Yok haftaya verdıgın sayılıyor
Olsun kız Verde sayılmasın
Kızlar lısteyı yaparım etıketlemeyı unutmayın
Buraya tasıyıncada sevımlımm kontrol eder
Sabah ola hayırlı tartılar ola
Iyı geceler
Ben gerçekten merak ettiğim için sordum canım sert konuştun demedim öğrenmek için. peynir yapmayı hic denemedim ama tarif verirsen denemek isterimLor diyet icin iyi bir seçenek. Çünkü diğer peynirlere göre kalorisi dusuk yağ oranı dusuk ama protein oranı yüksek. Loru aldığın yere bağlı kalitesiz olup olmadığı. Peynirin porsiyonlarından bahsetmek gerekirse
Kasar peyniri tulum peyniri 20 gr
Beyaz peynir dil peyniri suzme peynir 30 gr
Lor 50 gr
Diyette iken hangisini tercih edersin.
Ayrıca evde lor yapmak o kadar kolay ki?
Herşey sağlıksız nasıl besleneceğiz diye düşünen arkadaşlarım evde yapabileceğiniz seyleri;
Peynir (lor)
Çökelek
Labne
Yogurt
Kefir
Ekmek
Acuka
Zeytin
Zeytin ezmesi
Turşu
Mayonez
Ketçap
Su an aklıma gelenler bunlar. Kendimden biliyorum bizim eve paketli gıda girmez. Paketli gıda varsa da mutlaka icerigini kontrol etmisimdir. Yukarıdakilerim kendimde yapıyorum.
Genel bir cevap olsun. Yorumlarım sert gelebilir ama ben sizde degil sizin yediginiz veya yaptığınıza yorum yapıyorum. Söyle desem sert olurdu “sende hiç bir seyi doğru yapmıyorsun”
Ben size degil mesela pirince yorum yapıyorum. Pirinci kötülüyorum sizi degil. Lütfen bu ayrıma dikkat edin. Bazen ansiklopedi gibi yazıyorum Canım cicim olmadan. Ama istiyorum Ki doğruyu bulalım. Veya bulunmuş doğruyu aktarayım.
Kim yazmıştı unuttum (işe gidiyorum yoldayım 1,5 saat sürüyor) sanırım @herderdedeva
Çok haklısın bu bilgileri önerileri insanlar parayla veriyorlar.
Geçtiğim yanlış yoldan sizde geçmeyin diyorum sadece...
Basit program istemem ben bananeHmmm ben kaçırmış olabilirim.. aslında herkese Ntc indirtip basit bir programla başlayabiliriz.. haftalık bir plan yapılabilir.. kaçırılan programların yerine ek ne yapabiliriz gibi extra aktiviteler eklenebilir.. Cardio yapamayan ne kadar yürüyecek vs..
Hah! Gorcez cnmEee hadi bakalim ruzgar gibi geleceğiz haberiniz olsun
Yarın bıldırım sonrası başlıyoz o zaman
tamaaaammmmYarın bıldırım sonrası başlıyoz o zaman
İyiyim Elhamdülillah misafirim vardı şimdi teli elime aldım bir baktım 450 mesaj
Menüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
Okudum da cvp yazdım canım gruplasma falan yok bizde burda tanıdık birbirimizi 2 ay falan oluyor.sende aramıza hoşgeldin tekrardan umarım güzel paylaşımlar yaparız hepbirlkte hayırlı aksamlarTüm yorumları okursanız sevinirim konu kapandı bence bu arada hoşbulduk
Ne olur arkadaşlıklar eski diye gruplaşma olmasın bir an duygusal davrandım sonrada özürdiledim
Masallah canım. Kilolarımız verdikçe azmin artmış birazda bize yolla.iyice saldım ben kendimi.güya tatilde bomba gibi olacaktım. Bomba patladı gitti.Bugün diyete geri dönüyorum akşam karın egzersizleri çalışıcam, biraz daha asılmayı hedefliyorum. Ağırlık filan lazım banakesmiyor bu egzersizler
Aramiza hoşgeldin canımMerhaba herkese ,
transfer olarak bu takımda diyet serüvenime devam edecem inşallah...kaptanıma teşekkür ederim beni aranıza aldığı için...
kısaca kendimi tanıtayım 37 yaşındayım , 5 yaşında ay yüzlü bir kızım var ... çalışmıyorum kızımın doğumuyla iş hayatını bıraktım.. zamanla birbirimizi daha iyi tanırız inşallah
Rabbim şifa versin canimKizlar bu sabah ultrasona girdim rahmimde 25 mm lik miyom varmis karnimin agrimasinin sebebi bulunduRabbim beterinden korusun basa gelen cekilir deyip boyun egmekten baska carem yok degil mi?
Simdi de kadin dogumdan randevu almam lazim
Sağol canım benimAfiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?