Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gerçekten merak ettiğim için sordum canım sert konuştun demedim öğrenmek için. peynir yapmayı hic denemedim ama tarif verirsen denemek isterim

Basit program istemem ben banane

Menüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su

Tüm yorumları okursanız sevinirim konu kapandı bence bu arada hoşbulduk
Ne olur arkadaşlıklar eski diye gruplaşma olmasın bir an duygusal davrandım sonrada özürdiledim
Okudum da cvp yazdım canım gruplasma falan yok bizde burda tanıdık birbirimizi 2 ay falan oluyor.sende aramıza hoşgeldin tekrardan umarım güzel paylaşımlar yaparız hepbirlkte hayırlı aksamlar

Bugün diyete geri dönüyorum akşam karın egzersizleri çalışıcam, biraz daha asılmayı hedefliyorum. Ağırlık filan lazım bana kesmiyor bu egzersizler
Masallah canım. Kilolarımız verdikçe azmin artmış birazda bize yolla.iyice saldım ben kendimi.güya tatilde bomba gibi olacaktım. Bomba patladı gitti.

Aramiza hoşgeldin canım

Kizlar bu sabah ultrasona girdim rahmimde 25 mm lik miyom varmis karnimin agrimasinin sebebi bulundu Rabbim beterinden korusun basa gelen cekilir deyip boyun egmekten baska carem yok degil mi?
Simdi de kadin dogumdan randevu almam lazim
Rabbim şifa versin canim

Kızlar güzel kararlar alınmış masallah...ben arabulucu olabilirim eğer tamamlanmadiysa. Görev dağılımları da çok güzel olmuş hadi kolay gelsin herkese.

İnanın tatile çıkıcam rahatlicam dedim iki çocuğun peşinde koşturmaktan tel.ı elime geceleri alıyorum. Kendi ev düzenimiz ne güzelmiş.olmuyor böyle

Kızlar güzel kararlar alınmış hepsini okudum. Çok istikrarlı giremiyorum bazen saatlerce telefonumu alamiyorum elime küçük bebisimden dolayı ama elimden geldiğince okuyup yazmaya çalışıyorum. Bu hafta yemek olayı bende kaçtı çok hevesle başlamıştım. ama ben de hemen toparlanicam yarından itibaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…