Gelıs tarıh
Gelıs kılo
Geçen cuma kılo
Yarın kı kılo
Hedef kılo
Cankız yazsana bılgını senı beklıyom
Tamamdir abla :) cok sevindim iki takim icinde iyi olcak0 zamanKanguru_ ye kabul ettıgımızı söylüyorum
Ben buldumCnm nezaman geldiğini ariyorum
Eee hadi bakalim ruzgar gibi geleceğiz haberiniz olsunTamamdir abla :) cok sevindim iki takim icinde iyi olcak
Yarın bıldırım sonrası başlıyoz o zamanTamamdir abla :) cok sevindim iki takim icinde iyi olcak
Yarın bıldırım sonrası başlıyoz o zamanTamamdir abla :) cok sevindim iki takim icinde iyi olcak
Iyı gecelerkızlar ben çıkıyorum iyi geceler sizlere yatayım artık sabah erken kalkcam. yarın sabah herkes bol eksiler görür inş
cankizzzz (96.2/95.7/0.5/%0.52)22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo
aylahl(84.7/84.3/0.4/%0.42) 19.1.18 tarıhınde 85 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo
Nurdan1616(68.9/67.9/1/%1.45)17.1.18 tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef 60
Hmmm ben kaçırmış olabilirim.. aslında herkese Ntc indirtip basit bir programla başlayabiliriz.. haftalık bir plan yapılabilir.. kaçırılan programların yerine ek ne yapabiliriz gibi extra aktiviteler eklenebilir.. Cardio yapamayan ne kadar yürüyecek vs..Eskide bir kardiyo direnç listesi yapmıştık biraz uğraştıracağım seni ama onu bulabilir misin aralik ayındaydı sanki. O listeden yeni arkadaşları ekleyerek spor listesi tutarmışım Pazartesi’leri paylaşalım. Spor yapmayanları teşvik edelim.
3. Cuma lıstede oluyorsun canımCnm haftayami 2hafta olucak
3. Cuma lıstede oluyorsun canım
22 gelıs
26 1. Cuma
2.subat 2. Cuma yarın
Yok haftaya verdıgın sayılıyorAnladım cnm
Ama benim verdiğim kilo yarışta sayilmicakmi
Iyi gecelerKızlar lısteyı yaparım etıketlemeyı unutmayın
Buraya tasıyıncada sevımlımm kontrol eder
Sabah ola hayırlı tartılar ola
Iyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?