Hosbulduk canim...gecmis olsun tekrardan .Tamam canim. Beril e sordum bakalim gorurde cevap verirse haber veririm. Insallah onemli bir seyi yoktur.
Bu arada sen de hos geldin arkadasim. Ben bir kacgundur giremiyordum.
Oy oy yaris mi var. Iyi olmus rekabet nedeniyle haraket olur.Kizlar 6. Takımla yarisimizi unutmayın
Sagol canim.Hosbulduk canim...gecmis olsun tekrardan .
Evet bu hafta tatli bir yaris içindeyizOy oy yaris mi var. Iyi olmus rekabet nedeniyle haraket olur.
Cok iyi olmus canim. Simdi baktim da 9. Olmusuz. Biz ilk 3 u hedef alirdik onceden ve eger giremezsek moralimiz bozulur ertesi hafta hirs yapip hedefi yakalamaya zorlardik kendimizi ve takimi.Evet bu hafta tatli bir yaris içindeyiz)
Araniza henuz yeni katildim menuler gördüğüm kadariyla guzel geliyor sporlarda guzel metalarin azizligine ugramazsak citayi yukseltiriz insallahCok iyi olmus canim. Simdi baktim da 9. Olmusuz. Biz ilk 3 u hedef alirdik onceden ve eger giremezsek moralimiz bozulur ertesi hafta hirs yapip hedefi yakalamaya zorlardik kendimizi ve takimi.
Canim hosgeldin aramizaMeslek: öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığı şehir: Zonguldak
Boy:165
Kilo: 66.8
Hedef kilo: 54
Kilo alma hikayesi: hamilelikte çok aldım ve veremedim, 3 aylık bebeğim bar
Kilo bermeyi neden istiyorsunuz: kendimi çok çirkin hissediyorum ve hiçbir kıyafetim ayakkabım olmuyor
Daha önce hiçbir yarışmaya katılmadım
Insallah canim. Ben listede degilim izinden kili alarak dondum bir kac haftaya liste de olurym insallah.Araniza henuz yeni katildim menuler gördüğüm kadariyla guzel geliyor sporlarda guzel metalarin azizligine ugramazsak citayi yukseltiriz insallah
Canim kaptanimiz sana gerekli aciklamayi yapar zaten... burada olmak kisiyi yeme konusunda frenliyor iyiki geldinTam olarak ne yapacağımı bilemiyorum, zamanla öğremirim inşallah
Hos geldin arkadasim.Meslek: öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığı şehir: Zonguldak
Boy:165
Kilo: 66.8
Hedef kilo: 54
Kilo alma hikayesi: hamilelikte çok aldım ve veremedim, 3 aylık bebeğim bar
Kilo bermeyi neden istiyorsunuz: kendimi çok çirkin hissediyorum ve hiçbir kıyafetim ayakkabım olmuyor
Daha önce hiçbir yarışmaya katılmadım
canim sen once iyileş hizlica verirsin inşallahInsallah canim. Ben listede degilim izinden kili alarak dondum bir kac haftaya liste de olurym insallah.
Teşekkür ederim :)Hos geldin arkadasim.
Teşekkür ederimCanim kaptanimiz sana gerekli aciklamayi yapar zaten... burada olmak kisiyi yeme konusunda frenliyor iyiki geldin
Ayyy hepimiz o donemden gectik ben 65 -66 gibi hamile kaldim 86 ile doğuma girdim balon gibiydim.. kan icin serum almistim ödem olmustu..Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
Insallah canim. Daha once bireysel derecelerim oldu. Bir toparlanayim yine olur belkim insallahcanim sen once iyileş hizlica verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?