Gecmis olsun canim insallah operasyonun basarili olurBugün anestezi olacağı için uzun süre aç kalcam gitsin kilolar
İnşallah akşama acısı çıkmaz
Ok gruplara ayırırızBasit program istemem ben banane
Ok beni etiketlesin arkadaşlar, yeni başlayanlara yol gösteririmkeryneia bak buydu liste.
Kardiyo ve direnç diye ikiye ayır.
Kardiyolara surelerini dirence surelerini yazarsın pazartesi günleri tabloyu paylaşırsın kimler spor yapmış görürüz.
Spor yapamayan evli çiftler eşlerinden yardım alabilirGünlük 30-60 dk arası mutlaka spor yapmayanlar yürümeli. Bu iş başka turlu olmaz arkadaşlar. Sonuç istiyorsanız biraz özveri göstereceksiniz. Vaktim yok diyenleri sopayla kovalarım.
Normalde 2 litre iciyorum canim bugun ekstrem ( ultrason ) durumdan dolayi oyle oldu.Afiyet olsun güzel menün Ne kadar çok su içmişsin 1,5 saatte wcden geri gelemiyorum ben çok içince üstüste
Salam harici ben çok beğendim canım afiyet olsun sporunda güzel Suyun da güzel
Her şey çok güzel afiyet olsun canım
Hımmmm tartı öncesi akşam yemeği yok
Çok güzel canım sevindim senin adına
Zen ıkı gündür rahatsızdı
Bugün ses etmedı hıc
Mesajda yazdım ama
Gelıs tarıhı
Gelıs kılo
Geçen cuma kılo
Yarınkı kılo
Hed f kılo yaz benı etıketle canım
Listeyı kontrol edersen cok ıyı olur canım
Onlıne olma durumunu anlamadım ben
Bır ara link paylasmıstım kk da yazmıştık bır ara sayfalarca
Bırazdan bakıyım bulursam atıyım tekrar
Bitmıs hale getırelım paylasırım
Liste dolsun yarın ekleyım hemen
Ne görev askıyla yanarmış benım kuzularım
Sıte saatı bır saat ilerde tr saatınden
Bencede bunca yagın altından çıkmaz baklava
Olsa olsa pudıng olur benımkı
Ben sahurda başlarım yarın neler yeyım dıye
Bu yorumlayanada kolaylık olur
Erıketkeyelım
O bende hep oluyor ama bızım netten sorunlu dıye düşünüyordum
Geçmiş olsun canım
Lütfen bıldırım yap
Olmadı benım telı al oraya bıldır
Teşekkür ederım canım
Ben utanır oldum hasta hastayım demekten artık
Bıldırım nasıl olacak
Cok gıcık bır menüde ondan bıssürüde spor var
Cok iyi olur rekabet iyidir.Kızlar 6. Takım kaptanı @Rzgrece nın teklıfıne ne dıyorsunuz
Bu hafta yarısalımmı
Kaybetsek bıle gıden yıne yağ kalan eglencesı olur
Ahahaha cuma gunu bildirim sonrasi belli olur zaten balimYarışmayı takip edecek biri lazım
Yok kuzum listeyı ıkı kez yaptım
Bademım ınsallah mınnak bır fasulyen olur da geçelerı çis kaka gaz mama derdınden mutluluktan bır hal olursun
Ayyy heyecanlandim0 zaman @Rzgrece ye kabul ettıgımızı söylüyorum
hahaha ne demişler fala inanma falsız kalma :) Sırf bunun için kendi rekorumu kırarım :)Kızlaar Bu hafta en çok kilo veren kişiye bende hediye olarak fal bakayım
Ne dersiniz?
Gayet sağlıklı ve güzel görünüyorKızlar birtane dondurma tarifi buldum
1tane muzu dilimleyip buzlukta hafif donduruyoruz sonra robota koyup içine birkaç kaşık süt ve 2tane hurma ekleyip robottan geçiriyoruz
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
Evde değilsen Yeme düzeni de pek olmuyor maalesef...Ya da ben başaramıyorumMasallah canım. Kilolarımız verdikçe azmin artmış birazda bize yolla.iyice saldım ben kendimi.güya tatilde bomba gibi olacaktım. Bomba patladı gitti.
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar kızlar
Güzel bir tartı cuması olsun bol eksiler görelim inşallah
Ben dün toplantı sonrası yazılanları okudum cvp yazamadan çıktım misafirlerim yatıya kaldı çocuklarım durmadı uyumadı derken şimdi gelebildim ancak
Şimdi dönüp geçmişi okuyorum
Hayırlı cumalarGünaydın kızlar bol eksili hayirli cumalar herkese
Hemen lor hatta kolay peynir tarifi geliyor
Çiğ süt veya günlük süt kaynatılır ( tavsiyem çiğ sütten yapma)
Kaynayan 2,5 Litre sütun içine 2 cay kaşığı tuz, 1 kepçe elma sirkesi eklenir. Süt kesilip suyu ayrışır. Peynir yapmak istiyorsanız hemen bir tülbente döküp asın. Peynir altı suyunu dökmüyoruz.
3-4 saat askıda kalsın sonra askında indirip üzerine büyük ağır bir tencere koyun. Ağırlık yapsın üzerinde. Böyle 7-8 saat beklesin geceden sabaha. Sabah peyniri dilimleyip bir kaba koyun üzerine tuz ekleyip dün suzdugunuz peynir altı suyu ile buzdolabında saklayin.
Artan peynir alti suyunu çorbalara, ekmek, poğaçacı yaparken kullanabilir hatta protein olsun diye içilebilir. Çok faydalı..
Lor olsun istiyorsanız kesilen sütü ince süzgece döküp suzmesini bekleyin 1-2 saat sonra içine isterseniz tuz ekleyip lor gibi sekil almasını sağlayın yanı topaklari ayırın. İçine çörekotu serperek buzdolabında saklayın. Lorun bekleme süresi 5-6 gün çabuk bozulur.[/QUOTE
Bir kepçe derken çorba kepçesi mi Bengicim
çorba kepçesi doğru canımGayet sağlıklı ve güzel görünüyor
Afiyet olsun canım güzel menü
Evde değilsen Yeme düzeni de pek olmuyor maalesef...Ya da ben başaramıyorum
Hayırlı sabahlar canım
Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?