Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ada81 lütfen kaydedelim cani mantı isteyene YAPİSTİR...

Vay menü güzel araya 1 porsiyon kuruyemiş ekleyebilirsin 2 ceviz veya 10 badem veya 10 fındık tabiki çiğ

Birde sunu yaparsak mesala menu başına menüyü yorumlayan kaptani etiketlesek.. birde spor yazarkende o bolumede sporları listeleyen arkadaşımızi etiketlersek yorumlayan yada kim ne kadar spor yapmis görevli kisiler daha cabuk bulabilir ...

Allah kabul etsin canim... sahurun olmamasi metayi biraz durdurmustur... ama bende hic ramazanda sahur yapmam...oyle iftarda ne yersem onla tutarim...afiyet olsun
Ben de çok yiyemem sahurda ama yine 1 yumurta 3 hurma 2 bardak su içmekti planım
Dayanamadim menuleri bende yorumladim
Bence herkes menüleri yorumlamalı canım

Bugünkü menüm

Sabah 10da :
1dilim ekmek
1dilim salam
1dilim kasar
1dilim beyaz penir
5tane zeytin
5dilim salatalık
2yumurta

Ara Yarın nar

Öğlen 3 de
Meyveli yoğurt bir kase

Ara kahve

Akşam 6da
Balık ve bol salata

2bucuk litre su
30dk yürüyüs
7dk kol hareketi
6dk karin sıkılaştırma
10dk kalça bacak sıkılaştırma

Kızlar bizim sinema planı yalan oldu. Aslında iyi oldu tartı öncesi spor yapabileceğim :) neyse menume geçiyorum

Sabah: bol.maydonozlu dereotlu omlet
5 yesil zeytin
1 dilim dil peyniri
Yarım kırmızı biber
1 bardak süt

Oglen:1 kepce brokoli çorbası
4 adet eksili köfte

Aksam: yarim kepce kirmizi mercimek çorbası
5 yk kasigi yumurtalı taze fasulye.

2.7 lt su. Leslie 5 mil yapacaktim ama bugun yeterince yoruldum. 3 mil yapacagim. Yarım lt daha su içerim. Toplamda 3.2 lt su eder.

Sporda menude super sıfır kacamak harika )

Canim , menu guzel.. mesala bende tarti oncesi spor beni tartida arti gosterir .. o yuzden persembe gunleri dinlendiririm kaslarimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…