Sorma bizdede aynı durumlarCook gecmis olsun canim.. benim kizda 5 yasinda bitmedi burun akintisii offf sonra öksürüğe ceviriyor( bu yil krese başladı bagisiklik kazanacak diyoruz ama bitmiyor hastalik
Simitte bir sey yok yenir elbette. Porsiyona dikkat et çeyrek simit 1 dilim ekmek.Afiyet olsun canım ben simite hasretimm
Arkadaşlar bizim hiç ödül günümüz olmıycakmı
Şöyle doya doya yediğiniz
Zen71 gecmis olsun canim insallah daha iyisindir.
Çok gecmıs olsun iyi dinlenmeler. Iyi aksamlar
Çok
Geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın canlar hepimiz için kacamaksiz bir hafta sonu olsun.Zen71 @Bademella tekrardan çok geçmiş olsun. Iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Tesekkurler arkadaslar. Rabbim cumle hastalarimiza acil sifalar versin. Dun serumun icine ne koydularsa uzerimden tir gecmis gibi bir agirlikla tum gun uyudum uyudum uyandim. Ama simdi cok sukur kendimi iyi hissediyorum.Gecmis olsun canim Rabbim tez vakitte sifani versin. Bizde seni seviyoruz.
Cok guzel bir tarifmis ilk firsatta denemek lazim.1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. En az yarım saat beklesin daha iyi oluyor. Sabah yiyeceksen geceden yap çok sıcak olmayan yerde durabilir.
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
Uzerine 2 ceviz
Kahvaltı yerineLifeandFeel
Geçmiş olsun Canım toparlanınca oku biraz persembe gunu saat 16:00 özellikle grupça kararlar aldık.Gecmisi okumaya calistim ama okuyamiyorum arkadaslar keyfim yok diye zorlaniyorum. Cok ozur dilerim.Umarim hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir.
Sagol canim. Aa ne karari aldiniz yoksam beni takimdan atiyormusunuz.Geçmiş olsun Canım toparlanınca oku biraz persembe gunu saat 16:00 özellikle grupça kararlar aldık.
Iyi geceler canim.İyi geceler kızlarcok yorulmuşum bugün
Gecmis olsun canim ...Menumu de paylasayim dahalen ekrana bakabilir durumda olursam sohbete dahil olmaya calisirim.
9 00 Kahvalti
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates turp yesillik
12 00 Ara
1 elma 8 badem
13 30 ogle
1 yumurtali ispanak (5-6 kasik ispanaktan)
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 su bard. Leblebi 1 su bard. Ayran
18 00 1/2 muz 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
Yogurtlu Haslanmis ispanak salatasi
1dl. Ekmek
Salata
22 00 1 bard. Sut
3 lt. Su
Rahatsiz oldugum icin yuruyus yapamadim malesef
Afiyet olsun canim.Kızlar iyi akşamlar, Bugünki menüm,Bengi__
Sabah- 06: 30
1 haşlanmış yumurta
4 dal roka
1 kk süzme peynir
5 yeşil zeytin
3 çeri domates
Öğlen : 12: 20
5 adet ızgara köfte
1 adet köz biber
1 ayran
Akşam: 19:15
Ege baharatlı tavuk (Krema sos falan yoktu. Kekikli olduğu için öyle yazılmıştı sanırım)
1 bardak yayık ayran
1 yk kaşığı yoğurtlu köz patlıcan
philosophergirl 2,9 lt su
keryneia Canım 1 saat yürüyüş (6,37 km ve yakılan kalori 384 yazıyor programda)
10 dk sırt ve 300 twist yaptım ama onlar kaç cal. bilmiyorum. Bu arada geçmiş olsun tatlım :)
Beril yok mu?
Bugün hic gelmedi sanırsam gecmiste okudum göremedim canim.Beril yok mu?
Tamam canim. Beril e sordum bakalim gorurde cevap verirse haber veririm. Insallah onemli bir seyi yoktur.Bugün hic gelmedi sanırsam gecmiste okudum göremedim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?