Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bengi__ canım yeşilliği alıyorum salata yapıyorum daha çok aslında kahvaltıda yesem biraz da iyi olacak birde kefiri hazır alsam sence nasıl olur ve ara öğün olarak mı tüketeyim
Canim kefir bende kilo yapmisti mide ve bagirsak rahatsizligim vardi..rahatsizligima iyi geldi ama gobek bolgem cook yaglanmisti....diyetisyenlerde öneriyor kefiri ama benim bunyemde kilo yapti...

Masallah sana canım. Yulaf kepegi normal un gibi ya unla yapman gereken şeylerde bunu kullanabilirsin.mesela köfteye falan katıyorum ben.yada krep falan.yulaf ezmesi de cips gibi biliyorsun yoğurda süte direk katip yiyebilirsin.arasında kalori olarak pek bi fark olacağını sanmıyorum sonuçta ikisi de yulaf.

Beğenmene sevindim tatlım. Yazıda da belirtildiği gibi kimse spor yaptığı için pişman olmamıştır. İnşallah eşinle ayarladıktan sonra spora başlayabilirsin tatlım :)
İnşallah canım yaa birazdan hazırlanıp çıkacağız hem alışveriş hem de görüşme yapacağım bakalım çocukları hazırlayıp çıkabilirsem

Merhaba herkese mutlu hafta sonlari

Hafta sonu kosusturmasindayim carsi avm dolasip gelirim

Merhaba canımm kolay gelsin iyi gezmeler :)
Canim kefir bende kilo yapmisti mide ve bagirsak rahatsizligim vardi..rahatsizligima iyi geldi ama gobek bolgem cook yaglanmisti....diyetisyenlerde öneriyor kefiri ama benim bunyemde kilo yapti...
Hımm evet bi dener bakarım olmadı tabii olabilir bünyeye göre değişiyor böyle şeyler

Merhaba kızlar benimde esim son 2 tatil gunumde evde oturmayalım dedi kahvaltıya göturdü açık büfe o kadar sey arasindan inanin saglikli seyler yemeye calistim. Nefsime hakim olmayı basrdim:) simdi de avm gezmeye gidiyoruz akşama kadar sokaklardayım yani

Günaydın canlar hepimiz için kacamaksiz bir hafta sonu olsun. Zen71 Bademella tekrardan çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Eşimin 3 günlük Dukan macerasından kalan yulaf kepeği var ben de onla krep yapıyorum ama aradaki fark nedir bilmiyorum canım
Kızlar dün gece Dukan Express diyeti diye bir şey denk geldi bayağı da araştırdım. Bana da uygun bir şey yapayım diyorum. Günlük 1.5 Yk yulaf kepeği tüketmek lazımmış pazartesi yulaf kepegi bakacağım ama bulamazsam ezmesini un haline getirip kullanabilir miyim diye merak ettim de

Markette yulaf kepeği bulmak çok kolay canım

Bengi__ canım yeşilliği alıyorum salata yapıyorum daha çok aslında kahvaltıda yesem biraz da iyi olacak birde kefiri hazır alsam sence nasıl olur ve ara öğün olarak mı tüketeyim
Ara öğün olarak yanında 1 meyve veya 1 porsiyon kuruyemiş yanı; mutlaka çiğ ve tuzsuz..
2 ceviz
10 badem
10 fındık
10 kaju

Kızlar ekmeği fazla yemiyoruz ama diğer yediklerimiz bazen ekmek miktarını etkiliyor.İşte size 1 dilim ekmeğe eşdeğer besinler. Mesela çorba. Ekmek yemediğimiz için fazla yiyebiliriz gibi geiyor ama işte öyle değil.

Kolay gelsin canım sucuklara aman diikkat

Sağol canım iyi oldu bu
Ben bu düzeni tutturamıyorum ama sporla aram da yok
Bu haftasonu bi spor merkeziyle görüşmeye gideceğim saatler eşime de uyarsa oraya başlayacağım
Benim için en iyisi bu olacak galiba

Sporla aran yoksa oradaki antrenman ve atmosfer seni gaza getirebilir

Merhaba herkese mutlu hafta sonlari

Hafta sonu kosusturmasindayim carsi avm dolasip gelirim

Mutlu hafta sonlarıı

Henüz kahvaltı yapmadım birazdan arabaşı çorbası içicez..ama sucuk kokuları Erciyes te beni benden götürdü

Nefsine hakim olunca insan başka bir motive oluyor

Afiyet olsun canııımm ne güzeeel

İnanılmaz güzel duruyor afiyetler olsun canım

Kızlar porsiyon ayarlamalarında ellerimizden destek alabiliriz. Aşağıdaki resimde hangi besini ne kadar tüketmemiz gerektiğine dair bilgi yer almaktadır.

Ben biraz fazla yiyeceğim o zaman

Eklentiler

• image.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bugün evi temizle ortalığı topla derken kahvaltı hazırlamaya vakit olmadı..
kahvaltı da 4 yemek kaşığı yulaflı form kornfleksi 1 su bardağı badem sütü ile hüplettiim

Bugün kü tarifimiz badem sütü;

100 gram çiğ bademi üstüne geçecek kadar su ile buzdolabına koyuyoruz ve 8 saat bekletiyoruz.
Beklettikten sonra suyunu süzüp, kabuklarını soyuyoruz.
Üzerini 2-3 parmak geçicek kadar su koyup blendarda çekiyoruz.
Çektiğimiz karşımı tülbentten geçirip içiyoruz.

Afiyetler olsun

Çok nefis görünüyor afiyet olsun canım
Önce çorbayı içince kendime geldim bir lokma sucuk ekmek yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…