alerji mi vardı canım bebisinde? İnş hepimiz veririz canım fazla kilolarımızı
hoşgeldin canım. Ayni durumdayız evden çıkamayınca yemeğe sarıyor insan. Ben de 2 buçuk hafta önce geldim burası gayet güzel motive ediyor merak etme halledicez
ayy maşallah 24 yaş mi? Bazen diyorum benim kızım da büyür mu o kadar çok uzak geliyor.
Afiyet olsun canımIyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 11de :
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Yarın domates
5dilim salatalık
5tane zeytin
2tane yumurta
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 5de :
1kase kısır ve marul
Ara kahve
Spor yok
2litre su
Bengi__
Tamam canım teşekkür ederimSimitte bir sey yok yenir elbette. Porsiyona dikkat et çeyrek simit 1 dilim ekmek.
Afiyet olsun canım
Merhaba canım aramıza hoşgeldin takıma katılmakla büyük bi başlangıç yaptın insan farkına bile varmadan kendini frenliyor burdaMeslek: öğretmen
Medeni durum: evli
Çocuk sayısı :1
Yaşadığı şehir: Zonguldak
Boy:165
Kilo: 66.8
Hedef kilo: 54
Kilo alma hikayesi: hamilelikte çok aldım ve veremedim, 3 aylık bebeğim bar
Kilo bermeyi neden istiyorsunuz: kendimi çok çirkin hissediyorum ve hiçbir kıyafetim ayakkabım olmuyor
Daha önce hiçbir yarışmaya katılmadım
Hepbirlikte üstesinden gelicezzzKızlar merhaba bende sizlerin arasına kayılmak istiyorum, kendi başıma bu işi halledemiyoyorum
Birbirimize destek çıkarak öğreniyoruz çok fazla bi kilon yok canım kısa sürede vereceğine inanıyorumTam olarak ne yapacağımı bilemiyorum, zamanla öğremirim inşallah
Bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel anne :)Aşırı yemek yiyorum, bebekten dolayı dışarı çıkamıyorum ve bunalıyorum, yemeğe sardım bir yıldır
İyi geceler canııımmmHadi ben kaçanze iyi gecelerrrr herkeseee
Aminnn canım inşallah iyi geceler sana da :)Ben cikmak zorundayim arkadaslar. Iyi geceler diyor ve herseyin gonlunuzce oldugu saglikli huzurlu veee hedef kilolarimiza ulasmis mutlu gunlere uyanmak dilegiyle...
Afiyet olsun canım hareketli bir gün geçirmişsin3 Şubat menüm
Bugünkü menüm düzensizDengesiz oldu dışarı çıktım misafirim vardı temizlik yaptım
Sabah 10:00 7 bitkili çay
Saat 12:00
1 kase arabaşı çorbası
15:00 3 kuru kayısı
17:00 1poğaca
18:00 fırında kalçalı but
1 bardak ayran
20:00 az şekerli Türk kahvesi
2 çiğ köfte
Bol Yeşillik
1 kupa yeşil çay
Gün boyunca 2 lt su
30 dakika dağ yürüyüşü
Ev temizleme
keryneia
@bengi
Estağfirullah canım geri gelmene sevindim uzun süre gelmeyince buradan vaz geçtiğiniz zannettim anne-kızKizlar kusra bakmayin tatil nedeniyle evde çok misafir vardı yazamadim
Afiyet olsun canım. Böreği kendin mi yaptın yufkadan mı?ben besleyici buldum öğünlerini.o bebek gezdirmeler bence de spordan sayılmalı :))3 şubat
07.30
3 parca börek (büyük değiller korkmayın)
misafirden artanlar
Kahvaltıyı çok geç yaptım bazı sorunlar oldu.
14.30
7 zeytin
1 incir
2 haşlanmış yumurta
2 parca börek
Küçük kurabiye
Biraz çemen
Aksam
Fırında levrek 1 adet
Salata
Haşlanmış brokoli ve havuç
Bengi__
3 litre suphilosophergirl
Spor yapamiyorum canım bebisten dolayı soğuktan dışarı da çıkamıyoruz ama evin içinde bol bol bebek gezdirme var sayılırsakeryneia
Afiyet olsun canımm.bende kısırı özledim yarın yapacağım ama kinoalı mecburen .bebişe gaz yapıyor yoksa bulgur.Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 11de :
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Yarın domates
5dilim salatalık
5tane zeytin
2tane yumurta
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 5de :
1kase kısır ve marul
Ara kahve
Spor yok
2litre su
Bengi__
Merhaba canım aramıza hoşgeldin takıma katılmakla büyük bi başlangıç yaptın insan farkına bile varmadan kendini frenliyor burda
Hepbirlikte üstesinden gelicezzz
Birbirimize destek çıkarak öğreniyoruz çok fazla bi kilon yok canım kısa sürede vereceğine inanıyorum
Bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel anne :)
Bende seninle aynı durumdayım artı 4 yaş bi oğlum var 2 aylık da bi kızım...yedim yedim hareketsizlik ve aşırı yeme isteği oluştu ama buraya başlayınca büyük ölçüde azaldı aşırılıklarım.evde leslie programıyla yürüyüş yapmanı tavsiye ederiM
İyi geceler canııımmm
Aminnn canım inşallah iyi geceler sana da :)
Afiyet olsun canım hareketli bir gün geçirmişsinarabaşı çorbasını biliyorum memleketimde yapanlar var sen mi hazırladın
Estağfirullah canım geri gelmene sevindim uzun süre gelmeyince buradan vaz geçtiğiniz zannettim anne-kız
Şimdi yeniden hoş geldin öyleyse
Afiyet olsun canım. Böreği kendin mi yaptın yufkadan mı?ben besleyici buldum öğünlerini.o bebek gezdirmeler bence de spordan sayılmalı :))
Özellikle kucağımda uyutmaya çalışırken bel yağlarım erisin belim incelsin diye sağa sola dönüyorum twister gibi :))
Afiyet olsun canımm.bende kısırı özledim yarın yapacağım ama kinoalı mecburen .bebişe gaz yapıyor yoksa bulgur.
Bence menü iyi gibi uzmanı değilim ama araya bi meyve iyi gidermiş
Evet geç olurmuş iyi yapmışsın canım :)Evde değildim cnm
Akşam 10da fln yediler meyve ben yemedim saat geç oldu diye
Evet geç olurmuş iyi yapmışsın canım :)
Evde olmayınca zor oluyor yaa ben bazen minik kutu süt fln alıp yapıyorum ara öğün ama çoğu zamanda imkan olmuyor kaçıyor.
Bizde bugün dışardaydık mesela yapamadım ara öğün
Yok Canım yaz bakalım ne değiştirebilirdik sorgularız. Belki bir seçenek buluruz.keryneia 4 saat avm gezme
10 dk karın egzersizi
10 dk bacak egzersizi
philosophergirl 2.5 lt su ama ben emzirdigim icin her gece 1 lt su iciyorum onu hic yazmiyorum buraya
Bengi__ menüm bugün karışık oldu yazmasam olur mu dışarda vejeteryan olmak cok zor
Canım rica etsem menüne tarif kıyar misin birde övün aralarına boşluk hızlıca okumadı zor oluyor.Menumu de paylasayim dahalen ekrana bakabilir durumda olursam sohbete dahil olmaya calisirim.
9 00 Kahvalti
1 hasl.yumurta
2 dl.beyaz peynir
2 dl. Tam bugday ekmegi
5 zeytin
Domates turp yesillik
12 00 Ara
1 elma 8 badem
13 30 ogle
1 yumurtali ispanak (5-6 kasik ispanaktan)
1 dl. Tam bugday ekmegi
4 yemek kasigi yogurt
Salata
16 00 1/2 su bard. Leblebi 1 su bard. Ayran
18 00 1/2 muz 1 cay bard. Sut
19 30 aksam
Yogurtlu Haslanmis ispanak salatasi
1dl. Ekmek
Salata
22 00 1 bard. Sut
3 lt. Su
Rahatsiz oldugum icin yuruyus yapamadim malesef
Lütfen tarih ekle.Kızlar ben menümü paylaşıp uçuyorum hemen..
Allah rahatlık versin hepinize
11:00 4 yk kornfleks 1 su bardağı badem sütü
13:00 10 yk zeytinyağlı pırasa
15:00 1 avuç leblebi
18:00 ızgara kanat derisiz 7 adet bol salata
2.5 litre su
Spor yok
Zen seni yarışmadan sorumlu yapalım mi. 6. Takıma gidip ortalığı karıştırOy oy yaris mi var. Iyi olmus rekabet nedeniyle haraket olur.
Olmuş olmuş diğerlerinden iyidir. Kısırın yanında ayranda içebilirsin.Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah 11de :
1dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1dilim kasar peynir
Yarın domates
5dilim salatalık
5tane zeytin
2tane yumurta
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 5de :
1kase kısır ve marul
Ara kahve
Spor yok
2litre su
Bengi__
Kızlar merhaba bende sizlerin arasına kayılmak istiyorum, kendi başıma bu işi halledemiyoyorum
Bayağı bir yol kat ettin canımTşk ederim bugün iyi bi menü olmadi
Yok canım ben yapmadım herkese çıktık dün orada yozgatlı bir derneğin ikramıydı kaz etiyleMerhaba canım aramıza hoşgeldin takıma katılmakla büyük bi başlangıç yaptın insan farkına bile varmadan kendini frenliyor burda
Hepbirlikte üstesinden gelicezzz
Birbirimize destek çıkarak öğreniyoruz çok fazla bi kilon yok canım kısa sürede vereceğine inanıyorum
Bebişin hayırlı olsun sağlıkla büyüt güzel anne :)
Bende seninle aynı durumdayım artı 4 yaş bi oğlum var 2 aylık da bi kızım...yedim yedim hareketsizlik ve aşırı yeme isteği oluştu ama buraya başlayınca büyük ölçüde azaldı aşırılıklarım.evde leslie programıyla yürüyüş yapmanı tavsiye ederiM
İyi geceler canııımmm
Aminnn canım inşallah iyi geceler sana da :)
Afiyet olsun canım hareketli bir gün geçirmişsinarabaşı çorbasını biliyorum memleketimde yapanlar var sen mi hazırladın
Estağfirullah canım geri gelmene sevindim uzun süre gelmeyince buradan vaz geçtiğiniz zannettim anne-kız
Şimdi yeniden hoş geldin öyleyse
Afiyet olsun canım. Böreği kendin mi yaptın yufkadan mı?ben besleyici buldum öğünlerini.o bebek gezdirmeler bence de spordan sayılmalı :))
Özellikle kucağımda uyutmaya çalışırken bel yağlarım erisin belim incelsin diye sağa sola dönüyorum twister gibi :))
Afiyet olsun canımm.bende kısırı özledim yarın yapacağım ama kinoalı mecburen .bebişe gaz yapıyor yoksa bulgur.
Bence menü iyi gibi uzmanı değilim ama araya bi meyve iyi gidermiş
Zen seni yarışmadan sorumlu yapalım mi. 6. Takıma gidip ortalığı karıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?