Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftalık herkesin 1 gün izin hakkı olsun. Çünkü hergun spor olmaz. Yürüyüş haricinde spor yapanların 2 gün izin hakkı olabilir.

Bir onceki yazimda bende iki gun guc toplama gunu olarak kullanilmasi gerektigini belirtmistim arti temizlik gunude spor sayilacak

Spor bildirimi

sevimlimmm ;
  • 1. 1 mil leslie - 15 dak.
  • 2. Dayaniklilik hizli ilerleme (cardio) - 20 dak. - 80kcal
  • 3. Twister - 10 dak.
Nurdan1616 ;
  • 1. 30 gun fit programi (cardio) - 34dak. - 354kcal
NEHIR34
  • 1. 3 mil leslie - 45 dak. - 250kcal
Allonsy
  • Guc toplama gunu (1.)
zerra
  • 1. Tempolu yuruyus - 40 dak. - 200kcal
ada81
  • 1. Bisiklet cevirme - 60 dak.

Bugünkü menüm

Sabah 9da:
1dilim kepek ekmeği
1tane yumurta
8tane zeytin
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peyniri
2tane mini domates

Ara kahve

Öğlen 1de:
Tavuk ve bol salata

Ara yarim nar

Akşam 5de : sadece tavuk

Ara kahve

3litre su
1saat yürüyüs
10dk kalça bacak sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
10dk kol sıkılaştırma

Canim benide taglermisin bundan sonra

Hosgeldin canim
Aboov Konya lilar basti burayi isin şakasi
Konya yi severim bu arada Hz.Mevlana nin sehri
tşk canım bende konyaya gelin geldim bazlamalar bamya çorbaları aldık kiloları

Hoşgeldin cnm bir hemserim daha gelmiş:)
hoşbuldum çok sağol canım :))

tşk hoşbuldum canım evet yok ama durduramıyorum böyle giderse olucak hem durdurma mahiyetli hemde eski kiloya dönme için geldim oda tel bozuldu bende o ara yedim içtim

tşk ederim hoşbuldum :)

Bengi__ 02.02.2018 tarihli menum,

Sabah:06:30
1 haslanmis yumurta
1 kucuk sut
1 kk suzme peynir
5 yesil zeytin
2 ceviz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi (ev yapımı)

Öğlen : 12:30
Adana kebap ( canınızi çektirmek istemezdim)
Biber kozu ve ayran

Aksam 19: 15
5 yk kyrufasulye
2 yk yoğurt
3 dilim turp

Su için yanlış hatırlamıyorsam philosophergirl etiketleyecektik. 2.8lt su içtim. Sporumu bildirdim.

icindekiler bölümü lütfen..
Onuda cekip koyarim canim ...
Ben 76lardan 66lara düşmüştüm gecen sene o zamanda her sabah 1 adet yerdim canim.. bi ara karatay gibi yaptim kahvaltima ceviz ekledim ama ceviz bende kabizlik yapiyor..onu biraktim tam bugdayli ekmek denedim 1 dilim midemi yakti.. bana en iyi bu geliyor canim.. midem cok hassas gastrit var bundan dolayı herseyi yiyemiyorum.. mesala siyah zeytin midemi yakiyor ama yesil zeytin bisey yapmıyor.. deneye deneye neyin yarayıp neyin yaramadigini buluyorum...

Canim mesala bir tablomuz olsa spor icin haftalik...bir hafta boyunca kim hangi gun ne kadar yapmis cuma gunude buna bakariz kim bi haftayi spor icin nasil gecirmis görebiliriz.. yada haftalik spor yarisi yapariz o hafta kim fazla spor yapmis secebiliriz... saatlik hesabi yapabiliriz yada yapilan sporlara puan verebiliriz...boylece haftanin spor birincisi ikincisi üçüncüsü ortaya cikar aramizda spor yarisi olur nedersiniz ?

Bende unv konyada okudum.. bir dugunlerine katilmistim bamba çorbası vardi cok dikkatimi cekmisti...

Afiyet olsun güzel canım
Sarılarla olmaz bu iş
Sarısıyla beraber yenince çok datluuu yaaa

Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Bende unv konyada okudum.. bir dugunlerine katilmistim bamba çorbası vardi cok dikkatimi cekmisti...
Bamya çorbalarını çok sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…