Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 subat menum

Saat 11.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 ad. Zeytin
Domates biber

Saat 14.00
2 kepce corba
Salata

Saat 17.00
2 kepce corba
4 ad balik koftesi
Salata

Saat 20.00
Az sutlu turk kahvesi
10 ad. Badem

Bengi__

Spor
3 mill leslie 250 kl
keryneia

Su...2.5 litre

3 subat menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yesillik
Yarim cay bardagi yer fistigi ( karatay kahvaltısı olsun istedim )

Ara
Yarim simit ( carsida yedim )

Aksam16.30
6 ader fırında kanat
Bool salata
Yarim bardak ayran

2 lt su icildi
Bengi__ keryneia spor yapamadim ama 45 dakika yavas tempoda carsida gezmece

Aslinda sabah karatay diyetine niyetledim ama simit bozdu.. bundan sonra karatay yapmaya çalışacağım...

Sabah 8
Çeyrek dilim TB ekmeği
1 kibrit kutusu peynir

12.30
1 yumurta ve bir kaşık t.b unu ile murtuğa
Çok az peynir
5tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 köz kapta biber
2 kırılmış yumurta(eşim yemesi diye çöpe atmaya gönil razı olmadı)

Akşam 17.20
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
1 porsiyon PATATESLİ etli türlü

Su günde 4 litre içi yorum ortalama artar yada eksilirse yazarım :)

Canlar salı günü itibarı ile aşağıdaki diyete başlayacağım ama birebir aynısını yapar miyim bilmiyorum.
Kendime yarın spor programı yapacağım. Önceki yarın bitiyor çünkü. Su da en az
2.5-3 litre olur benim. Ekmek miktarı da 1 dilim yapmayı düşünüyorum. Belki meyve miktarını da 1 tane yaparım. Nısastali gıdayı da yarıyarıya dusurebilirim. En az 3 hafta denemek istiyorum fayda görürsem devam edeceğim.

3 şubat cumartesi
Sabah 08:30

1 yumurtalı pofuduk omlet
30 gr suzme peynir
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 13:00
3 yk pırasa kavurması
4 yk karnabahar püresi
3 köfte

Ara 16:00
3 ceviz
Şekersiz fırında bal kabagi
1 tatlı kaşığı tahin
10 badem

Akşam 19:00
Bol yeşil salata
1 havuç
2 yk pırasa kavurması

Ara 20:30
20 gr çiğ kabak çekirdeği
28 gr fıstık

1386 kalori 83 gr yağ 92 gr karbonhidrat
81 gr protein

2 Litre su @phılosophergirl

Spor keryneia
15 dk yürüyüş
30 dk göğüs, sırt, omuz, on kol, arka kol ağırlık çalışması
20 dk koşulu yürüyüş
Bitmeyen ev işi :)

Çok fazla karbonhidrat tüketiyorsun dun de böyleydi.
Böyle kilo veremezsin. Sadece akşam yedigin ekmek sayısı 5 dilim ekmek. Akşamları fazla karbohratili degil daha hafif yemek lazım. Akşam yiyeceğin karbonhratlar sana yağ olarak geri dönecektir. Bari ekmek yemeseydin akşam. Sabah çeyrek dilim degil 1 dilim yeseydin birde bende yemekleri çöpe atmaya karşıyım ama bize extra kalori olarak dönüyorsa en azından sokak kedilerine verilebilinir..

3 Şubat 2018
12.00

Beyaz Çay
12.30 Kahvaltı
Sandviç (45gr tam buğday ekmeği, 25 gr süzme beyaz peynir, 1 çay kaşığı kahvaltilik sos, 1 kiraz domates)
1 haşlanmış yumurta
14.30
1 şekersiz Türk kahvesi
1 minik elmalı kuda niye
17.30 Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
4 Yk ıspanak kavurma
2 Yk yoğurt
2 Yk közlenmiş patlican salatası
Genel
3 litre su
Gece
Yeşil çay
Spor
Sınırları Zorla (45 dakika ~ 220 kalori)
Bengi__ keryneia

Ekmekler olduğu gibi gidiyor kedilere ineklere ama yumurta filan okadar bekleyemez . Bundan böyle akşam ekmek pilav yok kesinlikle söz yada 1 dilimcik sadece en fazla. Sabah yemek bana daha çok kilo aldırıyor ramazanda 5,6 kilo veririm deli gibi yememe rağmen. Çocuktan sonra değişti binyem tanıyamıyorum ne yarıyor ne yemeyince gidiyor

LifeandFeel canım senin bebiş kaç aylık?
10 buçuk aylık oğlum canım. Bunun 2 buçuk aydan 7 buçuk aya kadar olan kısmı sadece kuzu eti bulgur pilavı zeytin salata patates yedim 18 kilo doğumkilomu verdim ama diyeti açınca süt ürünleri yumurta pasta çikolata menüye girince kilo almaya başladım. İnş gider geri aldıklarım

Canım Karatay iyi bir diyet ama bizim genlerimizde karbonhidrat var. Onsuz uzun süre geçiremiyoruz. Sabah bile olsa insan 1 dilim ekmek yiyor. Ayrıca denemek lazım. Mesela ben 2 öğün yiyemiyorum sonrasında daha fazla yiyorum ama bakıyorum bazi insanlara iki ogun yemek daha iyi geliyor. Bir dene ama baktın karbonhratlara gözün kayıyor günde toplam 2 veya 3 dilim ekmek veya ekmek benzeri ürünler tuketebilirsin fakat her zaman ki gibi total kalori alımına dikkat etmek lazım.

Ooo güzel tarif deneyebilirim :)

Bakalım ben neler yapıcam çok heyecanlıyım :)
Cok iyi olur canim guzel dusunmussun
Sağol canım inşallah iyi olur benim için
Bu arada zumbaya bayılırım benim icin spordan çok eğlence..
Bende spor sevmeyen biri olarak eğlenceyle bailayayım dedim :))
Gayet güzel görünüyor canım afiyet olsun

Gayet güzel canım afiyet olsun yaa ben karatayda kilo verememiştim inşallah sen verirsin bende insülin direnci var
Afiyet olsun canım :) t litre mi maşallaaahhh

Oh şu bitmeyen ev işleriii
Bende aynen veriyorum kedilere

Frenleyemiyorum salatada yesem aylardır tektip beslenmenin verdiği aç gözlülük var p.tesi yi bekliyorum oruca başlıcam yoksa durabilmem imkansız .
3 gün dayanacaksın.. seni acıktıracak seyler yiyorsun o yüzden en azından 1 hafta dengeli bir beslenme modeli uygulasan yeme krizlerin geçecektir.
Oruçu yemeni frenlemek icin tutacaksan bir faydası olacağını sanmıyorum. Emzirdiğini icin seni uzun süre tok tutacak besinsel olarak fayda sağlayacak seyler yemelisin. Ekmek patates pirinç. Besin değerinden kıt ama seni hızlı acıktıracak seyler. Eğer istersen dengeli bir beslenme programı paylaşayım seninle. Daha önce de paylaştım ama gözünden kaçmıştır. Kendine uyarlarsın.
Yeme krizinin ne olduğunu bilen biri olarak yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…