Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O ne kadar spor öyle adamın canı çıkar canım Haklısın sürünerek gelmekte
Kolay gelsin canim kendine gore ikramlikta hazirla bari tavuk salatasi yogurtlu mezeler falan hamur isiyersen
Bir tane kendi yaptığım poğaçadan yedim akşam yemektense temizlik öncesi yiyim daha iyidir diye en azından birazını yakmışımdır
Afiyet olsun mini ve Spor güzel
Afiyet olsun canım çok güzel
Akşam
Tavuklar nereye kaçtı Bengicim
Afiyet olsun canım güzel menü ve Spor

İstemezmiyim tabiki isterim . çokta sevinirim :). Doğru karbonhidrat yemek hem boş kalori hemde açıktırıyor fenaa. Orucu borçlar var hem onun için hemde biraz dizginlemek için tuucam haftada 2 gün.

Yeni takımın hayirli olsun canım bol eksiler getirsin

Haftasonu olunca geç yaptım kahvaltıyı normalde üç ana öğün yaparım ama bu günlük böyle oldu bengi_

Sabah 11:30
1 yumurta
2 dilim sucuk
2 yk kadar az yağlı muhlama
Yarım dilim köy ekmeği
1 tatlı kaşığı arısütü polen bal karışımı

Ara
Propolis şekeri(ara öğün sayılır mı bilmiyorum ama )

Akşam 17:00
1 et dürüm(en masum fasfood bu geldi)
1 bardak ayran

Ara
1 küçük şişe kefir birazdan içeceğim şimdilik hazır sonra ev yapımı olacak

Su 2,5 lt

Spor keryneia
45 dk yürüyüş

Evde oldugum icin kahvaltiyu hep gec saatte yapiyorum canim dedigin dogru karbon krizleri oluyor bakalim bi deniyeyim

İyi akşamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah
Saat 10 00
7 zeytin
1 incir
1 kase müsli
Öğlen
Saat 02 00
3 kabak mücveri fırında
1 kase yoğurt
1 armut
Ara
Saat 17 00
Bir kupa yeşil çay
Akşam
Saat
20 00
İki dilim tavuk gögüs
Bir kase bulgur pilavı
Bir kase cacık
3 litre su
Spor 30 dk kardio

Afiyet olsun canım ben simite hasretimm
Arkadaşlar bizim hiç ödül günümüz olmıycakmı
Şöyle doya doya yediğiniz

keryneia tabloyu haftalık yayınlasan mesela pazartesi yeterli hergun icin yorma kendini basit olsun. Direnç kardiyo diye ikiye ayır tablosu içine süre yaz. Yaplayanlara kocaman kırmızı koy
Sanırım bu benim için daha kolay olacak.. kim ne yapmış nasıl kilo vermiş yada verememiş daha anlaşılır olur

Afiyet olsun canım ben simite hasretimm
Arkadaşlar bizim hiç ödül günümüz olmıycakmı
Şöyle doya doya yediğiniz
Valla canim bende yemezdim kizim istedi aldim yarisini yedi.. esime dedim sen ye yarısını oda yemeyince ee hadi bunuda ben yiyeyim oldum....

Son düzenleme:
Canım kulak iltihabımız geçmemiş başa sardık
Cook gecmis olsun canim.. benim kizda 5 yasinda bitmedi burun akintisii offf sonra öksürüğe ceviriyor ( bu yil krese başladı bagisiklik kazanacak diyoruz ama bitmiyor hastalik

Canim emziren annemisin bilmiyorum herkesi yavas yavas tanimaya çalışıyorum aksam bulgur pilavi olmasaydi menu gayet guzel yada 2 kasik pilav olabilirdi...

3 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerken unutmamak lazım. Birde genel olarak biz kadınların Demir oranı dusuk bu yüzden proteinin yanında yogurt yememek lazım. Proteinle birlikte bol yeşil salata tüketin..

Kızlar iyi akşamlar, Bugünki menüm, Bengi__

Sabah- 06: 30
1 haşlanmış yumurta
4 dal roka
1 kk süzme peynir
5 yeşil zeytin
3 çeri domates

Öğlen : 12: 20
5 adet ızgara köfte
1 adet köz biber
1 ayran

Akşam: 19:15

Ege baharatlı tavuk (Krema sos falan yoktu. Kekikli olduğu için öyle yazılmıştı sanırım)
1 bardak yayık ayran
1 yk kaşığı yoğurtlu köz patlıcan

philosophergirl 2,9 lt su

keryneia Canım 1 saat yürüyüş (6,37 km ve yakılan kalori 384 yazıyor programda)
10 dk sırt ve 300 twist yaptım ama onlar kaç cal. bilmiyorum. Bu arada geçmiş olsun tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…