Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi geceler canlar bu saatte yeni bir diyet araştırmaktayim. Malum hedef kiloma 8 kilo kaldı daha ağır ve kalıcı kilo vermek istiyorum ama öncesinde bilen arkadaşlar beni aydinlatabikir mi Yulaf kepeğı ve yulaf ezmesi arasın da nasıl bir fark var

Eşimin 3 günlük Dukan macerasından kalan yulaf kepeği var ben de onla krep yapıyorum ama aradaki fark nedir bilmiyorum canım

Bugün yoğun bir gündem var
Erciyes’e çıkıcaz tatil bitmeden çocuklarla
2 haftadır evde yokum ev yıkılıyor
İyi bir temizlik yapmak lazım
Akşama görümceler geliyor
Onlara hazırlık yapmam lazım
Bana çokkk kolay gelsin

Sabah kepekli ekmek yerine tam tahıllı çavdar veya tam buğday ekmeği tercih edilirse daha sağlıklı olur
Akşam için erken yemişin yanına sebze yemeği Yada çorba daha iyi olur gibi
Çok açlık yaşamazsın
Nacizane fikrim canım

Karbonhidrat Kazan’ına düşmüş gibisin. Menün çok çok fena... kilo almak icin ideal menü..

Utandım bir ben spor yapmamışım :)

Madem öyle ikimiz yapalım haha

Yapalım tatlım ayıp ettin. Spor paylaşımı yapılırken beni de etiketlerlerse bende liste hazırlarım

Bu Harika. Salata yap kendine bol bol sindirim icin lif tokluk verir vitamin var. Yeşil salata yağsız limonlu. Marul roka maydonoz dereotu

Börek misafirden dolayı anlaşıla abartmadıysan sorun yok.
Ya bugünlerde dengeli menüler geliyor ne güzle çok mutlu oluyorum

keryneia tabloyu haftalık yayınlasan mesela pazartesi yeterli hergun icin yorma kendini basit olsun. Direnç kardiyo diye ikiye ayır tablosu içine süre yaz. Yaplayanlara kocaman kırmızı koy

Bugünki paylaşımımızda düzen bozulursa ne yapmalı kısmını inceleyeceğiz.

Spor yapmak, sadece vücut değil aynı zamanda beyin işi. Bedeninizi disipline sokmak için önce zihninizi kontrol etmek gerekiyor. Sürekli olumsuzu düşünmeye odaklıdır beyniniz; onu yönetmek için olumsuz düşüncelerden vazgeçip olumluya odaklanmak gerekiyor.

"Ne olmuş birkaç gündür spor yapamıyorsam? Kaldığım yerden devam edeceğim."

"Spor yaptığım için pişmanım" dememiştir kimse. Ama "Keşke bugün spor yapsaydım" diye pişman olan bir sürü kişi sayabilirsiniz. Spor yapmamanın vicdan azabıyla kavrulmamak için, az da olsa yapın. En kötü yürüyüş bile, hiç yürümemekten iyidir. En verimsiz antrenman bile, antrenman yapmamaya yeğdir.

Spor yapmaktan uzaklaşmamak için taktikler:

Plan yap, plana sadık kal. Her gün saat 3'te sanki dişçi randevusuna yetişecekmiş gibi düşün ve asla planı bozma.

Davranışına odaklan, sonuca değil. Yani değişim göremiyorsan, sıkıldıysan bu düşünceleri kafandan uzaklaştır. Devam et. Az da olsa yap, yine de yap.

Kafein al. Kahve içmenin bize enerji verdiği söylenir. O enerjiyi de spor için kullanabiliriz.

Spor yaparken tek bir müzik listesi dinle. O müzikleri açtığın anda spor yapmak isteyeceksin.

Kıyafetleri giy. Spor kıyafetlerini üzerine geçirdikten sonra spor yapmaktan kaçamayacaksın.

Sporunu değiştir. Eğer evde spor yapıyorsan, farklı bir programa geç. Değişim, heyecan katacak ve seni tekrar teşvik edecek.

Arkadaş bul. Spor arkadaşınla birbirinizi gaza getirin.

Herkese söyle. Eğer bunu çok kişiye yayarsan, sözünü tutumamak daha zor olacak.

Az ama öz. Fazla çalıştığın için yorduysan kendini, daha hafif bir programa geç. Sabırlı ol. Çok ağır bir programı yapamamaktansa, hafif bir programı sürekli yap. Yeter ki o programa sadık kal.

Not: Sakatlanma, bebek sahibi olma, hastalık, ameliyat gibi durumlarda dinlenmeyi hak ediyorsun. Ama boyundan yukarı gerçekleşen hastalıkları (boğaz ağrısı, nezle vs) bahane etme, spor yapabilirsin. Üstelik spor, hastalığa bağışıklığını arttıracaktır.

Eğer tüm gün spora vakit ayııramadıysan; 1 dakika plank(30 sn - 30 sn iki set halinde), 60 adet jumping jack, 100 mekik (callanetics versiyonu), 30 şınav (dizler yerde) yapmadan yatağa girme. Bu saydığım hareketler 5 dakikanı almayacak. Hiç yoktan iyidir.

Sağol canım iyi oldu bu
Ben bu düzeni tutturamıyorum ama sporla aram da yok
Bu haftasonu bi spor merkeziyle görüşmeye gideceğim saatler eşime de uyarsa oraya başlayacağım
Benim için en iyisi bu olacak galiba

Sağol canım iyi oldu bu
Ben bu düzeni tutturamıyorum ama sporla aram da yok
Bu haftasonu bi spor merkeziyle görüşmeye gideceğim saatler eşime de uyarsa oraya başlayacağım
Benim için en iyisi bu olacak galiba

Beğenmene sevindim tatlım. Yazıda da belirtildiği gibi kimse spor yaptığı için pişman olmamıştır. İnşallah eşinle ayarladıktan sonra spora başlayabilirsin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…