Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

25 gr 1 dilim ekmek yerine geçer yanı Canım sen fazla yemişsin. Ama içinde şeker falan yok yenebilir porsiyon kontrolü önemli..

Hemen bir görev almalısın bu seni oyuna sokar.

Sende vardın o zaman listeyi bulurum ben.

Hayırlı sabahlar kızlar
Güzel bir tartı cuması olsun bol eksiler görelim inşallah
Ben dün toplantı sonrası yazılanları okudum cvp yazamadan çıktım misafirlerim yatıya kaldı çocuklarım durmadı uyumadı derken şimdi gelebildim ancak
Şimdi dönüp geçmişi okuyorum

Ben gerçekten merak ettiğim için sordum canım sert konuştun demedim öğrenmek için. peynir yapmayı hic denemedim ama tarif verirsen denemek isterim
Hemen lor hatta kolay peynir tarifi geliyor

Çiğ süt veya günlük süt kaynatılır ( tavsiyem çiğ sütten yapma)
Kaynayan 2,5 Litre sütun içine 2 cay kaşığı tuz, 1 kepçe elma sirkesi eklenir. Süt kesilip suyu ayrışır. Peynir yapmak istiyorsanız hemen bir tülbente döküp asın. Peynir altı suyunu dökmüyoruz.
3-4 saat askıda kalsın sonra askında indirip üzerine büyük ağır bir tencere koyun. Ağırlık yapsın üzerinde. Böyle 7-8 saat beklesin geceden sabaha. Sabah peyniri dilimleyip bir kaba koyun üzerine tuz ekleyip dün suzdugunuz peynir altı suyu ile buzdolabında saklayin.
Artan peynir alti suyunu çorbalara, ekmek, poğaçacı yaparken kullanabilir hatta protein olsun diye içilebilir. Çok faydalı..

Lor olsun istiyorsanız kesilen sütü ince süzgece döküp suzmesini bekleyin 1-2 saat sonra içine isterseniz tuz ekleyip lor gibi sekil almasını sağlayın yanı topaklari ayırın. İçine çörekotu serperek buzdolabında saklayın. Lorun bekleme süresi 5-6 gün çabuk bozulur.

Kardiyolar
Yürüyüş
Bisiklet
Lesli
Dans
İp atlama
Zumba
Step

Direnç
Pilates
Yoga
Fitness
Squat
Jillian Micheal
Kültür fizik :)
Yanı kalp hızımızı 100 üzerine çıkarmayan egzersizler..

keryneia

Günlük 30-60 dk arası mutlaka spor yapmayanlar yürümeli. Bu iş başka turlu olmaz arkadaşlar. Sonuç istiyorsanız biraz özveri göstereceksiniz. Vaktim yok diyenleri sopayla kovalarım.

Canim , menu guzel.. mesala bende tarti oncesi spor beni tartida arti gosterir .. o yuzden persembe gunleri dinlendiririm kaslarimi....

Vallaha bizim sinema ertesi güne atıldı o gün yapamam diye dün yaptım tatlım. Kayıp gün olsun istemedim.

Geçmiş olsun tatlım. İnşallah birgün burda güzel haberlerini de verirsin. Allah yardımcın olsun tatlım.

berilceee Kaptanım,

Geçen hafta:83,7
Bu hafta:83
Fark:-700 gr.
%: 0,83 hesapladım ama yanlış olabilir.

(Bu hafta regl haftam olduğu için az kilo verebildim. Sporumu ve suyumu eksik etmedim. Kusuruma bakmayın kızlar)

Son düzenleme:
Menüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
Lütfen bir sonraki menününe saatleri yazarmısin
Sabah 1 yumurta eklemelisin yoksa protein az oluyor. Onun haricinde problem yok porsiyon kontrolü yapmışsın..

25 gr 1 dilim ekmek yerine geçer yanı Canım sen fazla yemişsin. Ama içinde şeker falan yok yenebilir porsiyon kontrolü önemli..

Tmm canım aklımda artık

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Birde spor olursa menu on numara 5 yildiz canim ))

Yürüyüşten başka birşey olmadı dün malesef :)

Süpeeersiiiiiin :)

Geçmiş olsun canımm herşey iyi olacak inşallah :)

Arkadaşlar beni etiketleyerek
Bel
Basen
Göbek
Göğüs
Ölcülerinizi yazarsanız sevinirim

Benim evde mezure yok, bulamadım da bir yerde. Yarın annemlere gideceğim gittiğimde ölçüp hemen paylaşacağım.

Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Kaybetsek bıle gıden yıne yağ kalan eglencesı olur

Rekabet iyi olur diye düşünüyorum

Geliş : 25.01.2018
Geliş Kilo: 106,3
Bugün: 105,3
Hedef: 75
berilceee

Günaydın kızlar bol eksili hayirli cumalar herkese

Günaydın canımmm amiiin :)

Hemen kilo bildirimi yapıyorum

Geçen cuma 56.9
Bu sabah 56.4
-500 g gitti

berilceee

Süpersin yaaaa tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…