Ooo super gorunuyor afiyet olsunEşimle spora gittik geldik işte spordan sonraki sağlıklı ama coook lezzetli yemeğimiz. Köftenin altındaki karnabahar püresi. Pırasa kavurmasina çok çok az yağ koydum. Zaten yağ sevmem.
Eki Görüntüle 2105707
Kolay gelsin canim kendine gore ikramlikta hazirla bari tavuk salatasi yogurtlu mezeler falan hamur isiKızlar eve geldim şimdi son hızla akşam için ikramlık hazırlamam lazım ve temizlik yapacağım kendinize iyi bakın görüşürüz
Cok iyi olur canim guzel dusunmussunKızlar spor salonuyla konuştum pazartesi ve çarşamba günleri akşam 8-9 arası zumba cumartesi öğlen 2 de plates nasıl olur sizce?fikirlerinizi alabilirmiyim
Ne kadar biraz yedindun abartmadım da bugün yedim birazaksama yazarım miktarını
Bu arada zumbaya bayılırım benim icin spordan çok eğlence..Canım şimdilik haftada 3 gün sadece eşim ona ikna oldu
Plates aletli olacak ağırlık çalışma imkanım olursa belki ilerleyen dönemlerde gidebilirim
Frenleyemiyorum salatada yesem aylardır tektip beslenmenin verdiği aç gözlülük var p.tesi yi bekliyorum oruca başlıcam yoksa durabilmem imkansızKarbonhidrat Kazan’ına düşmüş gibisin. Menün çok çok fena... kilo almak icin ideal menü..
Çok fazla karbonhidrat tüketiyorsun dun de böyleydi.Sabah 8
Çeyrek dilim TB ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
12.30
1 yumurta ve bir kaşık t.b unu ile murtuğa
Çok az peynir
5tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 köz kapta biber
2 kırılmış yumurta(eşim yemesi diye çöpe atmaya gönil razı olmadı)
Akşam 17.20
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
1 porsiyon PATATESLİ etli türlü
Su günde 4 litre içi yorum ortalama artar yada eksilirse yazarım :)
Ekmekler olduğu gibi gidiyor kedilere ineklere ama yumurta filan okadar bekleyemezÇok fazla karbonhidrat tüketiyorsun dun de böyleydi.
Böyle kilo veremezsin. Sadece akşam yedigin ekmek sayısı 5 dilim ekmek. Akşamları fazla karbohratili degil daha hafif yemek lazım. Akşam yiyeceğin karbonhratlar sana yağ olarak geri dönecektir. Bari ekmek yemeseydin akşam. Sabah çeyrek dilim degil 1 dilim yeseydin birde bende yemekleri çöpe atmaya karşıyım ama bize extra kalori olarak dönüyorsa en azından sokak kedilerine verilebilinir..
10 buçuk aylık oğlum canım. Bunun 2 buçuk aydan 7 buçuk aya kadar olan kısmı sadece kuzu eti bulgur pilavı zeytin salata patates yedim 18 kilo doğumkilomu verdim ama diyeti açınca süt ürünleri yumurta pasta çikolata menüye girince kilo almaya başladım. İnş gider geri aldıklarımLifeandFeel canım senin bebiş kaç aylık?
Canım Karatay iyi bir diyet ama bizim genlerimizde karbonhidrat var. Onsuz uzun süre geçiremiyoruz. Sabah bile olsa insan 1 dilim ekmek yiyor. Ayrıca denemek lazım. Mesela ben 2 öğün yiyemiyorum sonrasında daha fazla yiyorum ama bakıyorum bazi insanlara iki ogun yemek daha iyi geliyor. Bir dene ama baktın karbonhratlara gözün kayıyor günde toplam 2 veya 3 dilim ekmek veya ekmek benzeri ürünler tuketebilirsin fakat her zaman ki gibi total kalori alımına dikkat etmek lazım.3 subat menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yesillik
Yarim cay bardagi yer fistigi ( karatay kahvaltısı olsun istedim )
Ara
Yarim simit ( carsida yedim )
Aksam16.30
6 ader fırında kanat
Bool salata
Yarim bardak ayran
2 lt su icildi
Bengi__ keryneia spor yapamadim ama 45 dakika yavas tempoda carsida gezmece
Aslinda sabah karatay diyetine niyetledim ama simit bozdu.. bundan sonra karatay yapmaya çalışacağım...
Ooo güzel tarif deneyebilirim :)Bugün kü tarifimiz badem sütü;
100 gram çiğ bademi üstüne geçecek kadar su ile buzdolabına koyuyoruz ve 8 saat bekletiyoruz.
Beklettikten sonra suyunu süzüp, kabuklarını soyuyoruz.
Üzerini 2-3 parmak geçicek kadar su koyup blendarda çekiyoruz.
Çektiğimiz karşımı tülbentten geçirip içiyoruz.
Afiyetler olsun
Bakalım ben neler yapıcam çok heyecanlıyım :)Gayet guzel olur canim... bende haftanin 3 gunu platese gitmistim geçtiğimiz kasım ayinda cok iyi gelmişti ama ilk hafta her tarafım agrimisti) once 45 dakika kardio yaptırıyordu hocamız sonra plates 50 dakika suruyordu.. arkasindan tekrar bi 40 dakika daha kardio yaptırıyordu eve sürünerek geliyordum 1 ay anca gidebildim vucudum cok sıkılasmisti...
Sağol canım inşallah iyi olur benim içinCok iyi olur canim guzel dusunmussun
Bende spor sevmeyen biri olarak eğlenceyle bailayayım dedim :))Bu arada zumbaya bayılırım benim icin spordan çok eğlence..
Gayet güzel görünüyor canım afiyet olsun
Gayet güzel canım afiyet olsun yaa ben karatayda kilo verememiştim inşallah sen verirsin bende insülin direnci var3 subat menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Yesillik
Yarim cay bardagi yer fistigi ( karatay kahvaltısı olsun istedim )
Ara
Yarim simit ( carsida yedim )
Aksam16.30
6 ader fırında kanat
Bool salata
Yarim bardak ayran
2 lt su icildi
Bengi__ keryneia spor yapamadim ama 45 dakika yavas tempoda carsida gezmece
Aslinda sabah karatay diyetine niyetledim ama simit bozdu.. bundan sonra karatay yapmaya çalışacağım...
Afiyet olsun canım :) t litre mi maşallaaahhhSabah 8
Çeyrek dilim TB ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
12.30
1 yumurta ve bir kaşık t.b unu ile murtuğa
Çok az peynir
5tane zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 köz kapta biber
2 kırılmış yumurta(eşim yemesi diye çöpe atmaya gönil razı olmadı)
Akşam 17.20
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
1 porsiyon PATATESLİ etli türlü
Su günde 4 litre içi yorum ortalama artar yada eksilirse yazarım :)
Oh şu bitmeyen ev işleriii3 şubat cumartesi
Sabah 08:30
1 yumurtalı pofuduk omlet
30 gr suzme peynir
25 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Oglen 13:00
3 yk pırasa kavurması
4 yk karnabahar püresi
3 köfte
Ara 16:00
3 ceviz
Şekersiz fırında bal kabagi
1 tatlı kaşığı tahin
10 badem
Akşam 19:00
Bol yeşil salata
1 havuç
2 yk pırasa kavurması
Ara 20:30
20 gr çiğ kabak çekirdeği
28 gr fıstık
1386 kalori 83 gr yağ 92 gr karbonhidrat
81 gr protein
2 Litre su @phılosophergirl
Sporkeryneia
15 dk yürüyüş
30 dk göğüs, sırt, omuz, on kol, arka kol ağırlık çalışması
20 dk koşulu yürüyüş
Bitmeyen ev işi :)
Bende aynen veriyorum kedilereÇok fazla karbonhidrat tüketiyorsun dun de böyleydi.
Böyle kilo veremezsin. Sadece akşam yedigin ekmek sayısı 5 dilim ekmek. Akşamları fazla karbohratili degil daha hafif yemek lazım. Akşam yiyeceğin karbonhratlar sana yağ olarak geri dönecektir. Bari ekmek yemeseydin akşam. Sabah çeyrek dilim degil 1 dilim yeseydin birde bende yemekleri çöpe atmaya karşıyım ama bize extra kalori olarak dönüyorsa en azından sokak kedilerine verilebilinir..
3 gün dayanacaksın.. seni acıktıracak seyler yiyorsun o yüzden en azından 1 hafta dengeli bir beslenme modeli uygulasan yeme krizlerin geçecektir.Frenleyemiyorum salatada yesem aylardır tektip beslenmenin verdiği aç gözlülük var p.tesi yi bekliyorum oruca başlıcam yoksa durabilmem imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?