Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten iyi menü de.....
Geç olmuş kahvaltı bence

Yok cnm bende hiç birşey yapmıyor
Aslında bende sürekli kabizdim
Çareyi ne yersem yiyim üstüne acı pul biber dökerek çözdüm:)
Benimde wc icin suanki iksirim 6 kaşık yogurt 6-7 parca ananas inanilmaz bagirsak çalıştırıyor tavsiye ederim kabizligi olanlara...

Hazır misin geliyor yorum...
Kaç gündür sende gördüğüm en iyi liste. Fakat birkaç küçük düzeltme yapacağım. Sosis yememişsin ama salam yemişsin. Nitrat içeriği yüksek su tutar haberin olsun.
Meyveli yoğurt olmaz Canım karbonhidrat değeri yüksek içinde ŞEKER var. Çok Canın meyveli yoğurt istiyorsa 100 gr elma doğra tarçın ekle yoğurtla ye.
Birde kahvaltı cidden abartılı olmuş 1 yumruya 1 porsiyon peynir olamadı. Liste öyleydi hatırlarsan.

Tmm salam da yok artık :)
Aslında öğlen balık salata yicektim akşam brokoli misafir geldiği için böyle oldu
Meyveli yoğurt kendim hazırlıyorum satın almıyorum artık
1kase yoğurdun içine dondurulmuş böğürtlen çilek fln katıyorum bilmiyorum onlarda kilo yaparmiki

wuhuuu bu nasıl güzel tarifff biara denemeliyim

ya senin bu tarifler bi harikaa

hoşgeldin cnm

allah kabul etsin afiyet olsun

maşallah bu nasıl spor böyle tebrikler

afiyet olsun

afiyet olsun. meyveli yoğurdu kendin mi hazırladın

afiyet olsun

Sabah 07:00
1 hş. yumurta. 1 hs yumurta beyazı
50 gr lor
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12:30
200 gr fırında uskumru
1 Demet roka
Hs brokoli

Ara 16:00
3 ceviz
40 gr dil peyniri
10 badem

Akşam 21:00 spordan sonra
200 gr süt
20 gr protein tozu
1 ceviz

1128 kalori 64gr yağ 40gr karbonhidrat
101 gr protein

2 Litre su

Spor
30 dk koşulu yürüyüş
30 dk dikey bisiklet

Miktar önemli günlük 1 meyve hakkın olsun. Nar yediysen hakkın dolar. Mutfak tartın var mi?
1 porsiyon meyve 100 gr.
Küçük 1 elma
3 mandalina
Yarım nar
12-14 tane böğürtlen
7-8 tane çilek

kızlar toplantı olmuş yoktum kusura bakmayın. hastalıkla savaşıyorum kaç gün oldu iyi gidiyordu bugün alerjimle birleşti bana rahat vermedi Allah'tan propolis ve sirke içiyorum her gün yoksa halim ne olurdu :)) bahsetmiştim yarına küçük bir operasyon geçircem kendimce hazırlık yaptım onun için. yarın sabah 8.30 da hastanede olmam gerekiyor tartıda yüzüm gülüyor benim için güzel bir eksi gelecek yarına sabah çok panikli olmazsam kilo bildirimi yapcam :)))

Tesekkur ederim canim

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…