler gelen giden benim izne ayrılmam vs. Zaten son 1 ayda kiloda veremedim
Ama artık inşallah normal düzenime dönüyorum
MaşallAh işbölümü yapılmış benim de üzerime düşen varsa yapmak isterim
başlangıç / hedef /güncel
berilceee
cankizzzz
philosophergirl 70 / 55 /63
keryneia 63,4 / 57 / 58,4
NEHIR34 77 / 65 / 73,2
Zen71 105 / 68 / 87,6
zerra 73 / 60 / 66,7
sevimlimmm
Allonsy
umudum2 71,6 / 55 / 65,8
Bengi__ 57,4 / 54,5 / 55,2
Behmen 79,5 / 68 /75,8
Bademellaa 59,2/ 50 /56,7
Nurdan1616
aylahl
herderdedeva 110 / 75 / 106,5
Eksikler var ama böyle birşey yapabildim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?