Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 şubat

07.30
3 parca börek (büyük değiller korkmayın)
misafirden artanlar

Kahvaltıyı çok geç yaptım bazı sorunlar oldu.
14.30
7 zeytin
1 incir
2 haşlanmış yumurta
2 parca börek
Küçük kurabiye
Biraz çemen

Aksam
Fırında levrek 1 adet
Salata
Haşlanmış brokoli ve havuç
Bengi__

3 litre su philosophergirl

Spor yapamiyorum canım bebisten dolayı soğuktan dışarı da çıkamıyoruz ama evin içinde bol bol bebek gezdirme var sayılırsa keryneia

Evet cnm alerji geçmedi ama büyüdüğü için uykusuzluk ve kaşıntıyı göze alarak yiyor ve yediriyorum gerçi süt ürünlerini haşa kusuyor yiyemiyor

Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm

Sabah 11de :
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Yarın domates
5dilim salatalık
5tane zeytin
2tane yumurta

Ara kahve

Öğlen yok

Akşam 5de :
1kase kısır ve marul

Ara kahve

Spor yok
2litre su

Bengi__

Merhaba canım aramıza hoşgeldin takıma katılmakla büyük bi başlangıç yaptın insan farkına bile varmadan kendini frenliyor burda
Kızlar merhaba bende sizlerin arasına kayılmak istiyorum, kendi başıma bu işi halledemiyoyorum
Hepbirlikte üstesinden gelicezzz
Tam olarak ne yapacağımı bilemiyorum, zamanla öğremirim inşallah
Birbirimize destek çıkarak öğreniyoruz çok fazla bi kilon yok canım kısa sürede vereceğine inanıyorum
Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
Bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel anne :)
Bende seninle aynı durumdayım artı 4 yaş bi oğlum var 2 aylık da bi kızım...yedim yedim hareketsizlik ve aşırı yeme isteği oluştu ama buraya başlayınca büyük ölçüde azaldı aşırılıklarım.evde leslie programıyla yürüyüş yapmanı tavsiye ederiM

Hadi ben kaçanze iyi gecelerrrr herkeseee
İyi geceler canııımmm

Ben cikmak zorundayim arkadaslar. Iyi geceler diyor ve herseyin gonlunuzce oldugu saglikli huzurlu veee hedef kilolarimiza ulasmis mutlu gunlere uyanmak dilegiyle...
Aminnn canım inşallah iyi geceler sana da :)

Afiyet olsun canım hareketli bir gün geçirmişsin arabaşı çorbasını biliyorum memleketimde yapanlar var sen mi hazırladın

Kizlar kusra bakmayin tatil nedeniyle evde çok misafir vardı yazamadim
Estağfirullah canım geri gelmene sevindim uzun süre gelmeyince buradan vaz geçtiğiniz zannettim anne-kız
Şimdi yeniden hoş geldin öyleyse
Afiyet olsun canım. Böreği kendin mi yaptın yufkadan mı?ben besleyici buldum öğünlerini.o bebek gezdirmeler bence de spordan sayılmalı :))
Özellikle kucağımda uyutmaya çalışırken bel yağlarım erisin belim incelsin diye sağa sola dönüyorum twister gibi :))

Afiyet olsun canımm.bende kısırı özledim yarın yapacağım ama kinoalı mecburen .bebişe gaz yapıyor yoksa bulgur.
Bence menü iyi gibi uzmanı değilim ama araya bi meyve iyi gidermiş

Evde değildim cnm
Akşam 10da fln yediler meyve ben yemedim saat geç oldu diye

Evde değildim cnm
Akşam 10da fln yediler meyve ben yemedim saat geç oldu diye
Evet geç olurmuş iyi yapmışsın canım :)
Evde olmayınca zor oluyor yaa ben bazen minik kutu süt fln alıp yapıyorum ara öğün ama çoğu zamanda imkan olmuyor kaçıyor.
Bizde bugün dışardaydık mesela yapamadım ara öğün

Olsun cnm önemli olan artık biliyoruz nasıl yiyecegimizi
Yarın daha dikkat ederiz

Kızlar ben menümü paylaşıp uçuyorum hemen..
Allah rahatlık versin hepinize

11:00 4 yk kornfleks 1 su bardağı badem sütü
13:00 10 yk zeytinyağlı pırasa
15:00 1 avuç leblebi
18:00 ızgara kanat derisiz 7 adet bol salata
2.5 litre su
Spor yok

Yok Canım yaz bakalım ne değiştirebilirdik sorgularız. Belki bir seçenek buluruz.

Canım rica etsem menüne tarif kıyar misin birde övün aralarına boşluk hızlıca okumadı zor oluyor.
Emziren anemiydin? Gece sutu ve 18deki ara olmasa daha iyi olacakmış yemeyi çok sıkıştırmışsın.. vücuduna leptin hormonu salgılatacak hiç zaman yok.

Lütfen tarih ekle.
Bir de o cornflekles yulaf ezmesi ile değişecek kornfleks ne yaaaaaaa gdo lu Mısır.. içinde şeker var. Arkasını çevirip bi oku yemekten vaz geçersin..

Olmuş olmuş diğerlerinden iyidir. Kısırın yanında ayranda içebilirsin.
Birde kuruyemiş kurukayisi arası yap tatlı krizleri çıkmasın sonra ortaya..

Tşk ederim bugün iyi bi menü olmadi
Bayağı bir yol kat ettin canım
Yok canım ben yapmadım herkese çıktık dün orada yozgatlı bir derneğin ikramıydı kaz etiyle
yapmışlar ilk kez kaz eti ile arabasıı çorbası yedim
Sen nereliydin canım
Zen seni yarışmadan sorumlu yapalım mi. 6. Takıma gidip ortalığı karıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…