Canim kefir bende kilo yapmisti mide ve bagirsak rahatsizligim vardi..rahatsizligima iyi geldi ama gobek bolgem cook yaglanmisti....diyetisyenlerde öneriyor kefiri ama benim bunyemde kilo yapti...Bengi__ canım yeşilliği alıyorum salata yapıyorum daha çok aslında kahvaltıda yesem biraz da iyi olacak birde kefiri hazır alsam sence nasıl olur ve ara öğün olarak mı tüketeyim
Masallah sana canım. Yulaf kepegi normal un gibi ya unla yapman gereken şeylerde bunu kullanabilirsin.mesela köfteye falan katıyorum ben.yada krep falan.yulaf ezmesi de cips gibi biliyorsun yoğurda süte direk katip yiyebilirsin.arasında kalori olarak pek bi fark olacağını sanmıyorum sonuçta ikisi de yulaf.Iyi geceler canlar bu saatte yeni bir diyet araştırmaktayim. Malum hedef kiloma 8 kilo kaldı daha ağır ve kalıcı kilo vermek istiyorum ama öncesinde bilen arkadaşlar beni aydinlatabikir mi Yulaf kepeğı ve yulaf ezmesi arasın da nasıl bir fark var
İnşallah canım yaa birazdan hazırlanıp çıkacağız hem alışveriş hem de görüşme yapacağım bakalımBeğenmene sevindim tatlım. Yazıda da belirtildiği gibi kimse spor yaptığı için pişman olmamıştır. İnşallah eşinle ayarladıktan sonra spora başlayabilirsin tatlım :)
Merhaba herkese mutlu hafta sonlari
Hafta sonu kosusturmasindayim carsi avm dolasip gelirim
Hımm evet bi dener bakarım olmadı tabii olabilir bünyeye göre değişiyor böyle şeylerCanim kefir bende kilo yapmisti mide ve bagirsak rahatsizligim vardi..rahatsizligima iyi geldi ama gobek bolgem cook yaglanmisti....diyetisyenlerde öneriyor kefiri ama benim bunyemde kilo yapti...
Masallah sana canım. Yulaf kepegi normal un gibi ya unla yapman gereken şeylerde bunu kullanabilirsin.mesela köfteye falan katıyorum ben.yada krep falan.yulaf ezmesi de cips gibi biliyorsun yoğurda süte direk katip yiyebilirsin.arasında kalori olarak pek bi fark olacağını sanmıyorum sonuçta ikisi de yulaf.
Kızlar dün gece Dukan Express diyeti diye bir şey denk geldi bayağı da araştırdım. Bana da uygun bir şey yapayım diyorum. Günlük 1.5 Yk yulaf kepeği tüketmek lazımmış pazartesi yulaf kepegi bakacağım ama bulamazsam ezmesini un haline getirip kullanabilir miyim diye merak ettim deEşimin 3 günlük Dukan macerasından kalan yulaf kepeği var ben de onla krep yapıyorum ama aradaki fark nedir bilmiyorum canım
Günaydın canlar hepimiz için kacamaksiz bir hafta sonu olsun.Zen71 Bademella tekrardan çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Kızlar dün gece Dukan Express diyeti diye bir şey denk geldi bayağı da araştırdım. Bana da uygun bir şey yapayım diyorum. Günlük 1.5 Yk yulaf kepeği tüketmek lazımmış pazartesi yulaf kepegi bakacağım ama bulamazsam ezmesini un haline getirip kullanabilir miyim diye merak ettim de
Sabah kepekli ekmek yerine tam tahıllı çavdar veya tam buğday ekmeği tercih edilirse daha sağlıklı olur
Akşam için erken yemişin yanına sebze yemeği Yada çorba daha iyi olur gibi
Çok açlık yaşamazsın
Nacizane fikrim canım
Ara öğün olarak yanında 1 meyve veya 1 porsiyon kuruyemiş yanı; mutlaka çiğ ve tuzsuz..Bengi__ canım yeşilliği alıyorum salata yapıyorum daha çok aslında kahvaltıda yesem biraz da iyi olacak birde kefiri hazır alsam sence nasıl olur ve ara öğün olarak mı tüketeyim
Ne zaman ne kadar içtiğin ve toplamda ne yedigin önemli. Emziren annelerin mutlaka icmesi lazım.Canim kefir bende kilo yapmisti mide ve bagirsak rahatsizligim vardi..rahatsizligima iyi geldi ama gobek bolgem cook yaglanmisti....diyetisyenlerde öneriyor kefiri ama benim bunyemde kilo yapti...
Bugün yoğun bir gündem var
Erciyes’e çıkıcaz tatil bitmeden çocuklarla
2 haftadır evde yokum ev yıkılıyor
İyi bir temizlik yapmak lazım
Akşama görümceler geliyor
Onlara hazırlık yapmam lazım
Bana çokkk kolay gelsin
Sağol canım iyi oldu bu
Ben bu düzeni tutturamıyorum ama sporla aram da yok
Bu haftasonu bi spor merkeziyle görüşmeye gideceğim saatler eşime de uyarsa oraya başlayacağım
Benim için en iyisi bu olacak galiba
Merhaba herkese mutlu hafta sonlari
Hafta sonu kosusturmasindayim carsi avm dolasip gelirim
Henüz kahvaltı yapmadım birazdan arabaşı çorbası içicez..ama sucuk kokuları Erciyes te beni benden götürdü
Merhaba kızlar benimde esim son 2 tatil gunumde evde oturmayalım dedi kahvaltıya göturdü açık büfe o kadar sey arasindan inanin saglikli seyler yemeye calistim. Nefsime hakim olmayı basrdim:) simdi de avm gezmeye gidiyoruz akşama kadar sokaklardayım yani
Eşimle spora gittik geldik işte spordan sonraki sağlıklı ama coook lezzetli yemeğimiz. Köftenin altındaki karnabahar püresi. Pırasa kavurmasina çok çok az yağ koydum. Zaten yağ sevmem.
Eki Görüntüle 2105707
Kızlar porsiyon ayarlamalarında ellerimizden destek alabiliriz. Aşağıdaki resimde hangi besini ne kadar tüketmemiz gerektiğine dair bilgi yer almaktadır.
Benim porsiyonlar da fazla bu el olayındanBen biraz fazla yiyeceğim o zaman
Telaşe çok olunca yeme olayı biraz bozuluyor canımKızlar bugün evi temizle ortalığı topla derken kahvaltı hazırlamaya vakit olmadı..
kahvaltı da 4 yemek kaşığı yulaflı form kornfleksi 1 su bardağı badem sütü ile hüplettiim
Çok nefis görünüyor afiyet olsun canımEşimle spora gittik geldik işte spordan sonraki sağlıklı ama coook lezzetli yemeğimiz. Köftenin altındaki karnabahar püresi. Pırasa kavurmasina çok çok az yağ koydum. Zaten yağ sevmem.
Eki Görüntüle 2105707
Önce çorbayı içince kendime geldim bir lokma sucuk ekmek yedim sadeceKolay gelsin canım sucuklara aman diikkat
Sporla aran yoksa oradaki antrenman ve atmosfer seni gaza getirebilir
Mutlu hafta sonlarıı
Nefsine hakim olunca insan başka bir motive oluyor
Afiyet olsun canııımm ne güzeeel
İnanılmaz güzel duruyor afiyetler olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?