Geçmiş olsun Canım. Hala moral bakanımız yok o yüzden bende yazmadan geçmeyeyim.abla sabah 8,30 da hastanede olmam gerekiyor tartılıp çıkarım evden inş panik yapıp unutmam inş yolda giderkende yine yazarım diye ümit ediyorum
Yarışmayı takip edecek biri lazımKızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Kaybetsek bıle gıden yıne yağ kalan eglencesı olur
***13.TAKIM 555.ETAP***
Bademellaa (56.9/
phılosophergirl (63.2/
Deli ve Cesur(52.1/. 6. Takıma transfer olmak istıyor
Zerra (66.4/
Bengi_(55.1/
umudum2 (65.8/
NEHIR34(72.3/
sevimlimmm (62.1/
Behmen (76/
Allonsy(83.7/
13. Takım ortalaması:%
Yarışmayı takip edecek biri lazım
Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Guzel keyifli bi yaris olur bence ..Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Yok kuzum listeyı ıkı kez yaptımabla ben geçen hafta artı gelmiştim benim kilo orada 57.1 olmalı profili güncellememişim
histereskopi olacak abla ufak bir operasyon tüp bebek öncesi yapalım dedi doktor. yine bir tüp bebek macerasına başlıyorum Allah ın izniyle. hep bu süreçlerde kilo alıyorum bu sefer nasıl olacak bakalım. burdayken kilo almam inş öyle olursa listeden çıkarım zaten. dışardan katılırım.
Rabbim guzel hayirli evlat nasip etsin insallah..abla ben geçen hafta artı gelmiştim benim kilo orada 57.1 olmalı profili güncellememişim
histereskopi olacak abla ufak bir operasyon tüp bebek öncesi yapalım dedi doktor. yine bir tüp bebek macerasına başlıyorum Allah ın izniyle. hep bu süreçlerde kilo alıyorum bu sefer nasıl olacak bakalım. burdayken kilo almam inş öyle olursa listeden çıkarım zaten. dışardan katılırım.
Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Altın çöreği bende duymadım. İçerik ve besin değerini paylaşır misin?
Geçmiş olsun Canım. Hala moral bakanımız yok o yüzden bende yazmadan geçmeyeyim.
Herşey yoluna girecek yasamak güzel sey...
Sen lıstede mıydınBen neden yokkum
Sen lıstede mıydın
Bılgılerı ver ekleyım
Gelıs tarıhYoktum 2hafta deneme süresi dedin dolmasını 2hafta
Hangi bilgiler lazimki
Yok kuzum listeyı ıkı kez yaptım
Bademım ınsallah mınnak bır fasulyen olur da geçelerı çis kaka gaz mama derdınden mutluluktan bır hal olursun
Rabbim guzel hayirli evlat nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?