Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emzirirken veririm diye hamilelikte yedim durdum, şuan o kadar yiyorum ki maalesef veremedim kaldım 66 da, şaştım kaldım. Hep zayıflığıyla bilinen biriydim, kimseyle karşılaşmak istemiyorum, şu halimi gören çok şaşırıyor

Canim cok normal daha 3 aylik bebegin , saglikli seyler yiyerek abur cuburu cikararak kilolar hizlica gidecek.. emziren anne oldugun icin boool su saglikli beslenerek gidecek butun kilolar... gunluk menulerini paylas emi.. normal digum mu yaptin sezeryan mi canim.. spor yapabiliyormusun ?

Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
Oncelikle bebisin saglikli hayirli uzun omurlu olsun canim. Bir kadina verilebilecek en degerli hediye evladi. Rabbim cumle bebek sahibi olmak isteyenlere bu mukemmel duyguyu yasatir insallah.
Eger buraya duzenli katilimin olursa hep birlikte ustesinden geliriz arkadasim. Mesela simdi biraz gecmise donup okuyabilirsin cidden motive kaynagi burasi. Birbirimizin menulerini inceliyor varsa hatalarimizi duzeltmeye calisiyoruz dertlesiyoruz hep birlikte hedeflerimize ulasmaya caliyoruz. Zamanla sen de duzenini oturttursun arkadasim.

Sezeryan oldu, gönekte olduğı gibi kaldı, spor yapamıyorum, yürüyüş yapayım diyorum canım ama bebeğimi bırakamıyorum.
Biberon ememiyor, acıkınca kıyameyi koparıyor. Evde eliptik bisikletim var, onu kullanabilirim. Aslında çok kez uyuyunca spor yapayım dedim ama o uyuyunca yaptığım tek şey ev işi. Ya da dinlenmek :) Çok hayıflandım ama artık spora da zaman ayırmaya başlayacağım. Azıcık gaza gelsem emzirdiğim için de hızlı kilo bereceğimi düşünüyorum. umarım öyle olur

Harika bak eliptik gibisi yoktur.. benimde eliptik bisikletim var once menülerini duzeltiruz ilk basta hergun yada haftanin 4 gunu sadece 30 dakika eliptik yapman yeterli... zaten 30 dakika eliptik kan ter icinde birakir....olmadi aksamlari bebegi esine birak 30 dakika izin iste spora kac canim )

Sağol canım, amin Bir ay evvel grupları incelemeye başladım hangisinde kendimi daha iyi hissederim diye, rastgele gelmedim yani buraya :) bi kaç gün düzenli okudum bu grubu, şimdi son haftayı okuyayım, motivasyon olacaktır. Kesinlikle zayıflamalıyım, kıyafeti bırak ayakkabılar nile olmuyor, inatla yeni ayakkabı da almıyorum. Hamilelikte aldığım spor ayakkabıyla karda kışta geZiniyorum. Bu kiloyu kabullenemedim yani, eski kıyafet ve ayakkabılarıma girmem lazım ., artık zamanı geldi

Daha cok yeni canim. O gobekte erir sporda yaparsin. Bebisin dunyaya sen de bebisinle yeni hayatina alismaya calisiyorsun. Oyle guzel rayina oturuyor ki bir sure sonra ben anne olmadan ne yapiyor gunumu nasil geciriyordum diye sorgulamaya basliyorsun. Benim kizim 24 yasini doldurdu. Inan ozluyorum o gunleri.

Insallah en kisa zamanda ama saglikla olur canim.

3 Şubat menüm
Bugünkü menüm düzensizDengesiz oldu dışarı çıktım misafirim vardı temizlik yaptım
Sabah 10:00 7 bitkili çay
Saat 12:00
1 kase arabaşı çorbası

15:00 3 kuru kayısı
17:00 1poğaca
18:00 fırında kalçalı but
1 bardak ayran

20:00 az şekerli Türk kahvesi
2 çiğ köfte
Bol Yeşillik
1 kupa yeşil çay
Gün boyunca 2 lt su
30 dakika dağ yürüyüşü
Ev temizleme
keryneia
B bengi

Harikasın cnm şimdi ne yediğinde neye tekabül ediyor daha iyi bilir ona göre yerim çoook ama çok teşekkür ederim tarif harika olur eminim oğluma yulaf unlu gün kurulu mama yapıyorum aşure gibi tadı oluyor eminim senimkide öyle bir tat bırakıyordur :)

alerji mi vardı canım bebisinde? İnş hepimiz veririz canım fazla kilolarımızı

Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
hoşgeldin canım. Ayni durumdayız evden çıkamayınca yemeğe sarıyor insan. Ben de 2 buçuk hafta önce geldim burası gayet güzel motive ediyor merak etme halledicez

ayy maşallah 24 yaş mi? Bazen diyorum benim kızım da büyür mu o kadar çok uzak geliyor.

Afiyet olsun canım her şey güzel
Gecmisi okumaya calistim ama okuyamiyorum arkadaslar keyfim yok diye zorlaniyorum. Cok ozur dilerim.Umarim hepiniz iyisinizdir ve hersey yolundadir.
Kendine dikkat et canım
Menü herzaman olduğu gibi güzel canım
Umarım hedefinize ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…