Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne zaman ne kadar içtiğin ve toplamda ne yedigin önemli. Emziren annelerin mutlaka icmesi lazım.
Elbette miktari önemli ben biraz abartmıştım hergun buyuk bardakla icmistim.. mideme ve bagirsagima iyi gelsin cabuk iyilesiyim diye cok şükür iyide geldi.

Kızlar spor salonuyla konuştum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 8-9 arası zumba cumartesi öğlen 2 de plates nasıl olur sizce?fikirlerinizi alabilirmiyim

Ah ah yaza yaza bir hal olmustum..

Canım fotoda koyalım daha dikkat çekici olur.
Buarada badem sutunun kalorisi 200 ml yanı 1 su bardağı yaklaşık 40kacl

Kızlar spor salonuyla konuştum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 8-9 arası zumba cumartesi öğlen 2 de plates nasıl olur sizce?fikirlerinizi alabilirmiyim
Gayet guzel olur canim... bende haftanin 3 gunu platese gitmistim geçtiğimiz kasım ayinda cok iyi gelmişti ama ilk hafta her tarafım agrimisti ) once 45 dakika kardio yaptırıyordu hocamız sonra plates 50 dakika suruyordu.. arkasindan tekrar bi 40 dakika daha kardio yaptırıyordu eve sürünerek geliyordum 1 ay anca gidebildim vucudum cok sıkılasmisti...

Agiyet olsun canim guzel menu

Ooo cankiz sen bu isi cözdün afiyet olsun aynen devam

Gecmis olsun canim Rabbim tez vakitte sifani versin. Bizde seni seviyoruz.

Bu guzel bilgiler icin tesekkurler harikasin canim biz cok guzel bir takim olduk bence kizlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…