Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet bu hafta tatli bir yaris içindeyiz )
Cok iyi olmus canim. Simdi baktim da 9. Olmusuz. Biz ilk 3 u hedef alirdik onceden ve eger giremezsek moralimiz bozulur ertesi hafta hirs yapip hedefi yakalamaya zorlardik kendimizi ve takimi.

Cok iyi olmus canim. Simdi baktim da 9. Olmusuz. Biz ilk 3 u hedef alirdik onceden ve eger giremezsek moralimiz bozulur ertesi hafta hirs yapip hedefi yakalamaya zorlardik kendimizi ve takimi.
Araniza henuz yeni katildim menuler gördüğüm kadariyla guzel geliyor sporlarda guzel metalarin azizligine ugramazsak citayi yukseltiriz insallah

Meslek: öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığı şehir: Zonguldak
Boy:165
Kilo: 66.8
Hedef kilo: 54
Kilo alma hikayesi: hamilelikte çok aldım ve veremedim, 3 aylık bebeğim bar
Kilo bermeyi neden istiyorsunuz: kendimi çok çirkin hissediyorum ve hiçbir kıyafetim ayakkabım olmuyor

Daha önce hiçbir yarışmaya katılmadım

Canim hosgeldin aramiza ) emzirmeye devam ediyormusun ?

Araniza henuz yeni katildim menuler gördüğüm kadariyla guzel geliyor sporlarda guzel metalarin azizligine ugramazsak citayi yukseltiriz insallah
Insallah canim. Ben listede degilim izinden kili alarak dondum bir kac haftaya liste de olurym insallah.

Hos geldin arkadasim.

Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
Ayyy hepimiz o donemden gectik ben 65 -66 gibi hamile kaldim 86 ile doğuma girdim balon gibiydim.. kan icin serum almistim ödem olmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…