Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün anestezi olacağı için uzun süre aç kalcam gitsin kilolar

İnşallah akşama acısı çıkmaz
Gecmis olsun canim insallah operasyonun basarili olur
Anestesiden hemen sonra normal yemek vermiyorlar balim en az 3 saat gecince veriyorlar oda tadimlik.
Yarin sabah saglam kahvalti yaparsin balim

Günlük 30-60 dk arası mutlaka spor yapmayanlar yürümeli. Bu iş başka turlu olmaz arkadaşlar. Sonuç istiyorsanız biraz özveri göstereceksiniz. Vaktim yok diyenleri sopayla kovalarım.
Spor yapamayan evli çiftler eşlerinden yardım alabilir haha

Normalde 2 litre iciyorum canim bugun ekstrem ( ultrason ) durumdan dolayi oyle oldu.

Zen71 gecmis olsun canim insallah daha iyisindir.

Yok kuzum listeyı ıkı kez yaptım

Bademım ınsallah mınnak bır fasulyen olur da geçelerı çis kaka gaz mama derdınden mutluluktan bır hal olursun
kizi simdiden korkutma balim o yorgunluk olmasin.
Bademellaa canim saka bi yana rabbim tez vakitte bebis nasip etsin sanada cok guzel duygular yorgunlugu bilem guzel valla

Kızlar birtane dondurma tarifi buldum
1tane muzu dilimleyip buzlukta hafif donduruyoruz sonra robota koyup içine birkaç kaşık süt ve 2tane hurma ekleyip robottan geçiriyoruz
Gayet sağlıklı ve güzel görünüyor
Menüm
Sabah
7 zeytin 1 incir
Çeyrek simit
İkindi
Bir kase yoğurtlu kabak salata sı
İki parmak byüklüğünde ç böreği
Akşam
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
3 litre su
Afiyet olsun canım güzel menü
Masallah canım. Kilolarımız verdikçe azmin artmış birazda bize yolla.iyice saldım ben kendimi.güya tatilde bomba gibi olacaktım. Bomba patladı gitti.
Evde değilsen Yeme düzeni de pek olmuyor maalesef...Ya da ben başaramıyorum
Hayırlı sabahlar canım

Günaydın kızlar bol eksili hayirli cumalar herkese
Hayırlı cumalar

Kızlar ben makale paylaşımından sorumluyum ancak bugün kilo bildirim günü arada kaynamasın diye henüz paylaşım yapmadım. Bugün listemiz açıklandıktan sonra paylaşım yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…