25 gr 1 dilim ekmek yerine geçer yanı Canım sen fazla yemişsin. Ama içinde şeker falan yok yenebilir porsiyon kontrolü önemli..bence olur
hemen yazıyorum paketi atmamıştım
içindekiler
özel amaçlı buğday unu,ekşi hamur mayası, su, %21 kuş üzümü, %18.8 fındık içi, gluten, fındık yağı, peyniraltı suyu tozu, keçi boynuzu, ruşeym, tuz, ekmek mayası, üzüm sirkesi, zerdeçal, bitkisel emülgatör (yağ asidinin mono ve digliseritlerinin mono ve diasetil tartarik asit esterleri) gıda enzimi ( fulgal alfa amilaz, hemiselülaz) , antioksidan (askorbik asit), çörekotu, koruyucu (kalsiyum propiyonat)
enerji ve besin değeri 50 gr da
kh 22,71
yağ 6,03
protein 4,82
enerji 164,5
ayy çok teşekkür ederim
Hemen bir görev almalısın bu seni oyuna sokar.Kızlar güzel kararlar alınmış hepsini okudum. Çok istikrarlı giremiyorum bazen saatlerce telefonumu alamiyorum elime küçük bebisimden dolayı ama elimden geldiğince okuyup yazmaya çalışıyorum. Bu hafta yemek olayı bende kaçtı çok hevesle başlamıştım. ama ben de hemen toparlanicam yarından itibaren.
Hmmm ben kaçırmış olabilirim.. aslında herkese Ntc indirtip basit bir programla başlayabiliriz.. haftalık bir plan yapılabilir.. kaçırılan programların yerine ek ne yapabiliriz gibi extra aktiviteler eklenebilir.. Cardio yapamayan ne kadar yürüyecek vs..
Hemen lor hatta kolay peynir tarifi geliyorBen gerçekten merak ettiğim için sordum canım sert konuştun demedim öğrenmek için. peynir yapmayı hic denemedim ama tarif verirsen denemek isterim
Yaz gelsin acayip dondurma tariflerim varKızlar birtane dondurma tarifi buldum
1tane muzu dilimleyip buzlukta hafif donduruyoruz sonra robota koyup içine birkaç kaşık süt ve 2tane hurma ekleyip robottan geçiriyoruz
Eki Görüntüle 2080049
Son hali budur. :)
Günlük 30-60 dk arası mutlaka spor yapmayanlar yürümeli. Bu iş başka turlu olmaz arkadaşlar. Sonuç istiyorsanız biraz özveri göstereceksiniz. Vaktim yok diyenleri sopayla kovalarım.Hmmm ben kaçırmış olabilirim.. aslında herkese Ntc indirtip basit bir programla başlayabiliriz.. haftalık bir plan yapılabilir.. kaçırılan programların yerine ek ne yapabiliriz gibi extra aktiviteler eklenebilir.. Cardio yapamayan ne kadar yürüyecek vs..
Canim , menu guzel.. mesala bende tarti oncesi spor beni tartida arti gosterir .. o yuzden persembe gunleri dinlendiririm kaslarimi....
kızlar toplantı olmuş yoktum kusura bakmayın. hastalıkla savaşıyorum kaç gün oldu iyi gidiyordu bugün alerjimle birleşti bana rahat vermedi Allah'tan propolis ve sirke içiyorum her gün yoksa halim ne olurdu :)) bahsetmiştim yarına küçük bir operasyon geçircem kendimce hazırlık yaptım onun için. yarın sabah 8.30 da hastanede olmam gerekiyor tartıda yüzüm gülüyor benim için güzel bir eksi gelecek yarına sabah çok panikli olmazsam kilo bildirimi yapcam :)))
Lütfen bir sonraki menününe saatleri yazarmısinMenüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
25 gr 1 dilim ekmek yerine geçer yanı Canım sen fazla yemişsin. Ama içinde şeker falan yok yenebilir porsiyon kontrolü önemli..
Vallaha bizim sinema ertesi güne atıldı o gün yapamam diye dün yaptım tatlım. Kayıp gün olsun istemedim.
Geçmiş olsun tatlım. İnşallah birgün burda güzel haberlerini de verirsin. Allah yardımcın olsun tatlım.
@berilceee Kaptanım,
Geçen hafta:83,7
Bu hafta:83
Fark:-700 gr.
%: 0,83 hesapladım ama yanlış olabilir.
(Bu hafta regl haftam olduğu için az kilo verebildim. Sporumu ve suyumu eksik etmedim. Kusuruma bakmayın kızlar)
Birde spor olursa menu on numara 5 yildiz canim))
Menüm
Beyaz çay
Kahvalti
2 yumurtadan pofuduk omlet
1 salatalik
1 kiraz domates
1 kk süzme beyaz peynir.
Ara
1 fincan şekersiz dibek kahvesi
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kozlenmis köy biberi
Yoğurtlu brokoli salatası
Genel
2.5 litre su (Yatana kadar 4 litreye tamamlayacağım)
Gece
Yeşil çay
Spor
Metobolizmanı Hızlandır (18.50 dakika~ 80 Kalori)
Isınma
* 5 eller üzerinde yürüme
* 10 dinamik Quadriceps Esnetme
* 10 Bacağı yana açarak adım
* 5 kol kaldırarak squat
* 20 ileri ve geri hızlı adım
Vücut Dayanıklılığı
* 20 Yüksek plank ve omuza dokunma
* 10 Şınav
* 20 kayak zıplayışı
* 20 Split Ziplayışı
* 8 kalçayla beşik hareketi
* 20 plank ve değişimli bacak kaldırma
* 10 ileri düzey şınav
* 20 Squat Ziplayışı
* 20 yan sıçrama
* 8 dinamik Göğüs Esnetme
* 20 Kolları uzatarak yüksek plank
* 10 T şınav
* 20 Dizleri göğüse çekerek zıplayan
* 20 duruş değiştirme hareketi
* 20 plank pozisyonunda kollarla yürüme
* 5 eller üzerinde yürüme ve şınav
* 20 Dağcı Tırmanışı
* 10 Burpee
Soğuma
* 20 yana doğru kalça açma
* 60 sn Dizi bükerek Quatericeps Esnetme
* 60 sn oturarak derin nefes alma
Incelme Ölçütü(9.49 dakika~40 kalori)
Değerlendirme
* 90 Yerinde koşu
* 75 Vücut ağırlığını kullanarak squat
* 60 İçe ve Dışa Hızlı Adım
* 45 Şınav
* 30 yan sıçrama
Karın Yakıcı 2.0 (15 dakika~45 Kalori)
Isınma
* 60 sn Kalça Kaldırma
* 60 sn Kuş- Köpek Hareketi
Karın Güçlendirme
* 120 sn Kolları Uzatarak Yüksek plank
* 120 sn Diz Çökerek Sağlık Topu Kaldırma
* 60 sn Tekne pozisyonu ve alçak tekne pozisyonu
* 180 sn Kalçayi Kaldırarak Marş Hareketi
* 120 sn Ayı Yürüyüşü
* 30 sn Güç Toplama
kızlar toplantı olmuş yoktum kusura bakmayın. hastalıkla savaşıyorum kaç gün oldu iyi gidiyordu bugün alerjimle birleşti bana rahat vermedi Allah'tan propolis ve sirke içiyorum her gün yoksa halim ne olurdu :)) bahsetmiştim yarına küçük bir operasyon geçircem kendimce hazırlık yaptım onun için. yarın sabah 8.30 da hastanede olmam gerekiyor tartıda yüzüm gülüyor benim için güzel bir eksi gelecek yarına sabah çok panikli olmazsam kilo bildirimi yapcam :)))
Arkadaşlar beni etiketleyerek
Bel
Basen
Göbek
Göğüs
Ölcülerinizi yazarsanız sevinirim
Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Kaybetsek bıle gıden yıne yağ kalan eglencesı olur
cankizzzz (96.2/95.7/0.5/%0.52)22.1.18 tarıhınde 97 kılo takıma gelen yenı üye hedef kılo
aylahl(84.7/84.3/0.4/%0.42) 19.1.18 tarıhınde 85 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo
Nurdan1616(68.9/67.9/1/%1.45)17.1.18 tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef 60
Günaydın kızlar bol eksili hayirli cumalar herkese
Kahvalti mecburen gec oldu canim sabah ac karna dr gittim 1 litre su icmistim ultrasona giricem diye oda baya sisirdi aclik hissetmedim eve gelince kahvalti yaptimGerçekten iyi menü de.....
Geç olmuş kahvaltı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?