Elbette miktari önemli ben biraz abartmıştım hergun buyuk bardakla icmistim.. mideme ve bagirsagima iyi gelsin cabuk iyilesiyim diyeNe zaman ne kadar içtiğin ve toplamda ne yedigin önemli. Emziren annelerin mutlaka icmesi lazım.
Kolay gelsinnn canimKızlar eve geldim şimdi son hızla akşam için ikramlık hazırlamam lazım ve temizlik yapacağım kendinize iyi bakın görüşürüz
Offf offf en sevdigim karda sucuk keyfi yapmak.. sarıkamışta bi organizasyona katilmistik hala o sucuklarin tadi damagimda..Henüz kahvaltı yapmadım birazdan arabaşı çorbası içicez..ama sucuk kokuları Erciyes te beni benden götürdü
Kolay gelsin canımKızlar eve geldim şimdi son hızla akşam için ikramlık hazırlamam lazım ve temizlik yapacağım kendinize iyi bakın görüşürüz
Bende ellerimden yana avantajlıyım:))Kızlar porsiyon ayarlamalarında ellerimizden destek alabiliriz. Aşağıdaki resimde hangi besini ne kadar tüketmemiz gerektiğine dair bilgi yer almaktadır.
Teşekkür ederim canımKolay gelsinnn canim
Aynen ya kokusu Yetti zatenOfff offf en sevdigim karda sucuk keyfi yapmak.. sarıkamışta bi organizasyona katilmistik hala o sucuklarin tadi damagimda..
Sağ olasın canım şimdi sırtımı uzattım kanepeye birazcık size bakıyorum kalkacağım tekrarKolay gelsin canım
Ah ah yaza yaza bir hal olmustum..Kızlar ekmeği fazla yemiyoruz ama diğer yediklerimiz bazen ekmek miktarını etkiliyor.İşte size 1 dilim ekmeğe eşdeğer besinler. Mesela çorba. Ekmek yemediğimiz için fazla yiyebiliriz gibi geiyor ama işte öyle değil.
Diğer günler? Ağırlık da çalışmalısın.. pilates az.Kızlar spor salonuyla konuştum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 8-9 arası zumba cumartesi öğlen 2 de plates nasıl olur sizce?fikirlerinizi alabilirmiyim
Canım fotoda koyalım daha dikkat çekici olur.Bugün kü tarifimiz badem sütü;
100 gram çiğ bademi üstüne geçecek kadar su ile buzdolabına koyuyoruz ve 8 saat bekletiyoruz.
Beklettikten sonra suyunu süzüp, kabuklarını soyuyoruz.
Üzerini 2-3 parmak geçicek kadar su koyup blendarda çekiyoruz.
Çektiğimiz karşımı tülbentten geçirip içiyoruz.
Afiyetler olsun
Canım şimdilik haftada 3 gün sadece eşim ona ikna olduDiğer günler? Ağırlık da çalışmalısın.. pilates az.
Gayet guzel olur canim... bende haftanin 3 gunu platese gitmistim geçtiğimiz kasım ayinda cok iyi gelmişti ama ilk hafta her tarafım agrimistiKızlar spor salonuyla konuştum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 8-9 arası zumba cumartesi öğlen 2 de plates nasıl olur sizce?fikirlerinizi alabilirmiyim
dun abartmadım da bugün yedim birazBörek misafirden dolayı anlaşıla abartmadıysan sorun yok.
Ya bugünlerde dengeli menüler geliyor ne güzle çok mutlu oluyorum
Evet biraktim canim carsamba persembe gene yapicam. Tesekkur ederim balimProteini bıraktın sanırım. Dengeli olmuş afiyet olsun
Agiyet olsun canim guzel menu2 şubat menu
Sabah saat 10.10
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
4 yesil zeytin
Yesillik dereotu /marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 13.30
12 findik
Yarim avuc kuru üzüm
Aksam 16.30
1 tabak ķiymali sebzeli yemek
1 tabak bolll salata
2 lt su icildi.Bengi__
60 dakika bisiklet cevirme @keryneia
Buraya yazdigim ilk menüm yorumlarinizi bekliyoreeee)
Bugünkü menüm
Sabah 9da:
1dilim kepek ekmeği
1tane yumurta
8tane zeytin
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peyniri
2tane mini domates
Ara kahve
Öğlen 1de:
Tavuk ve bol salata
Ara yarim nar
Akşam 5de : sadece tavuk
Ara kahve
3litre su
1saat yürüyüs
10dk kalça bacak sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
10dk kol sıkılaştırma
Gecmis olsun canim Rabbim tez vakitte sifani versin. Bizde seni seviyoruz.Iyi aksamlar arkadaslar. Iki uc gundur giremiyordum cok siddetli basim donuyor ve bulanti kusmam vardi. Telefona bakamiyordum bas donmemin siddetinden.
Bu gun tum gun serum verildi simdi daha iyiyim. Bu gece de dinleneyim umarim yarin birlikte olabiliriz. Hepinizi cok seviyorum.
Bu guzel bilgiler icin tesekkurler harikasin canim biz cok guzel bir takim olduk bence kizlarrrrrBugünki paylaşımımızda düzen bozulursa ne yapmalı kısmını inceleyeceğiz.
Spor yapmak, sadece vücut değil aynı zamanda beyin işi. Bedeninizi disipline sokmak için önce zihninizi kontrol etmek gerekiyor. Sürekli olumsuzu düşünmeye odaklıdır beyniniz; onu yönetmek için olumsuz düşüncelerden vazgeçip olumluya odaklanmak gerekiyor.
"Ne olmuş birkaç gündür spor yapamıyorsam? Kaldığım yerden devam edeceğim."
"Spor yaptığım için pişmanım" dememiştir kimse. Ama "Keşke bugün spor yapsaydım" diye pişman olan bir sürü kişi sayabilirsiniz. Spor yapmamanın vicdan azabıyla kavrulmamak için, az da olsa yapın. En kötü yürüyüş bile, hiç yürümemekten iyidir. En verimsiz antrenman bile, antrenman yapmamaya yeğdir.
Spor yapmaktan uzaklaşmamak için taktikler:
Plan yap, plana sadık kal. Her gün saat 3'te sanki dişçi randevusuna yetişecekmiş gibi düşün ve asla planı bozma.
Davranışına odaklan, sonuca değil. Yani değişim göremiyorsan, sıkıldıysan bu düşünceleri kafandan uzaklaştır. Devam et. Az da olsa yap, yine de yap.
Eki Görüntüle 2105640
Kafein al. Kahve içmenin bize enerji verdiği söylenir. O enerjiyi de spor için kullanabiliriz.
Spor yaparken tek bir müzik listesi dinle. O müzikleri açtığın anda spor yapmak isteyeceksin.
Eki Görüntüle 2105646
Kıyafetleri giy. Spor kıyafetlerini üzerine geçirdikten sonra spor yapmaktan kaçamayacaksın.
Sporunu değiştir. Eğer evde spor yapıyorsan, farklı bir programa geç. Değişim, heyecan katacak ve seni tekrar teşvik edecek.
Arkadaş bul. Spor arkadaşınla birbirinizi gaza getirin.
Eki Görüntüle 2105647
Herkese söyle. Eğer bunu çok kişiye yayarsan, sözünü tutumamak daha zor olacak.
Az ama öz. Fazla çalıştığın için yorduysan kendini, daha hafif bir programa geç. Sabırlı ol. Çok ağır bir programı yapamamaktansa, hafif bir programı sürekli yap. Yeter ki o programa sadık kal.
Not: Sakatlanma, bebek sahibi olma, hastalık, ameliyat gibi durumlarda dinlenmeyi hak ediyorsun. Ama boyundan yukarı gerçekleşen hastalıkları (boğaz ağrısı, nezle vs) bahane etme, spor yapabilirsin. Üstelik spor, hastalığa bağışıklığını arttıracaktır.
Eğer tüm gün spora vakit ayııramadıysan; 1 dakika plank(30 sn - 30 sn iki set halinde), 60 adet jumping jack, 100 mekik (callanetics versiyonu), 30 şınav (dizler yerde) yapmadan yatağa girme. Bu saydığım hareketler 5 dakikanı almayacak. Hiç yoktan iyidir.
Gun icinde alman gereken saglikli besinleri alirsan asiri bi aclik hissetmessin canim. Ac yataga girmek iyidir.Yok cnm açlık hissetmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?