Olabilir telefonuma Excel indireyimCanim mesala bir tablomuz olsa spor icin haftalik...bir hafta boyunca kim hangi gun ne kadar yapmis cuma gunude buna bakariz kim bi haftayi spor icin nasil gecirmis görebiliriz.. yada haftalik spor yarisi yapariz o hafta kim fazla spor yapmis secebiliriz... saatlik hesabi yapabiliriz yada yapilan sporlara puan verebiliriz...boylece haftanin spor birincisi ikincisi üçüncüsü ortaya cikar aramizda spor yarisi olur nedersiniz ?
2 şubat menu
Sabah saat 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Yesillik dereotu /marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 13.30
12 findik
Yarim avuc kuru üzüm
Aksam 16.30
1 tabak ķiymali sebzeli yemek
1 tabak bolll salata
2 lt su icildi.Bengi__
60 dakika bisiklet cevirmekeryneia
Buraya yazdigim ilk menüm yorumlarinizi bekliyoreeee)
Haftalık herkesin 1 gün izin hakkı olsun. Çünkü hergun spor olmaz. Yürüyüş haricinde spor yapanların 2 gün izin hakkı olabilir.
Iyi aksamlar arkadaslar. Iki uc gundur giremiyordum cok siddetli basim donuyor ve bulanti kusmam vardi. Telefona bakamiyordum bas donmemin siddetinden.
Bu gun tum gun serum verildi simdi daha iyiyim. Bu gece de dinleneyim umarim yarin birlikte olabiliriz. Hepinizi cok seviyorum.
Tesekkur ederim canimiyi akşamlar adacım. 13. takıma geçmişsin yeni gördüm. hayırlı olsun canım. bu arada güzel menü afiyet olsun
Geçmiş olsun canım vertigo berbat birşeyIyi aksamlar arkadaslar. Iki uc gundur giremiyordum cok siddetli basim donuyor ve bulanti kusmam vardi. Telefona bakamiyordum bas donmemin siddetinden.
Bu gun tum gun serum verildi simdi daha iyiyim. Bu gece de dinleneyim umarim yarin birlikte olabiliriz. Hepinizi cok seviyorum.
İyi geceler canımİyi geceler
Geçmiş olsun canımKızlar harikasınız tek tek yazamayacağım benim tontiş maalesef yine hasta :/
Madem öyle ikimiz yapalım hahakeryneia COk geçmiş olsun tatlim. Bu arada bu deneme haftası olsun isterseniz. Mesela görevi yogun olup yetisemeyen arkadaşlar görev takası yapabilir. Ya da elimizden geldiğince yardimci oluruz birbirimize :)
Canım çok geçmiş olsun gribal mi? Çocuklar hiç hastalanmasa keşkeKızlar harikasınız tek tek yazamayacağım benim tontiş maalesef yine hasta :/
apstore den indirdim canım 30 gün fit adı zorluk dereceleri var zor olanı yapıyorumNurdan1616 30 dak o kadar kalori verdiriyorsa bende deneyecegim canim programin ismi tam olarak ne?
ben emziren anneyimarkadaşlar kimler emziren anne listeme not alacağım menülerde ona göre davranacağım
tarih yazmadım ama yarın dikkat ederimMENÜ PAYLAŞIMI YAPILIRKEN DİKKAT EDİLECEKLER
1-menülerin başında tarih yazacak
2-öğünlerin saatleri belirtilecek
3-sohbet şeklinde değil de alt alta yazılacak
4-miktarlar mutlaka yazılacak
yardımlarınız için teşekkürler..
kefir ve yoğurt eskiden çok yapardım tekrar dönüş yapsam benim için de ii olacak.bol bol yeşillik tüketiyorsun değil mi. kefir mayası bulup kefir yap.. maşallah..
geçmiş olsun canimIyi aksamlar arkadaslar. Iki uc gundur giremiyordum cok siddetli basim donuyor ve bulanti kusmam vardi. Telefona bakamiyordum bas donmemin siddetinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?